Selaat arkistoa kohteelle rv 38.

K

Huhtikuu 2015

24.4.2015 Yleinen

Päätin aloittaa bloggaamisen tänään vihdoin, ( hieman väsyneenä ) mutta ollut haaveissa jo pitkään eli katotaan mitä tästä tulee !

Ensinnäkin voisin vähän kertoa itestäni. Olen 23-vuotias nuori nainen Helsingistä. Olen seurustellut nyt kaksi vuotta, asumme pk-seudulla koiran ja mieheni kanssa, odotamme ensimmäistä lasta tällä hetkellä ( jo rv 38 meneillään eli h-hetki lähestyy, laskettu aika kahden viikon päästä). Niin ja hei olen naimisissa!! Mentiin muutama päivä sitten avioon maistraatissa, myöhemmin pidetään sitten kunnon juhlat ja järjestetään ne ”oikeat häät” siitäkin siis mahdollisesti postausta myöhemmin.

Olen myös erittäin kiinnostunut kauneudesta, hyvinvoinnista ja tietenkin shoppailusta! Rakastan meikkausta, hiusten laittoa ja vaatteita vaikka tyyli välillä meneekin hieman rokahtavan puolella, tyyini on aikalailla kytköksissä mielialoihini eli fiilispohjalla mennään lokeroimatta! Biletykset on jääneet nyt raskauden ja tulevan lapsen myötä, mutta sanotaanko että olen hyvistä bileistä oman osani saanut niistä reissuista juttua ehkä myöhemmin.

sillä päivä on kaunis

27.2.2015 Äitin asioita

Its a miracle! Olen ollut jo kaks päivää todella hyvällä tuulella. En tuskainen tai yli väsynyt. Tänään on kevyesti supistellut useita kertoja. Toivoin niiden vähän muuttuvan edes kipeiksi mutta ei. Onhan tässä vielä aikaa. Sain siivottua koko kodin ja vaihdettua lakanat. Jopa lämmitin leivinuunia ja sain pestyä vaihtamani lakanat . Ilma on ollut hyvä molempina päivinä ja kaikki on mennyt aikalailla putkeen. Mitähän tämä on :) olen koittanut miettiä miten laajentaisin ruoka repertuaarinani. Yleensä teen nakeistamakkaroista kastiketta, jauhelihakastiketta, makaronilaatikkoa, lasagnea, kinkkukiusausta, kanakastiketta, joskus kalakastiketta mutta raskaus aikana oksennan jos näänkin kalaa saati se haju : kahdesti kuussa on nakki ranskikset tai pitsa setti. Tein tällä viikolla kaalilaatikkoa ja lihapullia. Käytän jauhelihaan sikanautaa ja hirvenjauhelihaa. Meillä olisi palapaistia hirvestä vielä pakkasessa. Itse keitän myös mehut ja pakastan ne. En tiedä, mitä sitä keksis vielä? Kalakeitto on yks jonka voisin tehdä (muita keittoja kyllä teen). Vois kokeilla uuni perunoita? En tiedä.. Oppiskohan sitä tekemään joskus vaikka viikon ruoka suunnitelman etukäteen.. Yks minkä haluaisin oppia on se että oppisin tekemään vuokaleipää ja leipomaan hyviä juttuja. Pojat on sellaisia laiheliineja että leivonnaiset ei haittaisi yhtään ja meillä syödään todella harvoin karkkia makeaa. Itse saan päänsäryn makeasta niin ei sillain tule edes ostettua karkkia. Nyt syvennyn katsomaan emmerdalea