Selaat arkistoa kohteelle rahan tienaaminen.

Bonusta verkossa ostamisessa

20.8.2014 Yleinen

Kun ostat nettikaupasta saat itse myös rahaa, mahdotontako? Ei ole mahdotonta, sillä kyllä siitä saa rahaa. Bonari on suomalainen ostohyvitys, eli cashback-sivusto, johon rekistöröitymällä ja sivustolla olevista nettikaupoista ostamalla saat myös muutaman euron itsellesi, ostoksestasi riippuen. Sivustolta löytyy niin vaatekauppoja, matkatoimistoja, elektroniikka liikkeitä: on esimerkiksi Zalando, Cdon, Sonera, Sokos… näin pari mainitakseni. Homma toimii näin: Verkkokaupat maksavat Bonari sivustolle siitä, että tuovat asiakkaita kauppaan ja Bonari maksaa taas asiakkaille jotka tekevät ostoksensa sivuston kautta. Bonukset maksetaan profiiliin antamallesi tilille tai ne saa nyt myös bitcoineina. Bonusten kirjautuminen näkyviin Bonari tilille kesää muutaman päivän, riippuen verkkokauppiaasta ja siten virallinen hyväksyminen vie muutaman päivän, mutta jos hyväksyminen kestää kuukauksia, niin sitten kannattaa olla yhteydessä Bonari sivustoon. Hyväksyminen tarkoittaa sitä, että siinä vaiheessa vasta sinulle maksetaan ostoksestasi.

Kannattaa ottaa pois päältä selaimesta kaikki mainoksen estot, kuten esimerkiksi adblock. Ne voivat estää bonuksien saamisen. Näin kävi itselleni alkuun muutaman kerran ja rupesinkin sitten käyttämään omaa selainta Bonarille ja toista selainta muuhun nettisurffailuun, jossa juurinkin on adblock käytössä. Itse olen ollut mukana noin puoli vuotta ja saanut 15.63€ ja olen ollut tyytyväinen sivuston toimintaan. Jos saat kaverisikin liittymään mukaan, niin suosittelulinkin kautta liittyneistä kavereista maksetaan sinulle 1€ ja 4% suosittelulinkin kautta liittyneen kaverin ostoksista. Liity mukaan tästä. Lisää tietoa Bonarin toiminnasta täältä.

Scoopshot

27.6.2014 Yleinen

Hetki on päässyt vierehtämään viimeisemmästä päivityksestä…

Olen joskus asentanut puhelimeeni Scoopshot nimisen sovelluksen. Luin jutun miehestä, joka tienasi rahaa tekemällä sovelluksessa olevia tehtäviä. Ohjelma unohtui joksikin aikaa, kunnes tuossa joitakin päiviä sitten taas muistin sen ja katsoin, onko mitään tarjolla ja olihan siellä. Esimerkiksi Fonecta tarjoaa tehtäväksi kuvata eri paikkakunnilta ulkokuvat suomen yrityksistä, jotka sitten tulevan heidän käyttöönsä. Yhdestä kuvasta maksetaan 1€ ja itselle olisi tällä hetkellä tulossa noin 15€. Kuvien käyttöoikeus siirtyy ostajalle, ainakin tässä Fonectan tehtävässä. Kannattaa katsoa, että kuvat on hyvälaatuisia, esim: ei aurinko häikäise, koska ainakin Fonectan tehtävässä yksi kuva hylättiin kyseisestä syystä ja siitä tuli sähköpostiin ilmoitus. Myöskään henkilöitä, autojen rekkareita ja yksityisiä koteja ei saa näkyä Fonectan tehtävän kuvissa ainakaan ja kuvat on oltava vaakatasossa. Kannattaa lukea tehtäviin annetut ohjeet. On siellä tietysti muitakin tehtäviä, kuten kuvaa koirasi arjessa, josta maksetaan taas eri summa euroja ja tehtävän antajana on eri yritys. Scoopshot on ilmainen ja vaatii rekistöröitymisen. Ohjelma on saatavana iOS, Android, Windows ja Symbian puhelimille.

Sillä voi myös ottaa kuvia, jotka ei kuulu mihinkään tehtävään ja yrittää myydä sitten ohjelman kautta. Olen nähnyt jossain Iltalehden tai Ilta-Sanomien jutussa kuvan esimerkiksi jostain kolaripaikalta, jossa lukee jossain kuvan kulmassa Scoopshot, eli joku ohikulkija on sattunut ottamaan Scoopshot ohjelmalla kuvan, laittanut sen myyntiin ja lehti on sitten ostanut sen käyttöönsä. Pari linkkiä: https://www.scoopshot.com/marketing/project/photographer/ ja https://www.scoopshot.com/v2/tasks

Lisätty 5.7.2014

Scoopshot tilille kertyi 25€ ja sitten tilitys vaiheessa Scoopshot pyysikin sivutulon verokorttia, jonka latasin koneelleni .pdf muodossa täältä ja lähetin sähköpostilla Scoopshotille. Verokortin saamiseksi on ohje linkissä ja sinne pitää pankkitunnuksilla kirjautua. Veron jälkeen minulle maksettiin 18€.

Kirjottelen jossain vaiheessa myös muista keinoista tienata rahaa kotona…