Selaat arkistoa kohteelle Sarjakuva.

Viikonloppu #7

12.2.2017 Yleinen

Noniin. Eiköhän mennä suoraan asiaan. Olin tulossa koulusta kaverini Seemin kanssa. Hänellä kuulema oli ollu heti lauantai-aamuna jotkut treenit. Sen jälkeen hänellä ei tainnut olla mitään. Sitten kun pääsin kotiin heitin repun naulaan, samoiten myös takin ja toppahousut. Menin syömään välipalaa. Tiedättehän, Muroja, Kaakauta, Leipää Ja Kaikkea Sen Sellaista. Sitten Menin Pleikkarille. Olin Sillä Vähäsen Ja Sitten Aloin Lukemaan Sarjakuvia. Luin Sarjakuvia Iltaan Asti. Sitten Menin Nukkumaan. Lauantaina, kun heräsin menin pleikkarille. Sitten menin aamupalalle, Sen jälkeen koneelle ja Sitten kännykälle. Elektroniikka on hauskaa :D. Mutta ei silti kannata ottaa minusta mallia. Olen huomannut että olen vähän liikaa kännykällä pleikkarilla tai koneella. Mutta silti, sen jälkeen menin katsomaan videoita pleikkarille. katsoimme niitä valitettavasti neljä tuntia. Sitten kello oli viisi. Menimme ruokapöytään. Ruokana oli yhtä lemppariani. Spagettia ja jauhelihakastiketta! Sitten menimme takaisin katsomaan videoita iltaan asti. Sitten kohta huoneestamme kuuluui Kroooh… Zzzzzz….. Sunnuntaina menin heti pleikkarille. Sitten puhuimme vähän liike veljesten kanssa, kunnes isä tuli pilaamaan kaiken ilon. Hän sanoi näyttö kiinnii! (Ei ihme koska kello oli vasta kahdeksan aamulla) Sitten menin nukkumaan taas. Ja sen jälkeen menin aamupalalle. Sitten kaverini tuli hakemaan minua kello 12:00. Olimme toisten kanssa kello neljään. Sitten minun piti lähteä seuroihin. Seuroissa tehtiin aina sitä samaa. Laulettiin virsiä tai siioninlauluja, kuunneltiin puhetta ja ostettiin karkkia ja jäätelöä. sen jälkeen olin ihan naatti, koska tulimme illalla kotiin. Sitten rupesin kirjoittamaan tätä. Jaaaa sen jälkeen nukkumaan. Krooooh… Zzzzzzz….

Blogin Virallinen Maskotti

3.5.2015 Blogin Virallinen Maskotti

Mahtavuus senkun lisääntyy! Tottahan blogilla pitää Virallinen Maskotti ™ olla, joten pidemmittä puheitta esitelläänpä seuraavaksi hirmuisesti pihisevä rimppakinttu Misty!

8272 misty_1097x1600

Pieni mutta pippurinen.

Misty on 4-vuotias chihuahua -merkkinen koira, jonka pienen koon ei kannata antaa hämätä. Ego sillä on vähintään norsun kokoinen ja luonnetta myös sen mukaisesti! Aikaisemman artikkelini otsikko, legendaarisen Sir Francis Draken motto ”Greatness from small beginnings” sopii siis myös Mistyyn erinomaisesti!

Mistyn edesottamuksia julkaistaan blogissa säännöllisen epäsäännöllisesti, seuraavasta sarjakuvasta alkaen:

Sarjakuva

Klikkaa kuva isommaksi.

Sarjakuvvii

30.10.2014 Yleinen

SARJAKUVALEHTI_korjattu 1-20

SARJAKUVALEHTI_korjattu 21-35

SARJAKUVALEHTI_korjattu 36-49

Keijo ostaa ilmapallon

29.5.2014 Yleinen

Ilmapallo

Keijo ajelulla

11.5.2014 Yleinen

Sarjis3

Veijo kävelyllä

10.5.2014 Yleinen

Sarjis2

Keijo kalassa

3.5.2014 Yleinen

Keijo kalassa