Selaat arkistoa kohteelle seksuaalivähemmistö.

homppelit, lesbiaanit ja ihan vitun idiootit

8.11.2014 Yleinen

Youtube.

Siis voi vittu, MINKÄ helvetin takia joka ikisessä välissä on oltava niitä mainoksia.  Siis olis ees sillee jotenki sivussa mut ei, ku ne tulee just siihe sillee typerästi. Oot tyylii sillee ”Jee ttää on hyvä biisi kuuntele” ja sit sielt tulee ”tididididiiii osta tätä ja juo vettä tidididiii” argh. Toi mun oli nyt pakko tähän aluks avautua.

Mutta siis tän postauksen aiheena on homppelit, biseksuaalit, lesbianit ja kaikki muut seksuaalivähemmistö hyyperöt.

img-thing

Onko siihen mitään järkevää syytä miksi tasa-arvoinen avioliittolaki ei menny läpi?  No en oo kyllä kuullut sellasta. On ollu puhetta siitä että kannabis voitaisiin dekriminalisoida, mutta että rakkautta kahden ihmisen välillä ei hyväksytä?

”Jumala on kieltänyt sen harjottamisen joten se on VÄÄRIN.
Keskenään vain miehen ja naisen kuuluu naida Jumalan määräyksestä.” Jumala. on kieltänyt. Jos jumala kerran on olemassa niin miks se on sit luonu ihmisiä jotka on homoja?

Sitten on kans tää et minkä takia homojen pitäisi päästä naimisiin? NO minkä takia heterot saa mennä naimisiin?legalize_gay_by_kproductions-d2z3pkj

 

Minkä takia ihmiset on niin ahdasmielisiä, me eletään vuotta 2014 ja porukka uskoo siihen jeesustelu paskaan. Sekin on aika hassu juttu et ne poimii vaan tiettyjä asioita siitä kirjasta jonka ”mukaan” ne elää.

Sä oot tutustunu johki ihan vitun mahtavaan ihmiseen, teil on hauskaa ja ootte hyvii frendei mut entäs sit ku saatkin tietää kenen kanssa se harrastaa seksiä ja mitä sukupuolta se kattelee? Miten se kenenkään persettä kutittaa? pro_gay_marriage_rights_design_xlarge

”Onko suuseksi vastakkaisen sukupuolen kanssa ok vai onko se syntiä?
Jos se on ok niin sittenhän sen täytyy olla ok myös samaa sukupuolta olevien kesken koska niin naisilla kuin miehilläkin on ihan samanlaiset suut.” kyseiselle kommentille oikeestaan naurahdin.

”Raamatussa on aika monta sääntöä ja kieltoa, joille uskovauiset eivät korvaansa lotkauta ja rikkovat niitä surutta. Usein sanovat vielä, että jotain kohtaa ei pidä ottaa kirjaimellisesti jne.
Sitten kun ajetaan omaa agendaa tai ei itse pidetä jostain, niin kaivetaan kyllä niitä Raamatun lauseita ja osoitellaan että tuossa lukee noin ja tuossa noin, sillä nyt perustelen.
Kaksinaamaista ja tekopyhää sakkia.”

 

images (8)love-is-love--source

 

Sitten löytyy näitä ihmisiä jotka on sillee ”mitähän nekin ajattelee” MITÄ VITUN väliä sillä on mitä joku muu ajattelee? ”Sun lasta varmaan kiusataan koska oot homo” Kasvattakaa ne vitun kakarat kunnioittamaan ja hyväksymään muut ihmiset, välittämättä ulkonäöstä tai siitä et keneen se rakastuu.

Ja sitä paitsi jos ihminen on kusipää niin se on kusipää. tyhmä niin tyhmä. Ei se seksuaalinensuuntautuminen muuta ihmistä sillee mitenkään, ei siit tuu mitenkää huonompi.

Tää ny o varmaa vähä sekava nii ajattelin lopettaa sit nyt.

Antakaa ihmisten olla omaitsensä

.avatar (7)rauhaa ja rakkautta