Selaat arkistoa kohteelle rasvat.

Miten suuren määrän tätä öljyä pystyy syödä vuorokaudessa?

26.3.2016 Yleinen

Tämän öljyn rasvat onkin erittäin yksipuolisia, ja siksi eivät anna laajasti sitä mitä ihminen tarvitsee. Kookosöljystä puuttuu täysin esimerkiksi. omegoita ja monia erilaisia muita terveellisiä rasvoja. Sen ansiosta jokaisia öljyjä ei kannata vaihtaa vain kookosöljyllä, vaan popsia monipuolista ruokaa.

 

kookosöljy akne arvet

 

Siinä tapauksessa että rasva saa vatsasi voimaan heikosti, voit olla hyvin joko herkkä kookokselle tai sitten laaja öljy ei vaan ole hyväksi kehollesi. Tietyillä henkilöillä saattaa ylipäätänsä oikein rasvainen ruokavalio luoda terveyshaittoja. Jos tämä on siulla esillä, nauti harvemmin öljyä. Tuote olisi hyvä napata muun ruoan kanssa, koska silloin vatsan toiminta on tehokaampaa.

 

Tämä öljy on kookospähkinän sisälmyksestä erotettua rasvaa, jonka terveellisyys jakaa ravitsemuseksperttien ajatuksia. Öljyn levinneisyys on joka tapauksessa noussut jo vuosien aikana, vaikka se on ilmestynyt Suomeen vähän myöhässä. Näiden valikoima onkin kasvanut yhdestä useaan. Joitakin tuotteita vieläpä esitellään myös leffoissa. Tänäkin päivänä tuotevalikoima on jo oikein monipuolinen.

 

Tosi iso annos voi aiheuttaa lievää pahoinvointia tai sekaisin olevan vatsan. Kasvata syömääsi määrää yksi ruokalusikallinen per 2 viikkoa, siihen asti että pystyt ottaa öljyä tahtomasi annoksen. Hyvä annos on 1-4 ruokalusikallista vuorokaudessa, ollen riippuvainen kehosi kunnosta. Sopiva määrää on riippuvainen vahvasti kehosi tilasta ja nykyysesti painostasi. Mikäli kroppasi kestää tehokkaasti rasvaa, pystyt napata kookosöljyä vaaratta vielä enemmän kuin 7 ruokalusikallista.

 

Tällä tuotteella löytyy oma jännä makea maku, mikä aiheuttaa joskus hämmennystä. Kookosöljyä on mahdollista hyödyntää melkein jokaisessa ateriassa, vaikka juomissakin. Sillä on erittäin korkea sulamispiste, joka voikin joskus tuottaa haittoja. Tämä öljy on aika kiinteää yhä vielä huoneenlämmössä ja sulaa ainostaan 25 asteessa . Tuon ansiosta rasva yleensä ei erityisesti omasta mielestäni sovi vihreän salaatin öljyksi. Joillekkin tulee vatsavaivoja, jos he itse nauttivat tätä öljyä tyhjään vatsaan. Tuon ansiosta se kannattaakin nauttia ruoan yhteydessä.

 

Tämä öljy on hyvä paistoöljy, sillä tämä ei mene huonoksi kuumallakaan levyllä. Juoksevat öljyt, kuten vaikka auringonkukkaöljy, oliiviöljy, seesamiöljy ja avokaadoöljy sen sijasta kehittyvät koostumukseltaan vielä suhteellisen matalissa lämmöissä. Mianituissa öljyissä voi olla vahingollisia aineksia myös aiemmin kuin pulloa on myöskään otettu auki. Kookosöljy on huomattavasti fiksumpi ja minusta myös hyvänmakuinen valinta ruoanlaittoon.

 

Tätä öljyä voi käyttää ulkoisesti iholle, jolloin se parantaa ihoa hyvin. Tästä öljystä saat myös tehokkaan deodorantin tai hiusten hoitoaineen. Suosittelemmekin vahvasti varaamaan 1 purkin kookosöljyä keittiöön ja tämän lisäksi yhden purkin pesuhuoneeseen! Tulette tietenkin rakastamaan tätä kookosöljyä!

Alla hyvää enkunkielistä asiaa tästä asiasta kiinnostuneille:

http://www.amazon.com/Spectrum-Essentials-Organic-Coconut-Oil/dp/B000R7YVF6

http://www.thealternativedaily.com/alerts/coconutoilsecret/clickspecial.php