Selaat arkistoa kohteelle Takaisin.

Takaisin?

5.7.2015 Yleinen

Kait voin sanoa että täällä ollaan taas, mutta sitä en osaa sanoa kuinka kauan. Vähän ristiriitaisia tunteita on siitä että jatkanko  kirjoittamista, syitä on monia miksi en jatkaisi ja miksi jatkaisin.

Yksi isoin syy miksi en jatkaisi on varmasti se että en tykkää tabletilla tai puhelimellä käydä kirjoittelemassa ja konetta tulee nykyään tosi harvoin avattua. Kone on jäänyt pölyttymään tuonne hyllyyn sen jälkeen kun tabletti tuli tähän taloon. on vain niin paljon helpompi käydä nopeasti face ja sähköposti puhelimella tai tabletilla selaamassa. Toinen syy on että aikaa ei nykyisin tahdo olla. ja vielä yks isoimmista syistä on myös että sitten jos jatkan kirjottamista niin tarhdon sitten vaan kiinittiä liikaa koneen ääreen ja pöyritän liikaa mielessä seuraavia aheita. Ja sen takia sitten olen poissa oleva ja omisssa ajatuksissani, kuntaas kotona on kaksi rakasta jotka mielellään haluaisivat minun huomiota.

Mutta nyt jos joku ajattelee miksi edes harkitsen tänne paluuta kun nuita syitä miksi ei on niin paljon ja isoja  ja tärkeitä syitä vielä. Niiin.. tää kirjoittaminen on silti mullehyvä tapa purkaa omat ajatukset tapa millä on hyvä niin sanota nollata ajatukset. Toki olen varmaan joskus mainut että ratsastus on myös mulle hyvä tapa nollailla mutta juuri nyt ei ole mahdollista käydä usein ratsastamassa, kun seppokin on kesälaitsalla vanhempieni tykönä ja sillä on sielä oma kesähoitaja. ja kun mulla nyt sattuu olemaan aikapaljon töitä ja vielä sillain että aamulla ja illalla on töitä niin ei sitä päiväseltä töiden välissä sielä asti kerkeä oikeen käydä. Mie myös tykkään kirjotelle teille mun kuulumisia vaikka en mie nyt tiiä kiinostaako teitä:D tässä kun kirjottelen niin saaan samalla myös sitä omaa aikaa, jota kukin meistä varmasti tarvii. Emmä tiiä mikä tässä on niin mukavaa mutta pakko myöntää oon monesti miettiny että tuun takas mutta jotenki se on vaan aina jääny. En tiiä onko se sitten vain sitä omaa laiskuutta kun en konetta ole jaksanut vain avata:|

No nyt tuli syitä kummaltakin kannalta paluuta ajatellen. Mitäs mieltä te rakkaat lukijat olette? vai onko teitä edes enään:| oetteko kaivanneet minua takaisin?

Muttaloppuun pikaisia kuulumisia vielä

Elikkäs tosiaan sain sen oppisopimuspaikan, jee! Olen todellakin tykännyt olla sielä, mulla on aivan huiput työnantajat, tella mukavia ja rentoja! J:n kanssa tulee pian 2 vuotta täyteen hurjaa kuinka aika on mennyt nopeasti. ja tietenkään ei viuhtia saa unehtaa siitä on kasvanut jo kaunis isotyttö. Sellanen sydäntensärkiä<3 ja niin ehkä on muutamia aiheita joista haluaisin palata  ja kirjoittaa… mm. mulle on hiipinyt ihan varkain hirmuinen kuume, mutta katsotaan saankos nyt aikaseksi jonkun näköisen postauksen kuumeesta jaja muttaempäs mie nyt siitä enempää paljasta.

-Se tyttö-

SaiPa ♥

10.4.2015 Yleinen

Jani Nieminen palaa SaiPaan :)

Jani Nieminen Meidän Poikia 2015-2016

article_20150409110732

SaiPa on solminut kauden 2015-2016 kattavan sopimuksen maalivahti Jani Niemisen kanssa. Sopimus sisältää seuran option kahdesta kaudesta (2016-2018).

Ja Kiitos tietenkin SaiPan omalle kasvatille, Jesse Mankiselle, kuluneista vuosista ja menestystä uusiin haasteisiin. Takaisin voi aina tulla, kun oikea hetki koittaa.