Selaat arkistoa kohteelle saatananpalvonta.

saatananpalvonta

19.11.2014 Yleinen

Yhteistä monille näistä artisteista on yliseksualisoiminen, narsistinen käytös, lukuisia okkultistiset symbolit ja saatananpalvontaan viittaavat rituaalit. Laulaja kesha joi taannoin tekoverta tekosydämestä keikallaan,vierellään punainen risti jossa luuranko. Kesha targetoi pieniä lapsia videoillaan, mutta sanoma on täysin sopimaton, biletys, ryyppäys, vapaaseksi ja nuorena kuoleminen. Suoraan heidän artistisivuiltaan asia ei välttämättä lainkaan hypi silmille eteenkään saatananpalvonnan muodossa sen sijaan esim. Miley Ciruksen media osassa on musiikkivideo jonka 4:37 minuuttia Miley masturboi, Beyonce ja Jay Z (video Particion) sekä Rihanna ovat myös tehneet useita Strippaus,masturbaatio explicit musiikkivideoita. Katsellessani muutaman läpi mietin että ainoa asia mikä niistä videoista tekee hyviä ja että kykenen niitä katsomaan on todella hyvin tehdyt stailaukset. Oikeassa maailmassahan strippareilla ei todellakaan ole monen tuhannen dollarin muodikkaita rintaliivejä ym. päällä. Tai sitten olisi varmaan kyseessä jokin hyvin elitistinen strippijuttu.Video on siis siinä mielessä visuaalisesti onnistunut, mutta ei pidä unohtaa että se on vain houkute saada ihminen katsomaan ja sisäitämään törkyä. Artistisivuilta löytyy todennäköisemmin suurelta kansalta editoimattomia versioita.

Kesha, veren jouminen lavalla

Kesha, veren jouminen lavalla

miley_cyrus

22 v miley cyrus ja tyhmääkin typerämpi twerkkaus.

http://www.youtube.com/watch?v=DxSewX_EL6w

Kesha,

http://www.youtube.com/watch?v=Xxc-po2bLRI

Elämänsä loppuvaiheessa Michael jackson taisteli tätä musiikkibisnestä vastaan ja hän kertoikin  yhden keikan yhteydessä että tulevalla kiertueella hän tekee paljastuksia. Valitettavasti hän kuoli ennen sitä. Hänen suunnitelmiinsa myös kuului erota levy-yhtiöstä. Hän ei ehtinyt tehdä sitäkään jonka seurauksena levy-yhtiö on rikastunut Jakcsonilla enemmän kuin koskaan.

Charles Manson

Manson on kiinnostava esimerkki saatananpalvontaklaanista sen pienessä ja epäkaupallisessa muodossa.

Satanisti Charles Mansonin klaani tappoi Roman Polanskin raskaana olevan vaimon 27 puukoniskulla Polanskin ollessa poissa. Tähän jonkinlaisena vaikuttimena lienee ollut vuotta aiemmin ilmestynyt Polanskin elokuva Rosemary´s baby, jolla muuten Polanski teki hyvät summat rahaa, elokuva oli menestys.

Monissa Polanskin ohjaamissa elokuvissa kuvataan erilaisia perversioita ja ihmismielen nurjaa puolta, polanski itsekin on syyllistynyt lapsen raiskaamiseen v.1977. lähde:wikipedia

Charles  Manson piti yllä saatananpalvontaa harrastavaa kulttia, jonka johdossa hän manipuloi ihmisiä.

Löysin myös kiinnostavan artikkeliin miehestä joka oli aikuisiällä saanut tietää että hänet oli adoptoitu ja hänen isänsä oli elinkautistaan istuva Charles Manson. Mies ymmärsi nyt miksi hän näki helvetillisiä painajaisia, oli kiinnostunut alamaailmasta ja blackmetallista vaikka hänet oli kasvatettu toisin ja erossa biologisista vanhemmistaan. Hän oli saanut alkunsa 4 miehen ja 1 naisen orgioissa. Kun hän lähetti kirjeessä kuvan itsestään biologiselle äidilleen, äiti muisti heti ettei isä voi olla muukuin Manson jota lapsi niin kovasti muistutti. Myöhemmin kävi ilmi että äidillä oli myöskin pahoja mielenterveysongelmia. Hän mm. Lähetti lapselleen myrkkyä ruuan seassa, mutta mies ymmärsi olla syömättä aitä.
Artikkeli oli hätkähdyttävä sillä mietin miten paha vaikutus on ihmisen elämälle vaikka ei saisikaan näitä pahoja vaikutteita. Sillä ne olosuhteet ja henki jossa hän oli vielä vatsassa tulevat ihmiseen, jos mikään ei Jeesuksen nimessä katkaise pahan kierrettä niin se jatkuu sukupolvelta toiselle kun saatanalle on annetty valta.
Lue koko artikkeli täältä:

http://www.details.com/culture-trends/critical-eye/201003/matthew-roberts-biological-father-charles-manson

Mielenkiintoinen haastattelu aiheesta taivas ja helvetti.

Tamara ampui itsensä ja nousi ruumistaan, hänelle näytettiin mitä helvetti ja taivas ovat.

Lue Luciferin lähtokohdista täältä:

Mainstreammedia.omablogi.fi/2014/11/19/lucifer

Artisteja: Rihanna, Jay-z,Brtiney Spears, Kesha, Beyonce, Kanye West, Die Antwoord,http://www.mileycyrus.com/media/

Nicky Minaj

19.11.2014 Yleinen

Nickylle on tehty järjetön määrä plastiikkakirurgiaa kun hän aloitti musabisnekset. Ennen sitä hän oli köyhä, täysin hukassa oleva maskuliininen, ”batchy” lesbo. Ulkomuoto on käännetty 100 % jotta hän on se seksisymboli jota musabisnes haluaa ja rahaa on nyt kuin roskaa.

alkaen kohta 1:17 Video: http://www.youtube.com/watch?v=y5OoAQpYgWc

NIcky minaj kertoo hengistä,alteregoistaan kohdasta 4:10 alkaen sekä kohdasta 7:50 (Roman, alterego syyttää muita, syntyi vihasta ja on täynnä vihaa, eikä suostu lähtemään hänestä) http://www.youtube.com/watch?v=ffdQlTUFxTU

Gun in my purse, bitch, I came dressed to kill

Who wanna go first? I had them pushing daffodils

I’m high as hell, I only took a half a pill

I’m on some dumb shit, by the way, what he say?

He can tell I ain’t missing no meals

Come through and fuck him in my automobile

Let him eat it with his grills and he tellin’ me to chill

And he telling me it’s real, that he love my sex appeal

Say he don’t like ’em boney, he want something he can grab

Read more: Nicki Minaj – Anaconda Lyrics | MetroLyrics

 

 

Ensimmäisessä blogipostauksessani käsittelin illuminatiaihetta ja aiheesta kiinnostumisen syitä : http://mainstreammedia.omablogi.fi/2014/11/19/illuminati-mista-on-kyse/