Selaat arkistoa kohteelle sairas(ko).

Kukaan ei tiedä totuutta

20.7.2014 Yleinen

Se etten tiedä kuka olen, mitä teen, missä olen tai miksi olen, ei tarkoita ettenkö eläisi. Elän kokoajan, joka sekunti. Kysyin psykologilta miten maailma vaikuttaa minuun, hän kertoi ettei ymmärrä mitä tarkoitan. Olen läsnä fyysisesti mutta missä ajatukseni ovat? Unohdan keskustelussa mitä sanoin, en tiedä kuka puhuu jos sanon jotain, olen joku toinen. Onko mielenvikainen sellainen jolla mieli on sairas? Vai että hän vain näkee asiat eri tavalla kuin muut. Olenko muka sairas jos en pidä kaikista ihmisistä? Jos en ole joka sekuntia iloinen? Jos sanon että tahdon olla yksin? Jos en halua juuri sillä hetkellä keskustella kenenkään kanssa? Niin ne sanovat. He sanovat etten ymmärrä omia puheitani, ymmärränhän minä! Miksi muuten puhuisin jos en ymmärtäisi sanoja joita päästän suustani? Vai onko se sittenkin joku muu joka puhuu kun avaan suuni? En tiedä, lääkkeet turruttavat mielen, siksi en niitä tahdo syödä. Niillä ohjaillaan ihmisen mieltä. Lääkkeet kertovat millon väsyttää ja milloin on pirteä, ilman niitä olet vain lääkäreille ’se tavallinen tapaus’. Meitä testataan lääkkeillä ja muutetaan mieltä sekä ajattelutapaa. Se on sairasta. He kertovat että olen sairas koska ajattelen näin, käskevät syödä lääkkeet ja olla normaali.

Olenko mielenvikainen jos kerron sen mitä muut eivät uskalla?

En ole. Sitä ei ole todistettu, olen vain hiljainen tyttö joka tahtoo omaa rauhaa, en tahdo olla kukaan muu kuin minä ja kerron mielipiteeni rehellisesti. Onko se väärin?

Heidän mielestään on, minun mielestäni ei ole.

Nuorille sanotaan että täytyy uskaltaa olla oma itsensä. Samaan aikaan sanotaan että sinun täytyy tehdä näin ja näin että selviät hengissä. Sinun täytyy kulkea tiettyä polkua jotta olet jotain. Jos olet kuin minä, kerrot asiat suoraan, et tahdo puhua henkisestä tuskasta, omista tunteista tai omasta elämästäsi muille. Olet normaali. En ole erakko, en ole paha, en ole sairas. Kertooko psykologi että olet normaali, että olet vain hieman erilainen ihminen? Ei kerro, he kertovat että tarvitset lääkityksen jotta jaksat, jotta olet jotain, jotta sinusta voisi tulla jotain. Jos et istu terapiassa, syö lääkkeitä ja sinun väitetään olevan sairas. Olet virallisesti mielisairas.

Tervetuloa samaan veneeseen!