Selaat arkistoa kohteelle Switzerland.

Reissussa

8.2.2015 Treeniblogi, Yleinen

Heippa!

Heippa!

Jäi eilen vähän tämä treenistä kertominen ku piti ehtiä bussiin. No mut se on äkkiä korjattu. Tekasin jumpan tossa ja kyl käsistä huomaa että jaksaa punnerruksia tehä paremmin. Muutamia uusia liikkeitä tuli kokeiltua mutta niissä on vielä harjoittelemista. Haasteen 5 pv suoritettu eli 40sekuntia lankussa. En ymmärrä mitä on tapahtunut mutta oli tuskaa! Voimat oli loppua jo 20sekunnin kohdalla. Tahdonvoimalla sitä sinniteltiin vielä se toiset 20sekuntia. Ihan nolottaa myöntää tämmönen mutta kai sitä on vaa lihakset väsyny.  Tänään onkin lepopäivä haasteesta ja  jumpasta.

Ajattelin et tänään lähtee

Ajattelin et tänään lähtee

Kuten kerroin tuossa alussa että mulla oli eilen kiire bussiin. Ajattelin lähteä tyttöjen kanssa käymään drinksuilla Genevessä. Tapasin taas muutaman uuden ihanan ihmisen lisää ja vanhojakin tuttuja siellä näkyi. Vietimme iltaa viihtyisässä irkkubupissa jossa maisteltiin hiukka erilaisia oluita. Maistoin passionolutta, vadelmaolutta ja joku muu mikä maistu ihan vaniljalle mut ei ollu vanilja. Mahtava makuelämys ei noi oikeestaan maistunut oluelle ollenkaan vain jälkimaussa tulee oluen vivahteita. Kai nämä makuoluet on täällä niitä siidereitä. On suoranainen ihme jos löydät Sveitsissä bupista siideriä siis oikeaa joka maistuukin siideriltä eikä vedellä laimennetulta limpparilta. Päätimme kuitenkin kokeilla omenasiideriä. Kyllä kannatti se oli oikein hyvää, aika kirpeä mutta selvästi pystyit maistamaan omenan. Bonuksena oli että siideri tuli söpössä mummon mehupullossa. Suosittelen irkkubupia Genevessä aivan rautatieaseman vastapäätä ,Les Brasseus nimeltään.

Cheers, santè ja kippis

Cheers, santè ja kippis

image

Passionolut, jos sitä yhden. Olikin vähän isompi tuoppi

Passionolut, jos sitä yhden. Olikin vähän isompi tuoppi

Sidukkaa ja mummon mehupullo

Sidukkaa ja mummon mehupullo

Meininki oli niin mahtava että unohin katsoa kelloa ja myöhästyin viimeisestä juna-bussi yhteydestä jolla oisin kotiin päässyt. Hienoa ja taas mennään! Pistin samantien elämän ihan ranttaliksi ja kävin mäkkärissä syömässä. Ei tosin kannattanut ku tuli pahaolo, mutta onneksi se meni nopeasti ohi. Mäkkäristä siirryimme Intia henkiseen pieneen bupiin jossa kokeiltiin vesipiippua. Hetkeksi pääsi siis vierailemaan intiaan ja tuli kokeiltua jotain uutta.

image

Maistuu mansikalle

Maistuu mansikalle

paikka meni kiinni ja seuraava juna-bussi yhteys kotiin menee 4 tunnin päästä. Hetken mietin että lähdenkö junalla Glandiin ja kävelen sieltä. 45min ylämäkeen, pimeässä, kylmässä ja korkokengät jalassa. Kiitos, mutta ei kiitos. Onneksi olin kavereiden kanssa ja yöpaikka löytyikin Genevestä.

Kippaskappas me myöhästyimme vikasta ratikasta joten kävely reissuhan siitä tuli, onneksi vain puolituntia. Pimeä ei haitannut kun kaverin kanssa käveli, mutta ilma oli kylmä kuin Siperiassa. Kolmen jälkeen sitä sit pääsi köllähtää sänkyyn ja 8 aikaan aamulla pirteänä ylös. Thank god mulla ei ollut krapulaa! Vihdoin ja viimein sitä pääsi kotiin ehjin nahoin.

Ennen nukkumaan menoa täytyi toiselle puhaltaa tyyny kun minä valtasin sängyn ja kaikki. Kiitos kun majoitit minut

kiitos kaikille ihanille mukanaolosta oli mahtava ilta! Minkäänlainen minun seuraava reissu on..

Romain and

Romain and

Girls

Girls

Tänään aijon löhöillä, saunoa kynttilän valossa ja herkutella!

image

Ei mulla muuta kuin…

image

It will be alright!

 

 

Myrsky repi puita

5.2.2015 Treeniblogi, Yleinen

ja on runebergin päivä! Kauhistus. Täällä on jäätävän kylmä tuuli edelleen mutta tänään se on ollu kolme kertaa kovempi kun eilen. Tuulen uiverruksen voit kuulla sisälle asti ja tuntuu että kohta meiltä irtoo katto! Tässä pitäs sitten vielä nukkua, hiukan pelottaa…

no tommosia pikkuseikkoja vain johon ei passaa takertua. Päivä on muuten ollut loistava. Heräsin puoli 6 ja pyöriskelin sängyssä tunnin verran. Nousin ylös sängystä kankeana kuin rautakanki. AI juma mun lihakset on jumissa. Silloin päätin et tänään on jumpasta lepopäivä koska jalka lihakset ei yksinkertasesti kestä. Sitten aamupäivällä tein suursiivouksen yläkerrassa, hinkkasin kunnolla joka nurkan huoneista, kylpyhuoneesta ja saunasta, nyt kiiltää. Siivous on kyllä hyvää palauttavaa liikuntaa lihaksille. Enpä ollut enää rautakanki tuon jälkeen. Jumppa kuitenkin jäi mutta haasteen suoritin 30sekuntia lankussa. Ihme ja kumma helposti meni!

muuten päivä on mennyt leipoessa, leikkiessä ja tutkiessa historiallisia käänteitä mailmalta. Jännittävää ja olen nyt 100x viisaampi. Nyt täytynee venytellä jotta vetreytys.

Kiitos kun osallistut päivieni tapahtumiin lukemalla postaukseni!

Runeberginkakku jonka ihan ite tein ekaa kertaa. Kaunis kakku ja maku loistava!

Runeberginkakku jonka ihan ite tein ekaa kertaa. Kaunis kakku ja maku loistava!

Näissä merkeissä toivotan kaikille iloista ja nautinnollista runeberginpäivän loppuiltaa. :)

-leipuri

Huomenta!

2.2.2015 Yleinen

tähän väliin voi vilkasta mitä on tulossa.

oon ihan hulluna näihin videoihin. Nää on nii siistejä

Päivitystä

1.2.2015 Yleinen

tajusin sitten tänään että nyt on 2015! Ajattelin sen kunniaksi liittyä YouTuben ihmeelliseen mailmaan. Minulla kun on vain puhelin käytössä täällä niin inhoa tehdä postauksia ja asetella kuvia puhelimella. säätöä enkä suosittele kellekään! Kokosin kuvista ja videoista tämmöisen pienen pätkän 70 luvun rullaluistin discosta. Kokemus oli mahtava ja vauhti päätä huimaava vaikka videolla se ei siltä näytä.

Enjoy!