Selaat arkistoa kohteelle SodaStream.

Päivä 14, helppoa elämää

20.9.2015 Yleinen

SodaStream-pullotTuntuu, että elämä ja tämä painonpudotus soljuu helposti eteenpäin. Ei tarvitse stressata, mitä sitä sitten söisi :) Vettä tulee juotua ehkä liikaakin? Kolme SodaStream-pulloa täyttyy kokoajan, kun yksi tyhjenee… Näläntunnetta ei oikeastaan ole. Kun tänään söin sienirisoton, tulin täyteen ennenkuin annos oli kokonaan syöty :)

Ateriat

  • Kana-herkkusienikeitto, 139 kcal
  • Sienirisotto, 201 kcal
  • Banaanipirtelö, 144 kcal

Innolla ensi viikkoon :) Silloin ei tosin ole punnitusta vaan vasta 30.9.

Päivä 8, yli viikko jo Cambailua

14.9.2015 Yleinen

Olvi VichyTänään on siis yli viikko Cambailua takana. Olo on ihan ok ja tuntuu, että voisi jatkaa loputtomiin. Nyt ymmärrän mitä tarkoittaa, että voi mennä viikkokin ennenkuin tottuu. Vaikkei mulla ole ollut vaikeuksia (mitä nyt tehnyt mm. ranuja mieli), tänään on ekan kerran ollut tosi hyvä fiilis. Ruokarytmi on löytynyt (10-12 / 15-17 / 19-21) aterioiden nauttimiseen. Flunssakin tuntuu helpottavan, vaikkakin tänään olen nukkunut melkein koko päivän.

En tiedä, onko vatsa toiminut kunnolla, joten hain apteekista tänään Duphalacia. Otin ohjeen mukaan sitä ja se avitti vähän. Eli vatsa ei näemmä olekaan toiminut ihan ok. Valmentajani neuvoikin hankkimaan tuota, jos tuntuu, ettei vatsa toimi muuten.

Veden juontiakin jännitin. Töissä ollessa se kävi automaattisesti, kun istui ja teki töitä. Kuitenkin SodaStreamilla valmistettu kuplavesi helpottaa sen nauttimista ja litran pullosta saa helposti mitattua, että 3 litraa tulee täyteen.

Ateriat tänään

  • Suklaapirtelö, 142 kcal
  • KasviskeittoKasviskeitto, 138 kcal (ensimmäisen kerran maistoin, ihan ok, muttei herkkua)
  • Chocolate Velvet, 153 kcal
  • Kuppi kahvia, 2 kcal (oli yllätys, että siitäkin tuli kaloreita?)

Päivä 7, hieman erilainen päivä

13.9.2015 Yleinen

SodaStreamTämä päivä on ollut hieman erilainen, sillä mieheni on ollut kotona. Hän kokkaili itselleen kanaa ja parsakaalia, kun minä tyydyin kana-herkkusienikeittoon. Kanasta en erityisemmin tykkää, sillä kokeilin aikanaan laihdutusta, jossa sitä syötiin kokoajan.

Lisäksi äitini ja naapurini kävi vierailulla. Naapuri oli yställinen ja vei eteisen pöydältä Marianne-karkkipussin mukanaan :D Eli sekin sortumavaara on poistunut.

Päivän ateriat

  • Cappuccinopirtelö, 138 kcal
  • Kana-herkkusienikeitto, 139 kcal
  • Suklaaminttupirtelö, 145 kcl (laitoin sheikkeriin pari jääpalaa, toimii!)

SodaStream-laite on ollut pari päivää aktiivisessa käytössä, koska jostain syystä tykkään juoda enemmän hiilihapotettua vettä. Pepsi Maxiakin join tänään lasillisen :)

Ylihuomenna punnitus, jännittää :)