Selaat arkistoa kohteelle #Serkut.

17.02.2018

17.2.2018 Yleinen

Robukka teki tätä blogia varten hienon uuden kuvan, joka näkyy tuossa ylempänä. Kiitos tuhannesti hänelle!

Omablogi.fi, jossa tämä minunkin blogini sijaitsee, on aina välillä ollut epätoimintakunnossa. Tästä syystä olen vakavasti harkinnut blogin siirtämistä jonkin toisen palvelun alle. Eli jos tämä sivusto vielä jatkossakin kenkkuilee, niin luultavasti osoitteeni muuttuu. Harmillinen juttu, sillä muutenhan olen ollut tähän sivustoon hyvinkin tyytyväinen. Täältä on myös kadonnut kokonaan ominaisuus, jolla seurataan kävijöiden määrää ja muita statistiikkoja. Mahdollisesti tulevan uuden blogini luultavasti voi löytää ainakin hakemalla Googlella sanoilla ”Soltun blogi”. Jos tiedät jonkin hyvän nettisivun, jossa voi pitää omaa blogia, niin pistähän vinkkiä! :)

Olen ollut pikkuisen innoissani yhdestä pienestä asiasta! Äitini sanoi vakavasti harkitsevansa kissan hankkimista kotiinsa. Itsekin pidän kissoista ja koirista. Kissahan meillä olikin kotona, kun olin vielä jotain 6-vuotias. Se annettiin pois, koska Robukka oli allerginen (Robukka on siis isoveljeni, ei ole silti hänen ihan oikea nimensä). Kissan nimi oli Iines, koska serkkuni kehoitti nimeämään sen jonkin Disney-hahmon mukaan.

Katselin juuri uuden Tuntematon sotilas -elokuvan. En juurikaan tykännyt, mielestäni aika tylsä elokuva. Mutta ne elokuvat, joista tykkään ovatkin aika harvassa. Kohta alkaa TV:stä Putous, jonka jokaisen kauden jokaisen jakson olen katsonut tähän asti. Luultavasti katson koko tämänkin kauden. Vielä kanavalta 5 tulee huomenna klo 14:05 alkaen olympialaisjääkiekkoa, jossa pelaavat vastakkain Suomi ja Ruotsi.

Ylihuomenna olisi tämän aikaisemmin mainitun veljeni kanssa tarkoitus mennä pelaamaan sählyä. En ole nyt pariin viikkoon mennyt, koska on ollut muutakin tekemistä. Meitä on ollut hyvin pieni, mutta hyvä porukka pelaamassa.

Lähiaikoina olisi tarkoitus tehdä uutta musiikkia. Saa nähdä saanko inspiraatiota. Jos tulee hyviä biisejä, niin luultavasti lisään nettiin ja ilmoittelen täälläkin. Nyt siirryn kuitenkin lukemaan kirjaa! =)

Tässä vielä kaksi hienoa kappaletta kuunneltaviksi!

Viikonloppu #4

27.11.2016 Yleinen

Viikonloppuna perjantaina heräsin aikaisin koska silloin oli taidemuseo päivä luokan kanssa.

Söin aamupalan, pakkasin repun ja lähdin kouluun. Sittem kun tulin kouluun annoin kaksi euroa opettajalle koska jouduin maksamaan bussimatkat. Sitten olimme vähän luokassa ja menimme pihalle odottlemaan bussia. Sitten kun bussi tuli opettaja maksoi matkan ja menimme istumaan. Puhuimme vähän kunnes olimmekin perillä. Siellä taidemuseossa oli todella siistiä. Meille kerrottiin myös yhdestä perhosentutkiasta. Seinillä oli todella monta kuvaa perhosista. Ja joutuimme tehdä ihmisvesitoksia teoksista. Sitten teimme omat pikkukaupungit ja menimme syömään eväitä. Koulun eväät maistuivat todella hyviltä. Sitten lähdimme taidemuseosta. Meillä olisi loppunut klo 12:00 mutta olin kotona vasta yhdeltä koska bussi oli aika myöhässä. Sitten menin lukemaan sarjakuvia, olin oman konevuoroni, söin vähäsen ja menin kännykälle. (Kuten aina). Sitten olikin jo ilta ja menin nukkumaan. Lauantaina heräsin joskuks puolikahdeksan, mutta makoilin vielä sängyssä. Halusin vielä nukkua mutta uni ei tullut. Menin syömään aamupalaa ja kännykälle tietenkin. Sitten menin taas jälleen kerran tietokoneelle pelaamaan oman vuoroni. Sitten en tehnyt muuta, kuin kävin vain kavereilla ja tulin iltapäivällä kotiin. Sitten söin vähäsen ja menin vessaan. Sen jälkeen olikin jo ilta ja menin nukkumaan. Sitten sunnuntaina heräsin kahdeksalta ja nukuin vielä vähän. sitten menin syömään aamupalan ja yllätys yllätys. En mennytkään tietokoneelle kuten aina menen. Miksikäs en? Koska ei tietenkään ollu oma vuoroni -.-.  Sen jälkeen menin vasta pelaamaan oman vuoroni. Sitten kaverini tulin hakemaan ja menin heille. Pelasimme heilläkin tietokoneella. sitten ulkoilimme vähän ja lähdin kotiin. Sitten lähdimme seuroihin. Olimme siellä tunnin ja lähdimme sieltä serkuille. Siellä oli hauskaa. Onneksi siellä oli ainakin yksi minua vuoden vanhempi jonka kanssa olin. Sitten lähdimme kotiin ja menin tekemään tätä blogia.

 

 

Kuvatulos haulle perhonen

 

 

 

 

 

 

 

Viikonloppu

17.10.2016 Yleinen

Viikonloppuna menin kavereille (lauantaina). Siellä oli hauskaa. Me teimme kaikkea kivaa olimme playstationilla, kännykällä ja ulkona. Kun menin kotiin niin toinen kaverini tuli hakemaan minua. Olin hänen kanssa sisällä tietokoneella. Sunnuntaina menimme juna-asemalle odottelemaan serkkuja. He olivat kivoja. Menimme koko porukka seuroihin yhdessä. Sen jälkeen menimme vielä meille koko konkkaronkka.  Kun serkut lähtivät alkoin kirjoittamaan juuri tätä viikonlopun tarinaa. Sen jälkeen menin nukkumaan.