Selaat arkistoa kohteelle syrjäytyminen.

Kun mikään ei onnistu.

15.5.2014 Yleinen

Tiedätkö sen tunteen kun kaikki vituttaa, tuntuu että olet ruma, lihava, epäonnistunut. Minulla on sellainen fiilis just nyt! Tein koetta 2h, ja tuntuu että siitä ei tullut yhtään mitään, joten jätin sen kesken ja päätin uusia sen…  Taas. Mä olen jo päässyt sen läpi, mutta haluan olla vähintään hyvä, ellen jopa kiitettävän oppilas. Mä tahdon purkaa kaikki ajatukseni nyt! Mutta kun en voi, kenelle purkaisin? Ei kukaan kuuntele, ei kukaan vastaa.

Minulla on paljon kavereita, olen silti yksin. En osaa olla enään oma itseni, olen liian masentunut siihen. Mä en jaksa enään, voisin vain luovuttaa kaiken suhteen. En jaksa pitää ihmissuhteitani yllä, eikä minua oikeastaan kiinnosta. En jaksa tehdä mitään. En edes pitää blogiani pystyssä, mutta eipä tätä kai kukaan luekkaan. Mitä väliä silläkään on?

Mä tahdon aloittaa elämän alusta, jossain kaukana täältä. Olen liian heikko muuttamaan tilannetta, haluan muuttua kokonaan, muuttaa tämän tilanteen. En kestä. Pääni hajoaa, tuntuu siltä kuin kaikki kaatuisi niskaan. Koulu, työt, autokoulu, ihmissuhteet…

Kunpa olisi jo viikonloppu, ei tarvitse jaksaa mitään. Toisaalta pelottaa. Olen taas yksin ja vihaan sitä. Vihaan olla yksin, vihaan tätä koko tilannetta. Kunpa minulla olisi joku johon turvautua. Ei ole, säätämistä en jaksa. Suhdetta… Kenen kanssa???

Mä en jaksa edes tänään kirjoittaa mitään.

by Jessika