Selaat arkistoa kohteelle syysarki.

Meillä alkoi syksy tänään..

30.7.2015 Yleinen

Joko se kesä meni, oliks kesää? Nopeasti meni kesä. Tuntuu, että vasta äsken kirjoittelin lomasuunnitelmista ja nyt kirjoitan syksystä. Meillä nimittäin alkoi syksy tänään, heinäkuun 30. päivänä, koska kiekkokausi starttasi. Musta on oikeastaan jo ihanaa päästä arkeen käsiksi. Varmasti olisi eri fiilis jos säät olisivat helteisiä. Tänään ainakin syksyfiilistä tuki vesisade. Musta on ihanaa, kun illat alkavat hämärtyä, voi poltella kynttilöitä ja käydä aikaisin nukkumaan. Musta on myös ihanaa, kun arkeemme tulee tietty rytmi taas. Toki kesä oli ihana ottaa rennommin ja saimme nauttia perheestä. Kaudella nautitaan perheestä vaan eri tavoin; ollaan lujemmin yhdessä ja enemmän erossa.

Syksyyn meillä kuuluu tietysti jääkiekko, mikä rytmittää täysin elämäämme. Sen mukaan minä suunnittelen työni, eli jumppien pidot. Ja omat reenailut tungen johonkin väliin, välillä pitää tyytyä HIITtiin. Suunnitteilla on aloittaa Murusen kanssa pari harrastusta. Niistä myöhemmin enemmän. Ja suunnitteella on myös nauttia syksystä ja kotona olosta täysin, koska voipi olla, että tammikuussa työt kutsuvat. Toivon, että pääsisimme tänä syksynä seuraamaan pelejäkin enemmän, mitä viime kaudella.

Tänään, ensimmäisenä syyspäivänä olimme Murusen kanssa säästä huolimatta paljon ulkona. Testissä oli eilen ostamani Vikingin GORE-TECit. Ja kylläpä Murusen jalat säilyivät kuivina, vaikka kastelukannulla vettä kaatoi päällensä. Samoin edelleen haluan mainostaa Villervallan vk-haalaria; en tajua miksi edes kurahousuja pitäisi käyttää, koska tuo haalari pitää pyllyn kuivana kuralätäkössä istuessakin. Huolimatta siitä, että Viikkarit pitävät jalat kuivina, niin silti toinen hankinta oli Crocsin kumisaappaat. Niillä voi ihan huoletta sitten pomppia ojissa. Viikkareissa voi nilkat kastua.2015-07-30_20.22.59Murunen koeajoi kenkänsä hyvin. Hän osasi nauttia kuraleikeistä. Tallattiin mudassa ja istuttiin vedessä. Jotain logiikkaakin leikeissä alkaa pikku hiljaa olla. Aika ihana huomata, että Vauhtiveikon hommissa on välillä jotain päämäärää. Todellakin välillä, yleensä viipottaa paikasta toiseen.2015-07-30_12.50.10

Illalla leivoimme Murusen kanssa leipää. Oli touhua, kun sopassa oli kaksi kokkia. Toinen kokeista oli erittäin innokas maalailemaan taikinalla itseään. Lopputulos kuitenkin oli erinomainen. Tuli pitkästä aikaa oikein hyvää, oikealla koostumuskella allergialeipää. Perheemme ei-allergikkokin hamusi sitä.2015-07-30_20.09.59Iltapalan ajaksi halusin sytyttää kynttilän. Eipä ollakaan kynttilöitä polteltu sitten hetkeen. Ainakaan Murunen ei ole nähnyt liekkiä pitkään aikaan, jotta olisi muistanut mikä kyseessä. Sillä loppupeleissä luovutin ja sammutin kynttilän, koska kynttilän luo kiipeäminen vei enemmän aikaa mitä puuron syönti. Pikku hiljaa totutellaan kynttilöihin. :D2015-07-30_20.11.43

Tästä päivästä siis alkoi meille syksy ja arki.

Ottakaa tekin syksy positiivisesti vastaan, ei sen välttämättä tarvi olla ankeeta synkkyyttä. Keksikää vaikka joku kiva harrastus. :)