Selaat arkistoa kohteelle saksan aupair.

Terse! MOro! Hola!

4.12.2014 Yleinen

Hyvää iltaa koko kansa ja ystäväpiiri!

Ajattelin aloittaa tätä blogi juttua nyt kun on aikaa rupee skriivaamaan :)

Aloitetaan nyt sillä, että en ota vastaa kritiikkiä mun oikeinkirjoituksesta :D:D! eli shut the fuck up on that part people ;)

Ensimmäiset puoltoista kuukautta on vierähtänyt Saksassa ja kaikki tähän mennessä on näyttänyt erittäin hyvältä! :) Perhe on mitä mainion ja lapset erittäin mukavia,

mikäli ei lasketa sitä, että perheessä on havaittavissa lievää yliaktiivisuutta ja ylivilkkautta ;)

Perhe onkin tukenut omissa valinnoissani erittäin paljon. Pääsin pelaamaan kahteen eri harrastejoukkoeeseen ilman, että itse tarvisi edes kysyä asiasta.

Mulle vain tultiin ykskaks kysymään. ”kiinnostaako pelata” No meikäläinenhän tarttui tilaisuuteen. Olen myös aloittanut Junnu toiminnan ja osallistun lähes aina lasten reeneihin

valmennusavutajan roolissa! Mistäs sitä tietää? ehkä sitä voisi suomessa jatkaakkin :)!?

Perheen Äitin kanssa ollaankin jo ystävystytty erittäin komiasti ja Isän kanssakin ollaan hyvällä juttu asteella. Vaikkakin ollaan juteltu aika vähän verrattuna Äitiin!

Suurimmaksi osaksi johtunee se että perheen isä työskentelee omassa hammaslääkäri klinikassa ja tästä syystä hänen työpäivä venyy usein iltamyöhään.

Muutamaan au pairiinkin olen tutustunut ja yhden ruotsalaisen kanssa olenkin viettäny paljon aikaa tutkiessä Dusselsorffia ja lähikaupunkeja :)

Olen myös tutustunut hänen lähimpiin ystäviin ja viettänyt parit railakkaat viikonloput saksalaiseen tyyliin ;D;D.

Huomaa jotenkin, kun kävelee täällä euroopan keskellä, että ihmiset on paljon avoimempia ja lähestyy jo heti, kun huomaa että joku puhuu vierasta kieltä!

Varsinkin nuoremmat ihmiset! Tottakait on paljon ihmisiä jotka eivät puhu englantia läheskään niin hyvin mitä luulisi! Varsinkin kun heillä on useimmiten englantia koulussa.

Tästä voikin siis liputtaa että suomessa tuo iki-ihana koulutus systeemi ainakin opettaa meitä paremmin tällä saralla!

Muuten tästä lonkalta heitettynä voisi sanoa,esimerkkinä Saksa! Ei eroa suomesta suurella mittarilla paljoa, mutta jos lähetää tarkastelemaan elämistyyliä ja pieniä asioita.

Rupeekin jo eroavaisuuksia löytymään. Hinnat on paljon suotuisimpia suomalaisellekkin palkkatasolle, Kuten tuo paljon puhuttu bensanhinta! Jossain lukasin että suomessa liputetaan, kun bensiinin hinta tinppuu alle 1.40 Niin täällähän se on parhaimmillaan ollut jo 1.29

Olut, ruoka ja päivittäis tavarat ovat ison lohkaisun halvempia kun suomessa. Näkisin henkilökohtaisesti itseni hyvinkin helposti asustamassa täällä ja perustamassa vakavasti

elämää. Kuten sanoin ihmiset ovat paljon avoimempia, huomaavaisempia ja anteeksi antavaisempia! Tästä voisikin ottaa vaihteeksi suomi mallia!

Tässä nyt nopea paketointi menneesä ajastani! yritän kirjoitella vähän enemmän, kun siltä tuntuu!

Huomenna! Onkin ensimmäinen matkani Hollantiin morottamaan paria toverusta johon tutustuinkin yhden railakkaan Vodkan juonti illan jälkeen ;D tällä kertaa maistelemmekin samaista voimajuomaa varmasti Hollannin maalla!

Laitankin varmaan heti viikonlopun jälkeen pienen tiivistelmän siitä viikonlopusta ;D!

Sanon nyt tältä erää Hyvää Yötä ja Hyvää tulevaa viikonloppua!

Terveisin Ville!

ps. Lisätään nyt muutamat kuvat menneeltä ajalta jota voittekin tutkailla!

Iivi Iivi1 Iivi2 ovechkin1 ovechkin2 Pojat Pojat.jpg1 Tytötradalla Tytötradalla2 IMG_20141118_010801 IMAG0412

 

  •