Selaat arkistoa kohteelle raskauskilot.

Heippa kaikki ihanaiset! <3

31.8.2014 Yleinen

image

 

 

Aluksi mä esittelen itseni:

Mä olen 20-vuotias nuori nainen, jolla on 3.3.14 syntynyt pieni poika. Mulla on myös ihana aviomies, joka tosin on kamalasti poissa kotoa töiden vuoksi. Elämämme on ihan ok, mitä nyt välillä mua surettaa yksin olo ja kun kaiken joudun miehen töiden vuoksi yksin hoitamaan vauvan kanssa, ei oikein jää aikaa mihinkään, ei edes oman itsensä hyvinvoinnin panostamiseen.

 

Mä ajattelin aloittaa kirjoittamaan blogia motivaationa. Mä oon ennen ollut suht hoikka ja pienikokoinen, lihoin raskaudessa aivan käsittämättömän paljon!

Asia on mua harmittanut ja vaivannut koko tän 6kk pojan syntymästä, ja varjostanut vauva-ajan onnea tietyllä tavalla. Ihan sama jos kyse olis muutamasta ylimääräisestä kilosta, mutta mulla on ylipainoa ainakin 25kg tällähetkellä. Ja mä en voi hyvin mun kropassani ja itsetunto on todella, todella alhaalla. Tänään shoppaillessa päätin, että nyt saa loppua herkkujen mussutus ja alkaa painon pudotus.. Olin talvitakkia ostamassa, katselin koon 36 takkia ja mietin että onpas ison näköinen tarttis pienemmän. No, eihän se todellakaan mun päälleni mennyt ja kokoa 40 oli myös pieni. Tuli niiiiin pahaolla kun tajus sen, kuinka lihava mä olen nykyään. Elikkäs uus motto: ’Time for change.’

Mä ajattelin tähän blogiin kirjoitella mun tuntemuksia tästä alkaneelta matkalta, onnistumiset ja epäonnistumiset ja toki myös muustakin jos ihmisiä kiinnostaa. Voin lisätä myös todellisen painoni tänne, pituuden ja tän hetkisen kuvan. Mä ajattelin jos saisin 2kk pudotettua 10kg, ja koko operaatio kestäisi n 6kk, että olisin poikani 1vuotis päivillä jo nätti ja hoikka.

Mä en halua todellakaan antaa esimerkkiä mun lapselleni herkuttelusta ja sohvalla makaamisesta.. :/

oisko kellään mitään kysyttävää ja toiveita blogin suhteen :)?