Selaat arkistoa kohteelle Somewho.

Heipparallaa!

31.10.2015 Yleinen

Eli heippa vain kaikille. Olen tässä jo pitkään pähkäillyt, että kannattaisiko minun siirtyä jo vanhan aikaisesta päiväkirjasta tänne nettiin kirjoittelemaan minun löpinöitäni. No, tässä on loppu tulos ~ Tadaa! Aloitan kirjoittamaan tänne ihan itseni, ja muiden vuoksi.

Koska kukaan teistä ei tiedä, että kuka olen niin tähän ihan ensimmäiseen lukuhetkeen voisin kertoa hieman itsestäni. Haluan pysyä anonyyminä tietyistä syistä, ja ne syyt pidän kanssa omana tietona. Tässä kuitenkin hieman vihjeitä ~ Olen 17 vuotias tavallinen koulussa käyvä tyttö. Asun pienessä paikkakunnassa Etelä- Savossa. Luonteenpiirteitäni voisin  kuvailla lyhyesti ja ytimekkäästi: ystävällinen, mukava, huumorintajuinen, uhkarohkea, salaperäinen.

Uskon, että jollakin tapaa olen samanlainen kuin muut ikäiseni tytöt, mutta kuitenkin haluan jakaa pienen osan elämästäni teille. Pääosin kerron ehkä jopa todella syventäviä asioita, ja jaan mietteitäni teidän kanssa. Hope so että jotkut teistä kiinostuvat lukemaan blogiani, koska lupaan että se on sen arvoista!