Selaat arkistoa kohteelle Run.

Päivä 3

20.8.2015 Yleinen

Päivä 3 ja aamupalaähky.

Ensimmäinen lenkki eilen meni hyvin. Vaikka ennalta epäilin kuinka tukkeessa jalat on ja saako niitä betonipökkelöitä liikkumaan eteenpäin. Ideana oli vuorotella tietyillä minuuttimäärillä juoksua ja kävelyä. Keskivauhti 30.11 minuutin lenkille oli 6,8 km/h. Sykemittarista oli paristot loppuneet joten sykkeitä en saanut harmikseni mittailtua. Naama oli punainen mutta hiki ei varsinaisesti lentänyt, joten aineenvaihduntaa on vielä syytä herätellä…Valitsin lenkkimaastoksi läheisen pururadan pehmeän pohjan takia mutta täytyy sanoa että mäkisyyden takia ei ehkä ollut paras maastovalinta ensimmäiseen treeniin.

Ruokailut meni eilen ihan ok. Lounasta lukuun ottamatta mentiin melkein pilkulleen run-ohjeiden mukaan. Lounaallakin otin jälleen läjän salaattia ja ikään kuin lisukkeeksi sitä lämmintä ”ruokaa” joten ihan metsään ei siinäkään menty vaikka ohjeesta luistettiin.

Edelleen mulla on energinen ja hyvä fiilis. Superdieetissä iski ensimmäisinä päivinä kiukku ja epätoivo mutta tässä sitä ei vielä ole tullut. Lisäksi mulla oli superdieetin ensimmäisinä päivinä lievää päänsärkyä, mitä nyt ei ole onneksi (ainakaan vielä) tullut.

Aurinkoa päivään! Lisää fiiliksistä huomenna…

Päivä 2

19.8.2015 Yleinen

Toista päivää run-projektia mennään. Yes!! Eilen piti vetää ensimmäinen juoksuharjoite. Enpä ehtinyt, mutta hoidin illalla tarvittavat liikkumiset polkupyörällä (n. 8 km), ja päätin että juoksutreenit alkaa tänään. Aivan kuten ohjelmassakin on merkittynä, en siis periaatteessa lintsannut muusta kun omasta poikkeavasta suunnitelmastani.

Aamupala upposi tänään jo paremmin kuin eilen. Lopussa piti vähän pinnistellä. Nyt ”odotellaan” lounasta. Eilinen lounas tuli vedettyä lopulta työpaikan ruokalassa työkiireiden takia, eikä paneroitu broilerfilee ehkä ollut sallittujen listalla (!!!!!) mutta otin pienen fileen ja ison läjän salaattia. Muuten pysyttiin hienosti ruodussa ruoan suhteen. Tänäänkin lounas on syötävä ruokalassa, joten yritän valita sen kevyimmän vaihtoehdon ja muistaa ne annoskoot.

Mua on tänään hymyilyttänyt koko aamun ja lenkille olis tehny mieli lähtee jo heti aamusta. Työt vaan sotkee suunnitelmia. Ehkä aurinko on tämän energisen olon takana eikä vielä tämä alkanut projekti mutta silti olo on hyvä jo nyt! Energiaa sunkin päivään <3