Selaat arkistoa kohteelle sukulaiset.

07.08.2017

7.8.2017 Yleinen

Herään unesta usein todella myöhään. Kun tänään heräsin puoli 12, oli se minulle melko aikaista. Olen tässä lueskellut yhtä e-kirjaa. Olen melkein puolessavälissä ja lukulaite näyttää, että 28 tuntia ja 34 minuuttia on yhä luettavaa jäljellä. Taidankin olla melko hidas lukija. Tosin kirja on englanninkielinen ja fyysisessä versiossa on sivuja yli kuusi ja puolisataa.

Eilen kävin äidin ja hänen siskonsa kanssa katsomassa heidän isäänsä eli vaariani ikäihmisten hoivakotiin, joka sijaitsee lyhyen automatkan päässä. Oli mielestäni järkevästi käytettyä aikaa. En ole vaarini, enkä kyseisen tätini kanssa koskaan ollut paljon tekemisissä, kuten en pitkään aikaan oikeastaan kenenkään muunkaan sukulaisen kanssa, paitsi perheenjäsenten kanssa, eli veljieni ja vanhempieni kanssa. Heidän kanssaan tulee vietettyä paljon aikaa.

Vaarin puheesta ei enää saa selvää, joten hänen kanssaan oli vaikea puhua. Tuntui olevan ikään kuin henkimaailman asioita, mitä sieltä suusta pääsi. Vaari ei vain enää tunnu olevan oma itsensä, mutta tuntuu kuin siitä olisi vain vähän aikaa, kun hän oli vielä ihan normaali. Nopeasti voi ihminen muuttua. Mummoa, eli äitini äitiä kävin katsomassa myös jokin aika sitten. Hän asuu hyvin lähellä, mutta tämä käynti oli eka kerta varmaan useampaan vuoteen.

Iskä ja pikkuveli lähtivät tänään katsomaan pikkuveljen uutta asuntoa, jonne hän pian muuttaa opiskelujen takia. Lähettivät äsken kuvan sieltä. Opiskelupaikka ja -asunto ovat tosi kaukana, joten veljeä tuskin näen paljon pitkään aikaan. Toivon kovasti, että hänen opiskeluaikansa sujuu hyvin. :)

Tänään ajattelin vielä lukea lisää kirjaa, katsoa vähän elokuvia ja ehkä myös pelata yhtä videopeliä.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :D

Hups :)

7.6.2015 Yleinen

Hups, onpas vierähtäny aikaa edellisestä kirjoituksesta. No, on kyllä ollu pikkusen kiirusta tässä ettei oo paljoa ehtiny koneella aikaa viettämään, tai edes miettimään mistä seuraavaksi kirjoittelisi. Toukokuun lopussa oltiin tosiaan nyt ekaa kertaa vauvan kuoleman jälkeen minun kotiseuduillani, kun serkkuni kirjoitti ylioppilaaksi ja kummityttöni valmistui ammattiin. Olimme siis juhlimassa. Pelkäsin vähän, että kyselevätkö sukulaiset kaikkea, mutta selvisin hyvin vähällä. Mummun ja ukin kanssa juttelimme enemmän kun kävimme heillä myöhemmin kylässä, mutta sekin oli ihan kivutonta. :) Muuten reissu oli ihana. Näin pitkästä aikaa veljeni lapset ja se tunne mikä minut valtasi, kun sain tädin pienimmän syliini rutistettavaksi. <3 Tämä kultapoju syntyi siis samana päivänä, kuin meidän plussaan johtanut hoito alkoi. Reissusta tultiin sitten tuossa muutama päivä sitten. Loppu viikko meni kotihommissa ja perjantaina olinkin pääsykokeissa. Nyt sitten jännitetään muutama viikko alkaako elokuun lopussa opiskelut vai ei.

Ensi viikon meillä toimii pieni muotoinen leirikeskus. :D Veljeni tulee perheineen meille lomaileen sekä samoin yksi ystäväperhe. Talon täyttää neljän lapsen äänet. <3 Hulabaloo viikko tulossa, kun on kaikenlaista ohjelmaa melkein jokaiselle päivälle, mutta juuri puolisoni kanssa puhuttiin, että onhan se kiva kun tulee elämää tähänkin taloon, kun koko talvi meni kahdestaan kotosalla pyörien. Ja minua helpottaa se, että saan antaa kaiken huomion ja aikani nyt tädin kahdelle pienelle murulle. <3

Eduskuntavaalit

19.4.2015 Yleinen

Kävin tänään äänestämässä, mutta jätän numeron kertomatta äänestyssalaisuutena. Tiedän, että ainakin jotkut sukulaiseni äänestivät samaa ehdokasta, joka on mielestäni hienoa. Odotan mielenkiinnolla illan tulosilta-ohjelmaa. Jännittävää iltaa teille kaikille, toivottavasti saadaan hyvä eduskunta! :)

Odotellessa kannattaa kuunnella vaikkapa kaunista musiikkia Bachilta.