Selaat arkistoa kohteelle Tabor.

Eve

Hei, hei mitä kuuluu?

11.11.2014 Yleinen

Kaikenlaistahan tänne kuuluu! Elikkäs pari viikkoo sitten tehtiin pieni reissu jälleen Prahaan – taas! Oikeastaan se oli enemmänkin luokkaretki kun vapaa-ajan reissu. Käytiin museossa, jossa oli video- ja valokuvauksen historiaa ja laitteiden esi-isä malleja. Nimeä en kyllä nyt mitenkään jaksa muistaa, mut google auttaa, jos jotain kiinnostaa siellä piipahtaa. Oli siellä kaikkee muutakin jännää nähtävää mm. autojen, lentsikoiden, pyörien ja junien historiaa. Valitettavasti meillä oli vaan noin puoli tuntia aikaa kiertää ja kerroksia oli ainakin viisi niin muista kokoelmista en osaa kertoo enempää. Ylemmissä kerroksissa olis ainakin kartan mukaan ollut kaikkea avaruudesta ja tekniikasta ja muusta mahdollisesta jännästä.

(c) Eveliina Liias

Strakonice

Sitten tidi-di-dii höm.. Viime viikolla käytiin sitten extemporeen läheisessä kylässä, Strackonicessä. Kuuleman mukaan siellä oli hieno linna, missä kannatti käydä. No fiksuina muksuina lähettiin yhden luokkalaisen kanssa sitten Písekistä toiveikkaana. Huruutettiin koulubussilla, joka oli täynnä nuorisoo, puoli tuntia suuntaan X. Perille päästyä tajuttiin, että ei hemmetti vie täällä oo yhtään mitään! Kierrettiin tunti ja löydettiin viimein se linna. Meidän tuurilla se oli tietty kiinni just sinä päivänä! Ei se mitää. Päivän pelasti kuitenki lampaat, joita päästiin silitteleen siel linnan pihalla <3 Sitten huruutettiinki jo takasi Písekiin. Pelkkä pika visiitti siis tällä kertaa.

(c) Eveliina Liias

Tällasia sulosuuksia sieltä löyty!

Tosiaan meille kävi aikasemminkin näin joskus pari viikkoa sitten, jolloin kohteena oli Tabor. Sinne matka kesti kuitenkin himpan verran enemmän eli abouttia rallaa puol toista tuntia. Päästiin silloinkin kivasti perille ja tajuttiin et joo ihan kivan kokonen kaupunki, mutta eihän täällä oo mitään! Olis siellä oikeestaan ollu katakombeja ja eläintarhaa, mutta kaikki oli just sillon kiinni ja eläintarha ois ollu jossain kauempana niin ei jaksettu vaivautua. Kaiken kruunas ravintola, josta kerrottiin, että kokki oli tauolla ja alkais valmistamaan ruokia vasta puolen tunnin päästä. Niin että näin tällä kertaa!

~Eve