Selaat arkistoa kohteelle SINI jynssäri.

Testissä SINI kylpyhuoneen uutuuspesusetti

5.10.2015 Yleinen

SINI kylpyhuoneen uutuuspesusettiSain Suosittelumedia Hopottajilta testiin SINI kylpyhuoneen uutuuspesusetin. Innostuin tänään pesemään saunan ja kylppärin lattian.

Pesuaineena käytin perinteistä mäntysuopaa.

Ihan perushommaan paras oli juuriharja, mutta laattojen saumat sai hyvin puhtaaksi Jynssärillä. Sillä saa siististi ja tarkasti hangattua saumoista pienimmätkin tahrat. Tuplajynssärillä pesin kylpyhuoneen lattiaa ja teleskooppivarren avulla homma oli ergonomista. Sain pestyä hyvin myös suihkuseinän jalan ympäriltä kumartumatta.

Pestessä tuli hiki, mutta se oli mukavaa, koska molempien Jynssäreiden harjakset olivat napakoita, tästä syystä tahroja ei juurikaan tarvinnut hangata.

Suosittelen näitä tuotteita lämpimästi. Nyt ne ovat kauniina pinkkinä, Roosa nauha 2015 -kampanjan kunniaksi. Joten hankkimalla nämä, tuet myös rintasyöpätutkimusta.

Lisätietoja SINI-kampanjatuotteista löydät täältä »

SINI JynssäriSINI Jynssäri
Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssärin kapea ja napakka harjasosa painuu saumaan ja irrottaa tiukankin lian. Sillä puhdistat myös pesualtaat ja pesutilojen pienet kolot kätevästi. Jynssärissä on ergonominen, käteen sopiva muotoilu, ja siitä saa pitävän otteen. Jynssäri on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

 

 

 

 

 

SINI TuplajynssäriSINI Tuplajynssäri
Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. Harjassa on suorat reunat ja kalteva harjastus, joten sillä on kätevä puhdistaa kylpyhuoneen lattian silikonisaumat kumartelematta. Harja sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kampanjasetin mukana on näppärä teleskooppivarsi. Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä.

 

 

 

Mikäli kiinnostuit liittymään Hopottajiin, voit tehdä sen täällä »
Kirjoita suosittelijakoodiksi minun koodini: HOP14605