Selaat arkistoa kohteelle Sats.

Pikakuulumiset

10.9.2015 liikunta

Pitkästä aikaa! Edellisestä jutusta on vierähtänyt jo yli kuukausi, kiirettä on tosiaankin pitänyt. Koulussa alkoi toinen vuosi ja sen mukanaan tuomat haasteet ja velvollisuudet ovat täyttäneet päivät aamusta iltaan. Toivottavasti hieman helpottaa kun saa kesän jälkeen opiskelurutiinin päälle.

Reenit ovat kulkeneet taas vaihdellen. Mieliala on ollut maassa (tästä lisää seuraavassa jutussa), joten lenkillekin on jotenkin ollut taas kerran tuskaista lähteä. Ja minä kun olen expertti keksimään tekosyitä, sohva on useammin vienyt voiton. Eilen ja toissapäivänä kuitenkin kävin juoksemassa noin tunnin verran ja ai että kun tuli hyvä fiilis! Pikkuhiljaa hiipivä syksy, happirikas ilma ja lempireenimusiikki korvissa tekevät hyvää niin mielellä kuin kehollekin.

Vaikka liikunnasta tulee hyvä olo ja mieli aina kun käy liikkumassa, siitä ei vieläkään ole tullut olennainen ja päivittäin osa elämää. Liityin takaisin vanhalle salilleni Satsille ja toivon, että se tuo lisää reeni-intoa ja urheilukertoja viikkoon.

Urheiluntäyteistä ja ihanaa viikonloppua kaikille!

syksy