Selaat arkistoa kohteelle Rv 24.

Rv 25

28.11.2014 Äitin asioita, Yleinen

Eilen tuli täyteen rv 24+0. Olo on kuin yli ajetulla hirvellä. Selkä oli alku viikon parempi mutta taas tänään kipu oli aikamoinen. Olen myös ollut kaksi viimeistä päivää todella väsynyt. Kohta on joulu. Ihanaa :) odotan niin joulua. Joulun on löytänyt uudelleen lasten kautta. Vaikka selkä on kipeä ja olo väsynyt, rakastan vauvaa ihan kamalasti. En malta odottaa maaliskuuhun asti. Ostin ja hain tänään käytettynä Stokke tripp trapp tuolin sekä sen newborn lisäosan. Löysin tori.fi molemmat. Todella siistejä yksilöitä. Löysin myös meille uuden Vhs toistimen 20e. Haen sen maanantaina. Äitini on säästänyt kaikki -80-90 lukujen Disneyn elokuvat. Odotan niin että itse pääsen niitä katsomaan :) Meille kotiutui myös Meandi pupu jumpsuit vaaleanpunaisena koossa 6268. Ihana :) Jos töissä jaksaisi vielä vuoden loppuun. Työsopimukseni on voimassa vuoden loppuun. Ai niin sain Kelalta päätöksen, että meille on,myönnetty äitiyspakkaus ja saamme sen parin viikon sisään :)

 

olen luonteeltani sellainen etten valita ääneen asioista, jonka vuoksi tänne blogiin on ihana oikein avautua kaikista vaivoistaan. Totuushan on että mulla on raskauden kanssa sujunu hyvin. Oon käyny töissä ja koti siisti sekä lapset ja ukko tyytyväisiä. Itsekkin oon aika ajoin tyytyväinen ja onnellinen. Väsymys varjostaa tuota tyytyväisenä oloa. Pelkään hieman myös painon nousua, jota edellisissä raskauksissa tuli yli 28kg. Olen laihtunut aina takaisin ilman sen suurempia ponnisteluja. Tässä raskaudessa muuten stressaan olemattomia asioita; ehdinkö pestä vauvan vaatteet, hankkia kaikki tarvittavat tavarat jne.ja aikaa on vielä 3kk 20pvä :) Eiköhän tässä ehdi. Olen herkistynyt ja kyynel nousee silmään helposti. Kohdun harjoitus supistuksia on päivittäin ja ne on aika epämukavia. Mulla on tunne että kun Tää syntyy niin Se tulee nopeesti. Onneks sairaalaan ei aja kuin reilun tunnin ja tietty lapset Pitäis viedä mummolle tai jonnekkin ennen sitä. No ehkä Se on sen ajan murhe :) nyt on pakko alkaa nukkumaan. Aamulla ajattelin Nikke Ankaran biisin sanoja: luojan kiitos on perjantai

Vauvalle hankintoja ja rv 24 mietteitä :)

21.11.2014 Äitin asioita, Arkipäivien asioita, Vaatemerkit

Kyllä, tuntuu uskomattomalta, että olen jo rv 24. Viime viikot ovat menneet hitaasti vaikka muuten aika juoksi kuin jäniksen selässä olisi. Olen saanut vaivakseni kovan iskias kivun. En tiedä miten selviän toimistotyöstäni vielä kuukauden verran. Luontoni ei antaisi ottaa sairaslomaa. Eilen en meinannut sohvalta päästä ylös. Muuten raskaus on sujunut ihan hyvin. Pahoinvointia alussa, sitten närästys, nyt selkäkipu mutta muuten ihan jees :) Olen hengissä ja työkykyinen. Olen ollut ajoittain alakuloinen väsymyksen vuoksi mutta nyt se on vähän helpottanut. Vauvalla on kaikki hyvin ja meille on syntymässä prinsessa. Kahden pojan jälkeen tyttö jopa hieman jännittää. Olen ostanu vähän (salaa :) ) tyttöjen juttuja. Olen ihastunut Elodie Details tuotteisiin. Nämä olen jo hankkinut:

eloreimaello

 

Reiman valkoisen haalarin ja ylläolevan kuosin mukaiset hanskat, hatun ja lämpöpussin. Tuo kuosi on niin ihana. Ostin pinnasänkyyn myös samankuosisen fleece peiton.

 

Minulla on vanhat tummansiniset emmaljungan vaunut ja niihin ostin tälläisen sadesuojan ja vaunuverhot:

do doo el

 

Eli sadesuoja on Elodie details ja nuo vaunuverhot on Dooky:n toinen Winter eli tuo valkoinen ja pinkki on ihan perusvaunu verho.  Tuo tähti on heijastin.

Yksi helpostus arkeen jonka löysin Tori.fi oli Tripp Trapp tuoli setti tuolla newborn kaukalolla:

trip tri

 

Yhteensä ne maksoivat 150e.

Sitten arkisiin asioihin. Laskin Kelan laskureilla äitiyspäivärahaani ja yllätyin, että matkakulut, joita minulle kertyy paljon, vähentävät äitiyspäivärahaani melkein 20e pvä :O Kysyin syytä, niin sen takia koska voin saada siitä Verohelpotuksen. Mietin, että on se epäreilua, koska jos olisin saanut töitä kotikunnastani, saisin samaa palkkaa ja matkakuluja ei juuri tulisi niin äitiyspäiväraha olisi normaali. Mutta koska halusin työskennellä enkä olla työtön, ajan joka päivä 170km töihin yhteensä edes takaisin, niin menetän äitiyspäivärahastani melkein puolet :D Miten voi olla mahdollista. En saa veroja niin paljon takaisin, että jäisin plussalle matkakuluissa. Ihme juttu, en ymmärrä käytäntöä.