Selaat arkistoa kohteelle second hand.

Rv 39 ja äidin vaatekaapin päivitys

4.3.2015 Äitin asioita, Arkipäivien asioita, Vaatemerkit, Yleinen

Nyt alkaa rv 39, kaksi viikkoa laskettuun aikaan. Voisi jo alkaa syntymään pikku hiljaa. Vauva on laskeutunut ja kiinnittynyt, mikä on helpottanut närästystä mutta kävely on vaikeutunut ja pienenkin matkan käveleminen sattuu/vihloo. Kaikki vauvan kamat on valmiina <3 Pinnasänkyyn olen laittanut vaaleanpunaisen Elodie details pinnasuojan, jossa on kätevä tasku tutuille. Sägyssä on NG Royal pussilakanat ja Gant peitto päiväpeittona sekä Elodie details fleece. Sänky on niin suloinen  :)

E Enn el eg

Elodien apple of my eye kuosia löytyy myös vaunupussista, joka on rattaissa sekä vaunun sadesuojasta. Sadesuojan myrskyikkuna on kätevä! Lisäksi hoitopöydältä löytyy lisää NG Royal kruunu kuosia.

en ee eee

 

Olen löytänyt käytettynä Marimekon ihania kuoseja tytölle. Kauniita vauvan vaatteita tekee myös Noa Noa, joka on minulle aivan uusi tuttavuus.

Olen kerryttänyt myös omaa vaatekaappiania. On ihana saada oma kroppa taas ihan omaan hallintaan. Olen mm. ostanut joulun alesta Lumoan mekkoja ja paidan, sekä Hobbyhallista Rukan ulkoilutakin sekä lenkkarit ja Blingolta pitkän neuletakin, mustaraitaisen topin, kuvassa olevat valkoiset ”töhrityn” näköiset housut sekä oversize paidan. En malta saada vaatteita käyttöön!

bll BLu BLi bl bbl bb

 

Olen niin väsynyt toisena päivänä ja uupunut ja taas toisena täynnä energiaa. Mutta jos touhuan jotain aamupäivän esimerkiksi, olen ihan poikki ja voisin nukkua pitkät päikkärit. Onneksi pojat nukkuvat vielä päiväunet. Ulkoilemme lasten kanssa aamu- ja iltapäivisin. Harmi ettei toppatakkini mene kunnolla enää kiinni. En voi olla ulkona pitkiä aikoja. Yksi projekti oli ylimääräisistä vaatteista eroon pääseminen. Lähetin kaksi jätesäkkiä vaatetta Emmy.fi second hand verkkokauppaan. Minusta mahtava palvelu, koska en itse jaksa viedä kirpparille vaatetta eikä täällä pienessä kylässä varmaan edes liikkuisikaan vaate niin kuin tuolla verkokaupassa tai isomman kaupungin kirppiksellä. Annoin myös sukulaisille yhden jätesäkin vaatetta. Käykäähän katsomassa www.emmy.fi / http://store.emmy.fi/

Itse ostin tuolta kaupasta vauvan Adidaksen gollege asun ja kaksi uutta Tinttu bodya 16e! Ei paha :)

Takaisin ostoksiini; Elodie details tuotteet tuntuvat todella laadukkailta, samoin kuin NG Royal pussilakanat. Ihanan pehmeitä ja napakoita ettei mitään liirum laarum kangasta. Samoin Lumoan kankaat tuntuvat erittäin miellyttävältä! Blingon tuotteet eivät ole vielä kotiutuneet. En ole ikinä omistanut kunnon lenkkareita, joten ihmetys oli suuri miten miellyttävät nuo New Balance lenkkarit olivat jalassa. Viihdyn niissä varmasti ulkoillessani lasten kanssa. Lisäksi kengät sopivat hyvin vaaleanpunaisen takin kanssa :)

 

Katsastin Me&i valikoiman mutta nyt en löytänyt mitään mielekästä itselle tai lapsille. Tänään tuli lisäyksiä mutta en innostunut niistäkään. Tässä lisäyksistä kuva:

m

alekoodeja ja jutustelua

13.2.2015 Äitin asioita, Arkipäivien asioita, Vaatemerkit

Sain tänään jotain aikaiseksi! Siivosin ja pesin ikkunoita :) ja järjestelin tavaroita. Ihana tunne. Aamulla olin varma etten saa aikaiseksi mitään. Olin taas niin väsy. Ajatella jos meille oikeasti syntyy tyttö. Kahden pojan jälkeen se on ihanan hurja ajatus. Jotenkin itselle on tullut varmuus jo poikien kasvattamisesta. Tuskin tytön kasvattaminen nyt siitä kovasti eroaa mutta kumminkin. Mutta tilasin Emmyltä kasseja ja lähetän sinne myytäväksi. Käykäähän tutustamassa aika kivaan second hand verkkokauppaan jossa on alet menossa.

http://store.emmy.fi/

Emmyn Ystävänpäivän viikonlopputarjouksena (15.2. klo 23:59 asti) kaikista yli 40 € tilauksista 10 € pois koodilla KAVERI14HELMI!

Lisäksi suosittelen todella lämmöllä Aati O. Verkkokauppaa! Sinnekkin on alekoodi

 

Aati O.-verkkokauppa tarjoaa 10 % alennuksen sekä ilmaiset toimituskulut kevään uutuuksista koodilla aatio. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 15.2.2015 asti.

Käy kurkkaamassa valikoima: http://www.aatio.fi/

myös Boozt.comilla on -10% tarjous

Itse ostin Boozt.com ista ihanan Molo Kids Hill Floral softshell haalarin koossa 74. Tämä taitaa olla aika suosittu haalari koska Aati O lla oli haalaria vain koossa 68 ja tulossa koko 86. Booztilla oli 74 ja 86cm koot. Olen lukenut että tämä on todella pieni kokoinen tai siis että koot on todella pieniä.