Selaat arkistoa kohteelle sairaaladieetti.

Laihdutuksen ei tarvii olla hidasta sekä työlästä!

12.3.2016 laihdutus

Tänäkin päivänä syödään yhä useammin eri dieettejä, jotka tarjoavat todella isoja painon laskuja jo pienillä aikaväleillä. Nämä sitten leviävät nettisivuilla, ja tämän lisäksi tietyissä aikakauslehdissä. Monet haluavat pikadieettejä kokeilla, koska kuka ei tahtoisi laskea painoaan hyvin nopealla tahdilla– mielummin kuin pitkän aikavälin aikana?

Toimivatko nämä pikadieetit tässäkään tapauksessa, vai ovatko nämä dieetit kaiken lisäksi itselle vaarallisia? Olen laittanut kirjoitukseen muutamia ruokavalioita, joita on tullut vastaan Internetissä. Kaikki nämä lupaa paljonja eri pointti onkin se, toimiiko nuo näin hyvin.

Testaa omalla vastuulla!

laihdutus ruoka

The Master Cleanse -dieetti

Korvaamalla kiinteät ateria nesteillä, voit tämän idean mukaan poistaa vartalossa olevat myrkyt pysyvästi. Sinä juot ainoastaan mehua, sekä popsit muutaman chilipippurin päivässä, ja siten prosessi onkin jo käynnissä. Kehosi pitäisi puhdistua pikaisesti, ja tämän lisäksi samaan aikaan voit pudottaa tosi monta kiloa painoasi! Se lieneekö se vain nesteitä, no tuo jääkin nähtäväksi.

Greippidieetti

600 – 1000 kaloria päivässä greippi hedelmää, kuullostaako hyvältä? Saattaa olla vointi pelkästään aika heikko parin päivän jälkeen. Monet filmitähdet ovat tätä testanneet, ja kertovan sen olevan toimiva. Ei mikään erikoisuus että tämä on suosiossa!

Puhdistus dieetti

Mariska Hargitayn hyödyntämä kehon puhdistus- ja painonpudotusohjelma, joka on luotu kaikille ihmisille. Tämän dieetin luoja väittää parantaneensa sairauksensa tämän dieetin avulla. Siinä aamiainen sekä päivällinen korvataan nestepitoisilla aterioilla, muuten syöden kuten aikaisemminkin.

3 päivän dieetti

Mielenkiintoinen pikadieetti minkä syntyperää ei tiedetä. Tämä on jotenkin vain ilmestynyt jotenkin nettiin, mistä tämä on sitten lähtenyt leviämään. Kolmen päivän hyvin tiukka ruokaohjelma, jonka tulisi auttaa pudottamaan jopa 5 kiloa rasvaa! Vaikuttaa olleen tehokas monilla, ketkä sitä on joskus testanneet.

Kanakeittodieetti

8 vuorokautta pelkkää kanaa ja keittoa aamupalan perään. Painoa olisi tarkoitus lähteä tosi paljon, kuitenkin nauttimaan ruoasta ei vaan oikein pääse. Yhtään mitään tieteellistä perustetta tällä ruokavaliolla ei vaan ole. Se ei sen lisäksi ole ainoankaan lääkärin suunnittelema. Joillakin tämä saattaa siltikin olla hyvin sopiva dieetti.

Mehu paasto dieetti

Mehuun sekä nesteisiin pohjautuva ruokavalio. Mehua tosi paljon vain naamaan!! Tunnettu elokuvasta ”Fat Sick and Nearly Dead”, joka seurasi usean ihmisen kokeilua mainitusta ruokavaliosta. Sanotaan toimivan, kuitenkin terveydelliset vaikutukset saattavat toisaalta tulla todella huonot, erityisesti sydänongelmat.

Lentoemäntädieetti

Stuerttien tarpeisiin valmistettu dieetti, minkä tulisi olla tehokas muillakin ihmisillä. Lentoemäntien on erityisesti välttämättömyys pitää yllä kehonsa painoa, ja tämä ruokavalio auttaa pudottamaan usean kg vauhdilla.Tämä ruokavalio kestää pelkästään 3 vuorokautta, ja tämän lisäksi kertoo antavansa 2 – 4 kg laihdutuksen. Lentoemäntädieetillä nautitaan tosi vähänlaisesti. Nälkää esiintyy lähes varmasti jokaisella joka tätä yrittävät. En tällöinkään ole epäilevä sen suhteen, etteikö tällä vähintään muutamia kiloja vettä saattaisi poistua kehosta. Kunnollisesta painon laskusta on hyödytöntä myöskin haaveskella.

Katso tarkemmin: Dieetit.com