Selaat arkistoa kohteelle Stockmann.

Päivä 115, kaupungilla kiertelyä ja uusi lompakko

30.12.2015 Yleinen

2015-12-30 13.04.58Lähdin tänään aamupäivällä keskustaan. Tarkoituksena käydä IFK Pop Up Storessa. Siellä ei kuitenkaan ollut ostettavaa mulle, joten jatkoin kierrellen mm. Stockalla.

Olen pitkään jo haaveillut Michael Korsin lompakosta. Katselin niitä Stockalla, mutta päätin lähteä vielä heidän liikkeeseen. Se kannatti, sillä kerrottuani millaista hain, myyjä kiikutti mulle sellasen alehyllystä. Eli -30% alella läks mukaan.

Koska olin tyytyväinen ostokseen, päätin käydä Kolmen Sepän Aukiolla juomassa glühweinin. Ihana joulufiilis tuli taas ja oli onnellinen olo.

Kuitenkin sitten pari ilkeää kommenttia sai mielialan laskemaan ja tässä illan aikana on tehnyt mieli itkeäkin. Miten julma voi ihminen olla 20151230_160320toisella?

Olen ollut yli vuoden työttömänä ja siitä syystä punnitsen paljon, mitä ostan ja mitä en. Kuitenkin iloisena uudesta lompakosta sain kommentin ”no on sitä pätäkkää työttömälläkin”. Siis mitä tuo oli? Kateutta? Katkeruutta? Mä olen niiiiiin loppu siihen, että olen aina se, joka lohduttaa ja jolle voi purkaa mieltään ja joka aina on käytettävissä. Mullakin on tunteet, mullakin on menoni, mäkin olen ihminen! Siinä pohdittavaa…

Ateriat

  • klo 7.45 Cappuccinopirtelö, 138 kcal
  • klo 11.00 Kahvi ja mallaslimppua, 122 kcal
  • klo 13.30 Glühwein, 100 kcal
  • klo 16.00 Chocolate Velvet, 153 kcal
  • klo 17.00 HeMaPo ja itsetehty bolognesekastine, 256 kcal
  • klo 19.00 Olut, 132 kcal

Elokuun kuulumiset

5.9.2015 Vaatemerkit, Yleinen


lisään kuvat ku aika juoksee ja lapsista huomaa miten nopeasti. Esikoinen on aloittanut koulun ja kuopus on 5kk. Minulla on irrationaalinen pelko, että koulussa lastamme kiusataan hänen vaatteiden yms. Omistaman materiaalin tai harrastusten tai minun vuoksi ( esim äitis on aina verkkarit jalassa) yms. Poika on niin kiltti ettei toisille vastaan sano vaan jää yksin ja hän on jotenkin niin varovainen kaveri suhteissaan. Mutta tässä tilaamani paidat koulun aloituksen johdosta. Molon diggers vai mikä lie kaivuripaita sekö jalkapallo ostettu Boozt.comista ja muut stokkan kantis alesta. Tämän kuun stokkan kantis ale on ollut hyvä! Ainoa että olisin halunnut tilata Leviksen lasten kaksi paitaa alesta mutta ne ei tullutkaan ikinä nettiin myyntiin vaikka luvattiin. No näppärä täti asiakaspalvelussa sano että kun menee stokkan sivuille ja ottaa palvelut ja sieltä toimituspalvelu niin voi tilata suoraan tavaratalosta kotiin ? toimitus maksaa vitusti mutta tuli kuitenkin halvemmaksi kuin ostaa täyteen hintaan. Kuukausi mulle luvattiin että tarkistetaan koska tulee, kyllä ne nettiin tulee jos on luvattu ja ei osata sanoa koska tulee ja lopulta ne ei tiukkaan ja jouduin maksamaan n7e ylimääräistä toimituksesta (yht.13e). Viimeinen asiakaspalvelija ja Hesan keskustan mies asiakaspalvelija oli mahtavia todettiin kuin muutama muu jotka oli jotenkin hyvin ylimielisiä. Sen mukavan miehen nimi tais olla Janne. Aivan huippu tyyppi kyllä! On oikealle alalla. Ostin siis alesta myös conversen colleget. Aivan mahtavan pehmeät ja mukavat vaikka aika paksut mutta toivon ettei ne nukkaannu nopeesti.

Esikoinen sai uudet Viking goret vk kengät vähän korkeammalla varrella ja Viking talvi loskarit tai sellaiset putkikengät netanttilasta. Pikkuveli saa isoveljen vanhat jotka on todella siistit. Ostin myös punaisen polarn o. Pyretin windstopperfleecen ja se toiminut hyvin koulu aamuina. Poika itse tykkää siitä hihan resorien ja helpon puettavuuden vuoksi. Punainen on aika tyylikäs väri. Anteeksi kirjoitus virheet. Teen tätä postausta puhelimella ja se ei anna minun palata ja korjata tekemiäni virheitä. Lisään kuvat lopuksi tietokoneella.

kävin läpi myös meandi uutuudet syksy 2015. Mieluisimmat olivat pupuhousut ja liivari mekko. Pojille tuo vetskari college paita ja siniset housut ja sininen bussi paita.1 2 3 4 5 6 7 8 9

still here .. rv 40+6

25.3.2015 Äitin asioita, Arkipäivien asioita, Vaatemerkit

Soitin eilen sairaalaan kysyäkseni yliaikaiskontrollista. Mitä siellä tehdään ja mitä ottaa mukaan. Kätilö vähän meinasi ettei sillo käynnistellä vielä.. Sanoin että

neuvolasta sanottiin ettette minua kotiin laske ilman vauvaa. Kerroin supisteluista ja väsymyksestä yms. Kätilö kehoitti ottamaan sairaalakassin mukaan mutta en usko että he käynnistävät. Itseä on ruvennut pelottamaan nopea synnytys ja vauvan iso koko. Eilen minua taas supisteli kovasti siis todella kipeästi muutamia kertoa päivällä ja illalla tuli sellaisia kuin sähköiskuja reisiin. Mutta tadaa! Aamulla heräsin omasta sängystä! Voi että ottaa hermoon. Toisaalt aamu on kaunis ja heräsin jo kuudelta muun perheen vielä nukkuessa niin en voi olla sanomatta että hiljaisuus on ihanaa.. Siivosin eilen koko talon ja vihdoin lakanat sekä pesin pyykit. Enään vauva puuttuu.. Tänään julkaistaan me&i mallisto lisäyksiä sekä hullut päivät alkavt klo 7. Haluan tilata sieltä vaikka mitä. Ostin Blingoa Facebookista. Itselle mustn pitkähihaisen jossa on pitsiä olkapäillä ja nudepersikka värisen topin, lapsille valkoisen pitkähihaisen kultaisilla numeroilla ja mustan pitkähihaisen, ruskeat housut joissa on napit haarusten kohdalla, harmaan peace paidan jossa on mustalla se peace merkki sekä sinisen t-paidan jossa on valkoisia numeroita, keltaisen jossa on kirjoitusta ja harmaan missä on tiikerin kuva. Ennen tätä löysin halvalla itselle vanhan malliston punaisen mekon, läikikkäät harmaa valko vaaleanpunaiset legginssit, harmaan oversize t-paidan ja kolme vauvan bodya. Jännittää pojan esikouluun meno kamalasti..

Tässä kuva lisäyksistä!

L

Itselle voisin alennuksesta ostaa nämä tuotteet.. täyteen hintaan LM LMMen ostaisi.

 

p.s Ostin muuten sen Elodie details laukun apple of my eye kuosilla. Sain edullisemmin Pro Huolto Jokinen kaupasta (kts. Facebook!) ja sain maksaa laukun kahdessa erässä. Todella hyvä asiakaspalvelu ja postittavat tuotteet. Käykäähän katsomassa!