Selaat arkistoa kohteelle sunnuntai.

Rainbow Six Siege ilmaiseksi sunnuntaihin asti

24.8.2017 Yleinen

Rainbow Six Siegeä on mahdollisuus kokeilla maksutta pc:llä, PS4:llä ja Xbox Onella tästä päivästä sunnuntaihin saakka. Peli on myös tarjolla syyskuun 4. päivään saakka puoleen hintaan.

Asiasta oli kirjoitettu täällä:

http://www.pelaajalehti.com/uutiset/kokeile-rainbow-six-siegea-taas-ilmaiseksi

Ihan tavallinen sunnuntai

28.2.2016 Yleinen

Hellurei!

Se olis sunnuntai 28. helmikuuta :)
Hyvillä mielin ja uutta puhtia täynnä on taas tähänkin sununtaihin herätty.
Talviset maisemat Etelä-Suomessa saa aikaan kauan odotetun talviloman tuntua.
Nyt voi rauhassa vähän mietiskellä ja nukkua seuraavan viikon pidempään, eikä tarvitse herätä niin aikaisin herätyskellon pirinään. En kuitenkaan ajatellut nukkua puolillepäivin, sillä siinä vaiheessa on jo päivä mennyt hukkaan.

Tällä kertaa en ole onnistunut hankkimaan itselleni röykkiöittäin ”must to do”- listaan asioita. Liian suunnitemallinen lomanvietto ei ole lomaa. Päivä kerrallaan ja katsotaan, mitä lomasta tulee. Turha miettiä liikaa tekemistä, joita pitäisi tehdä. Siitä aiheutuu vaan aivan turhaa stressiä, ja kuka sitä nyt lomalla kaipaa? :)
Vaikkakin ensimmäiset ylioppilaskirjoitukset jo kummittelee aivan lähiviikkoina, en aio ottaa liikaa stressiä siitäkään. Toki se jännittää, kun menee ensimmäistä kertaa hikoilemaan 6 tunniksi pulpetin ääreen, mutta eiköhän siitäkin selvitä, kaikki ajallaan.

Nyt, kun kerrankin on arkena vapaata, jää enemmän aikaa sellaisille asioille, joita ei välttämättä ehdi normaalisti arkena tehdä. Siispä aion viettää aikaa itseni kanssa ja tehdä asioita mistä tykkään, mutta joille ei ole tavallisesti aikaa, kuten valokuvaus, piirtäminen, spontaanit kävelylenkit ja yleinen ajavietto perheen kesken.
Toivottavasti Teillä on aikaa kaikkeen siihen, mistä tykkäätte ja mitä haluatte tehdä, vaikka Teillä ei nyt olisikaan lomaa. Kyllä arkenakin täytyy osata ottaa iisisti ja joskus täytyy osata myös hemmotella itseään. Mutta muistakaa viettää aikaa perheidenne kanssa ja laskea luurit pois käsistä, oikea maailma ei löydy sosiaalisesta mediasta ja erilaisista profiileista, vaan ympäriltä, välillä täytyy vain avata silmät ja katsoa ympärilleen :)

Mutta nyt toivotan kaikille oikein hyvää alkavaa viikkoa ja muistakaa nauttia, kevät sieltä kovaa vauhtia jo tulee.
Muistakaa olla ahkeria, mutta rajansa kaikella :)
Heissan :)

Metsäretki

22.2.2015 Yleinen

Helmikuinen sunnuntai metsäretki kameran kanssa.. IMG_2152 IMG_2144IMG_2096 IMG_2102 IMG_2104 IMG_2106 IMG_2117 IMG_2137IMG_2154IMG_2100IMG_2126

Miksi….. ?

18.5.2014 Yleinen

Jaaha nyt on jo sunnuntai.. Huomenna kouluun… pitäisiköhän yrittää sopia huomenna Saaran ja Lindan kanssa? Jos ne ees yrittää sopii ni varmaa sopu syntyy.. Voisihan itsekki yrittää, koska molemmat on mulle tärkeitä ja riiteleminen on tylsää… :(

Haha.. Kitos kun luit minun epäselvän postauksen, jossa ei ole järkeä. :D

Sunnuntai

27.4.2014 Yleinen

Sunnuntai.. Lepopäivä, ainakin minulla. Kolmatta päivää flunssassa ja kurkkussa tuntuu, kuin joku olisi vedellyt sitä raastinraudalla. Jospa huomenna olisi jo parempi olo. Pakko olla. Haluan jo ulkoilemaan ja muutenkin takaisin ihmisten ilmoille, tämä neljän seinän sisällä kököttäminen tekee minut pian mökkihöperöksi..

Olen huomannut, että kirjoituksissani on hieman depressiivinen sävy. Tarkoituksenihan ei siis ole niin sanotusti angstata täällä, vaan kirjoittaa tänne ihan rehellisesti tuntemuksiani ja mietteitäni, ajatuksiani ja kokemuksiani, saavutuksiani ja haasteitani. Eiköhän niitä saavutuksiakin ala kohta tulemaan, kun pääsen kunnolla ”liikkeelle” ja selätän tämän harmittavan flunssan. Positiivinen ajattelu ennen kaikkea!

Mutta toisaalta.. Pessimisti ei pety, vai miten se oli..

 

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!