Selaat arkistoa kohteelle #Rocket League.

Rocket League, Pelipäivä 2

23.4.2017 Yleinen

Tänään kerron pelistä Rocket League. Suomessa tämä peli ei ole oikein suosittu, mutta muissa maissa tätä pelataan todella paljon. Kyllä, itse olen ladannut pelin ja hyviä kokemuksia on. Mennäänpäs heti pelin kontrolleihin. Nämä on siis tarkoitettu näppäimistölle. (En itse ohjaimella osaa pelata, tai en ole kokeillut).

W= Liikutaan eteempäin eli painetaan kaasua. D= Käänny oikealle. A= Käänny vasemmalle. Shift + A tai B= Driftaa autolla (Käytä driftaamista, kun haluat kääntyä nopeasti). Hiiren OIKEA näppäin= Hyppää/kun joku on tehnyt maalin olet vähän niinkuin ”VALMIS SKIPPAAMAAN”. Vasen hiiren nappi= Anna itsellesi ”BOOSTIA”  Ja pikanäppäimet on 12345 josta pystyt kirjoittamaan chattiin nopeasti juttuja. Ai niin chatti aukaistaan näppäimestä T.

Pelissä pelataan autoilla jalkapalloa! Hauska idea eikö? :) Kun painat, FIND MATCH. Siinä on esim. RUMBLE siinä on supervoimia jotka voi laukaista painamalla R. Nyös siinä on normaali 1v1-3v3 peli. Myös löytyy DROPSHOT siinä sunun pitää hajottaa toisen alue. On siinä paljon muutakin kivoja pelejä.

Peli on STEAMISSA ja maksaa 20€. Ei voi muuta, kun hattua nostaa, kun  jätkät on kehittänyt tälläisen pelin.  Kaikkia pelin hienouksia en kerro, mutta kyllä näillä vihjeillä lkuun pääsee.

>MUISTA< Älä kirjoita chattiin mitään hävytöntä. Käytä boostia harkiten. Pelaa kavereitten kanssa! PIDÄ HAUSKAA!  https://www.youtube.com/watch?v=KMVMnwrRLUo ja siinä ammattimaista pelailua.

Boosti!

Aloitusnäkymä ja autoni!

Minä ja boosti!

Rocket League (PC)

9.9.2015 Yleinen

Ostin viime viikolla Steam-palvelusta tietokoneelleni pelin nimeltä Rocket League (maksoi pari kymppiä), koska sitä oli kovasti ylistetty netissä. Peli oli minulle tavallaan pettymys – ei se ihan niin hyvä ole, vaikka hyvä onkin. Itse asiassa minä en sitä paljon ole vielä pelannut, mutta olen seurannut, kun veljeni on pelannut, mikä on myös ollut ihan mielenkiintoista. Peliä voi pelata netissä muita ihmisiä vastaan, tietokoneen kanssa ja jaetulla näytöllä samalla tietokoneella kaverin kanssa, mutta en ole vielä kokeillut kahta viimeisintä niistä. Pelaaminen sujuu itselläni kätevästi Xbox 360:n ohjaimella.

Peli on hyvin yksinkertainen. Se on aivan kuin jalkapalloa, jossa pelaajat ovat autoja. Eli tarkoitus on työntää autolla pallo vastustajan maaliin. Pelissä ei kovin hienoja yksilösuorituksia voi tehdä, joten siinä ei kokenutkaan pelaaja paljon pääse loistamaan. Ehkä juuri yksinkertaisuus tekee pelistä hieman tylsän. Ehkä peliin olisi voinut tehdä jotain lisäominaisuuksia?

Pelin voi ladata myös ilmaiseksi PS4:lle. Itselläni ei sitä konetta ole, mutta luulen, että pelit ovat aivan samanlaisia.

Ja puoli neljältä alkaa tänään Suomen koripallo-ottelun lähetys TV:stä. Vastassa meillä on tänään Bosnia-Hertzegovina. Olen seurannut viime päivinä Suomen muitakin otteluita ja tämänkin aion katsoa.