Selaat arkistoa kohteelle selätin.

I Love Me -messut kierretty, pitkästä aikaa

18.10.2015 Yleinen

selatinVierailin pitkästä aikaa perjantaina messuilla, I Love Me -messujen merkeissä. Ennenhän ne tunnettiin nimellä Kauneus&Terveys -messut. Kulutin kiertelyyn yli 4 tuntia.

Messut olivat monipuoliset ja olin monesta asiasta haaveillut ennakkoon. Tähtituoteen  Heijastinpipot olivat messutarjouksessa (16e) ja sellaisen tarvitsen pimeällä koiralenkeille. Toinen pipo tuli hankittua Daddy’s Girl -kojulta. Ihana blingbling, johon on kirjailtu timanteilla ”Diamond” :) Sielläkin oli kiva messutarjous, 15e.

Selätin on houkuttanut minua pitkään. Kävin kojulla pari kertaa. Viimeisellä kerralla sain niin hyvän tarjouksen itse Selättimestä ja treenikepistä, ettei mikään estänyt ostamasta. Nyt on kotonakin mahdollista treenata, eikä aina tartte raahautua salille.

Messuilla oli myös Cambridge-koju, mistä petyin hieman. Oletin, että siellä olisi ollut myynnissä blendereitä, paitoja, tmv. muttei ollut.

cambridgeohjelma_iloveme16102015Kokonaisuudessaan tykkäsin messuista ja liikuntaa tuli huomaamatta. Ehkäpä ensi vuonna suuntaan sinne uudelleen :)

Päivä 40, messuilua, salia ja saunaa

16.10.2015 Yleinen

hese_kahdenravunsalaatti16102015Aamulla suuntasin Helsingin Messukeskukseen I Love Me -messuille. Oli kiva kävellä rauhassa itsekseen ja tutustua mielenkiinnon kohteisiin.

Menin monta kertaa Selätin-osaston ohi ja mietin, ostaisinko? Sitten kerran pysähdyin ja tekivät niin hyvän tarjouksen (Selätin ja treenikeppi), että olihan se pakko. Hieman pettyneenä etsin treenivaatteita, niitä oli todella vähän enkä siis saanut ostettua.

Unohdin tietenkin ottaa tetran mukaan ja piti syödä. Vurstia, pastaa, currya, jne. löytyi. Ainoa salaatti löytyi Hesburgerista ja kahden ravun salaatti ilman krutonkia ja kastiketta oli yllättävän kevyt!

Messujen jälkeen suuntasin vielä kuntosalille, tein 30 minuutin treenin. Illan kruunasi sauna :)

Ateriat

  • Cappuccinopirtelö, 138 kcal
  • Kahden ravun salaatti (Hesburger), 160 kcal
    Liikunta: sali 1 tunti
  • Chocolate Velvet, 153 kcal
  • Kasvisosekeitto, 98 kcal
  • Raejuusto 0,3% 100g, 65 kcal
  • Kana-herkkusienikeitto, 139 kcal