Selaat arkistoa kohteelle Putin.

Hullun Kamikadzen hullunhauska vitsi.

17.6.2014 EU, Putin, Ukraina, Venäjä, Yleinen

Ukrainan Kaasukiista muodostuu hautakiveksi.

Olen Virallinen Kremlin Propagandan palkallinen kertoja. Mutta tällä kertaa jätän väliin kumartakaan Tsaarianne huudot väliin. Sen Sijaan kerron vähän faktoja on omia pieniä tulkintoja niistä. Sen jälkeen perinteen mukaan vastuu siirtyy kuulijalle.

Ukrainan itä osat on vuokrattu USA:lle ShaleGas tai liuskekaasu tuotantoon. (SHale Gasista erikseen kannattaa katsoa GASLAND)

EU on Ukrainan puolella ja haluaa Ukrainasta EU:n jäsenen. EU ja Ukraina ovat vastaan Venäjän luonnonkaasua (syystä jossa ei ole logiikkaa)
EU jäähdyttää kaikki kaasun vaihtoehtoisten reittien rakentamisen (EU:n ei Ukrainan kautta)
USA alkaa nostaa liuskekaasua ja myydä sitä EU:hun Venäjän kaasun sijaan. (liuskekaasun hinta on pienempi kuin perinteisen kun se on naapurissa tuotettua ja kun Venäjän kaasun loppuhintaan vaikuttaa Ukrainan vaatima korvaus toimituksesta)
Iso Paha Punainen Peto on Tapettu ja Hyvät voitti. Niin voisi ajatella jos ei osaa ajatella ja uskoo Venäjän vastaista propagandaa.

Siispä seuraavaksi vain niille jotka osaavat ajatella

Ukrainan sopimus (Shale Gas sopimus) on joku 30-40% Ukrainalle ja loput USA:lle.
Ukraina saa energiansa siis ilmaiseksi.
Mikä puolestaan kertoo sen että Ukrainan tuotanto on halvempaa.
Mikä puolestaan kertoo sen että Ukrainan tuotteet ovat halvempia.
Halvempia kuin EU:n. Ja Markkinat on auki Juurikin Eurooppaan.

Otetaan Etäisyyttä hiemaan kaukaiseen ja tuntemattomaan Ukrainaan ja suunnataan lentävä mattomme Suomeen.

Suomen esimerkki on hyvä koska se heijastaa koko EU:n tilannetta ja on lisäksi läheinen ja hyvin rakas maa.
Niin kuin olen jo aiemmin kertonut Suomen käyttämistä rahoista yli puolet on velkaa ja tämä on alkanut vuonna -95. (ei sattumoisin EU:n liittymisestä kuitenkaan)

Palataan siis vuoteen -95. Tilanne mahdollisimman pelkistettynä ja yksinkertaistettuna. Olen Pekka ja saan palkkaa 1000€ kuukaudessa.
Kuluja minulla on kuukaudessa 2000€. En halua luopua uudesta autosta joka vie minun rahaa (en halua leikata kuluja). Niimpä otan lainan. 1000€, Pankki täti ojentaa rahatukun kättehen ja kävelen onnellisena ihailemaan uutta autoani. Elämä Hymyilee.

Mutta ei pitkään, kuu vaihtuu ja saan 1000€ palkkaa mutta kun kuluja minulla on 2200€. On hieno auto ja valitettavasti lainan korot (puhumattakaan että olen 1000€ velkaa pankille). Mutta töissä pomo sanoi että tilauksia on pilvin pimein niin päätän että pankkiin käy tie.Sama täti 1200€ käteen ja elämä hymyilee. Tämä jatkuu kuukaudesta toiseen vuodesta -95 lähtien. Velkani kasvaa ja lisäksi on korot olen ”pikavippi kierteessä”

Tämä on valitettavasti Suomen valtion ja EU:n tila. No Jotta oltais reiluja niin Suomi ei ole pääsyylinen (osasyylinen kuitenkin lisäksi haluaisin korostaa että sekä syy että velat on JOKAISEN kansalaisen!).

Suomi ei ole pääsyylinen ja tarina jonka kerroin ei ole realistinen sanotte minulle. Rahat on käytetty EU:hun ja kyse on sijoituksesta.!!

Näinpä Sanon minä. Siinä vaiheessa tullaan siihen kohtaan missä leikataan pää irti. (ajatella se ei osaannu kummiskaan)

Niinhän se tehdään sijoitetaan on vain yksi MUTTA.

Palataan Ukrainaan edellinen tarina mukanamme. Sijoituksemme on Ukraina.

Meidän rahoilla kustannamme UkrUSAn kaasuhankkeet. Jotka puolestaan ratkaisee huikean määrän ongelmia. Ensinnäki Iso Paha on mullan alla, toisekseen velkainen EU joutuu tilanteeseen jossa kuolemaa vauhditetaan.

Voittajat: Ukraina ja USA (Britit varmaan eroaa EU:sta ja silloin ei enempää todisteita tarvii ;D Jolloin viimeinenkin voittaja on selvillä)

Häviäjät: Eu (tässä kohtaa voi sanoa että Ukraina on EU:ssa ja joutuu avustamaan Eurooppaa, reiluja ollakseen sanon että näinpä. LAINALLA jolloin tilanne ei todellakaan mihinkään hyvään suuntaan saa käännettyä väkisinkään) ja Venäjä.

Mitä tästä voisi sanoa otimme pikavipin ja sijoitimme kun ei haluttu leikata kuluja vaan saada ilmaista rahaa sijoituksesta. Kävi kuitenkin toisin. Saatiin tuhlattua rahat ja lisäksi tuplasti lisää kuluja, Lainan korot plus oman palkan leikkaus. Minähän en kovin taitava pisnesmies oo mutta aika PASKA DIILI. :D

Toinen hauska asia. EU:n colonisaatio strategia. Käsittääkseni EU:n ja Ukrainan sopimus on melko ovela. Siinä oli kait yritys tuhota teollisuus ja saada vain laajennettua markkinat ja otettua toisen maan resursit käyttöönsä. (niin kuin ennenkin) Vaan Olipa Ukrainan kaverit olevia. Kääntyykin EU UKRUSA:n colonisaatioksi.

Mutta mites Se Iso Paha joka on yllätys hyökkäyksellä tapettu. Vaan ei ollut tälle karhulle mikään yllätys että häntä ja tähtöstä jaahdataan. Karhu yritti kertoa asiasta tähtösen kansalle ”Et kahtokaa nyt miten teitä huijataan” (EU:n omat päättäjät mukanaan) Vaan Kun Ei tähtönen kuunnellut. Veljet oli hänelle sanonut että karhu on Iso ja Paha ja hääti se karhu joka kertaa ku yritti karhu järkeä puhua, Murinaa vain kuuli karhun suusta eikä tahtonut kuunnella.

Nyt Venäjä propaganda faktaa murisemaan minä rupeen:

Venäjällä on alkanut kansannousu. Kansannousu Sotia ja epäreilua maailmaa vastaan.

Lähiajan Tarina nro 1

Samaa Perhettä

Putin kävi Etelä Koreassa sopimassa jotain kauppoja. Antoi haastattelun sen jälkeen. Kysymys oli kaasuhommasta. Siinä juttu on niin että

kaasunputken voisi viedä joko meren kautta, kuussa kääntymällä (tarkoitan että järetön rojekti) tai P-Korean kautta. Noh jos tois meren kautta niin projektin hinta olisi tosi kova ja jotta sijoitus on hyvä eikä EU:n style tavittaisiin piiiiiiiiiiiiitkälle vuoteen 3001 (ei välttämättä ihan niin pitkä mutta tiedättehän te minut Venäläiselle kaiken pitää olla SUURTA ;D ) kaasuntoimitussopimus. Jota ei Etelä Korea varmaan haluaisi allekirjoittaa ymmärrettävistä syistä. (esim jos aurinkoenergia yleistyy ja kaasua ei tarviikkaan)

Tai Pohjois-Korean kautta. Jos ette tiedä niin ymmärtääkseni Etelä ja Pohjois Koreat ovat virallisesti sodassa. (Aselepo on mutta rauhansopimusta ei ole ikinä tehty) Siinäpä muodostuu pulma. Jos Venäjä olisi EU niin se vihjaisi kuten Georgialle (08.08.08) esimerkiksi että ongelmakohdat pitäisi ratkaista äkkiä niin päästään hommiin ;) (puu pääille käännän tuhotkaa ne ja laajentukaa kaikkihan sen tietää et ihan TURHA ALUE JA KANSA ovat muutenkin) Vaan yllätys! Venäjä ei ole EU.

Putinille tehdään kysymys. Mitä mieltä olisi Venäjän kansa Koreoiden yhdistymisestä? Putin vastaa: ”Venäjä olisi iloinen siitä että Etelä- ja Pohjois- Korean ihmiset yhdistyisivät takaisin samaksi kansaksi. Mutta se vaatii molempien aitoa haluan palata samaksi perheeksi. Haluan korostaa että Venäjä hyväksyy VAIN JA AINOASTAAN molemminpuolisen ja rauhanomaisen yhdistymisen. Siihen me pyrimme kun käydään 6 osallisen keskustelua. (Joku 6 maan kokous jossa pyritään ratkaisemaan Etelä- ja Pohjois-Korean riidat) Se vaatii aikaa ja molempien halua. Me yritämme auttaa parhaamme mukaan. ” Pääidea on siis tämä jos veljet kutsuvat toisiaan taas veljeiksi me iloitsemme teidän perheen yhdistymisestä mutta se vaatii aikaa ja me odotamme niin pitkään kuin tarvii. Korostus jos riita ratkaistaan sotilaallisesti niin kauppaa ei Venäjän kanssa tule!

Kyseessä on videoitu noin tunnin haastattelu (vapaasti netissä katsottavissa)

Lähiajan Tarina nro 2

Kansalle Leipää, nettiä ja viihdettä PRKL

Putin kävi Pohjois Koreassa. Niille jotka eivät tiedä. Se on se maa jota koko maailma halveksuu ja jossa on Se jännän näköinen kaveri johdossa ja kansa elää kurjaa elämää. Putinilla oli tapaaminen josta en sen enmpää ole ottanut selvää mutta tuloksista kuitenkin olen. Tapaamisella on nimittäin saatu sopimus.

Venäjä antoi anteeksi Pohjois Korean velat.

(olikohan 9 miljardia 10:sta ja loput korean pitää investoida Venäjälle tärkeisiin kohtiin Pohjois-Koreassa eli lahja se viimeinenki miljardi ;) ) (Velat on NL aikaisia. Tais hauskasti mennä kun NL hajosi niin Venäjä sanoi että ottaa velat omaksi taakaksi ja maksoi ne. Muut maat jotka oli NL:lle velkaa tais sanoa että eipä oo enää sitä maata jolta lainattiin eli ei oo velkaakaan. Mutta aivan eri tarina toi. :D )

Lisäksi saatiin sovittua yhteiskaupoista ja törky uutinen P-Koreasta. Venäläiset liikemiehet SAAVAT käyttää INTERNETTIÄ POHJOIS-KOREASSA!!! tämän jutun pointikuvani on tälläinen. Kiusattu ja väärinymmärretty kansa ovat MYÖS IHMISIÄ niinpä Putin kertoo sen koko maailmalle ja ennen kaikke Pohjois-Korealaisille. Starttaa projekti Break Down the Walls ja liity maailman yhteiseen ruokapöytään.

Lähiajan Tarina nro 3

Krim tai Ystävällisin valloitus kautta Historian

Tätä on jankutettu jo niin paljon että ei jaksa kertoa samaa tarinaa sen sijaan kerron mitä on tapahtunut mutta ensin tärkeät faktat:

Venäjän armeijalla on lupa olla Krimin alueella (siitä on sopimus ja siellä on Venäjän sotilastukikohta josta maksetaan 97 milj. vuodessa)

Ystävällisen valloituksen aikana sotilaita on alueella ollut vähemmän kuin sopimuksen mukaan SAISI olla.

Nyt itse tarinaan. Tämä tapahtui Suomessa. Helsingistä tulevat käskyt ja päätökset saivat kansan riehaantumaan. Helsinki nimittäin ei suostunutkaan tekemään TOM FINLANDIN postimerkkeja vaan teki Jääkäreiden oman juhlavuosi postimerkin. Huutaen Ikkunasta että meillä ei PRKL tollaisia harrasteta. No kansa kun on niin homoystävällinen ja ylisuvaitsevainen päätti et nyt sit katotaan kenen kantti kestää.

Kansan avuksi rienti EU:n ja USA:n hallituksen jäseniä ja kaikenlaisia toimijoita ja rupesivat jakamaan Amerikan Pie:ta ja kertomaan kuinka tukevatkaan kansaa ja kuinka vihaavat tollaista Suomen hallintoa joka on niin sovinistinen, kommunistinen, konservatiivinen ja mitä muita niitä sivistyneitä kirosanoja nyt onkaan.

Kansa oli onnensa kukkuloilla ja tuli vain rohkeammaksi ja rohkeammaksi (samalla tosin myös agressiivisemmäksi). Pitkään ei mennyt kun Juho otti kotoo kiväärin ja torilla sitä heiluttaen huus jo ”että Saunan takana on hallitukselle tilaa” Ja näinpä yhteistuumin tehtiin. Kansa otti vallan ja samalla valtion rakennukset omaa valtaan. Heti ensimmäiseksi Juho otti ja ehdotti että nyt niitä Tomeja tänne nyt ruvetaan ottamaan kuvia ja tekemään postimerkkeja.

Samaan aikaan Lappeenrannassa. Joka on ollut pitkään jo muutenkin unohdettu. Oli toisenlainen vallankumous meneillään.Nimittäin Jussi huus torilla että minun maata ei nahkahousu äijä tuu tallaamaan. Minä en tuohon suostu!! Vaan tätä kansannousua ei ollut lämmittelemässä EU eikä USA. Niimpä aseisiin ei tarttunu kukaan. Nakkikioskiperinteen mukaan ison osallistujamäärän tapahtumassa käsirysyä nyt sattui mutta aseisiin ei kanssa tarttunut, järkeä nyt sentään.

Saman aikaan kaukaisessa ja kylmässä Siperiassa herra Putin katsoi tv:tä ja pureskeli puoliksisyötyä karhua.

Suomi Natoon huusivat Helsinkiläiset. Vain Nato voi puolustaa meitä konservatiiveiltä.

Mies ei mua tuu vikittelemään huusivat Lappeenrannan asukkaat.!

Lappeenrannassa oli Putinin kaverin omistama kauppa. Siellä ei myyty kuin heterotuotteita ja se sai kauhun Putinin kasvoille. Nythän kun noi liittyy Natoon niin se kauppa suljetaan. :O :O

Seuraavana päivänä Lappeenrannassa kiehui kaikki tappeli kaikkia vastaan mutta enemmistö oli valmistautumassa sotaan Pääkaupungin Tom armeijaa vastaan. Silloin torille tuli Putinin kaveri ja rupes puhumaan. (asiasta kukkaruukkuun mutta sillä on erittäin kuuluva ääni). ”Mitä te hyvät immeiset toisiaanne turpihin vejätte?” kysyi hän. ”No kun enemmistö ei halua tänne noita tiettyjä vähemmistöjä Pääkaupungista ja vähemmistö on vähemmistön puolella” vastasi hiljentynyt porukka. ”no eihän sen takia tapella tarvihe, äänestätte vain alueen itsenäisyydestä niin asia muuttuu sisäiseksi asiaksi jonka itse saatte ratkaista rauhassa ja ilman ulkopuolisia vähemmistöjä” Sanoi kaveri ja katsoi omaa kauppaansa (saiskohan pidettyä sen veilä pystyssä näin, se kun oli hänen elämäntyö)

Kolme päivää ja kolme yötä kansalaiset aherteli ja uherteli.. Tekivät papereita ja kyselyitä, kaikenlaisia järjestelyitä. Vaan kun melkein jo oli valmista niin tv aukesi ja sieltä se Helsingforssi tiedottaa täräytti. Että nahkahousu armeijamme tie käy nyt tuohon saastaiseen korsevatiivisuuden pesäkkeeseen. Lappeenrantaan nyt matkamme käy.

No siinä vaiheessa rupes Jussin mahassa kiertämään. Armeijan määrän kun näki. Niitähän on 10 kertaa enemmän ku meitä. noihan kun kolmestaan yön pimeydessä saisivat Jussin kiiinni niin kaukana ois konservatiivisuus ku housut kintussa karkuun juoksentelis. Ja Kansa sitä murheen murtamaksi tuli. Vaan nousi se samainen mies ja sanoi. ”Äänestää tulevaisuudestanne kun ei voi kun alueen asukkaat niin pyytäkää naapurit turvaamaan aluetta äänestyksen ajaksi.”

Vaan kun naapurilta tuli kirje eilen ja siellähän oli kohuttu postimerkki. Ja oivalsi Jussi. ”Hei no mites nuo vieraamme? Meidän kaupassa saavat hyvää palvelua ja viunookin on joittenkin kanssa joskus juotu. Jos he turvaisivat alueen kun me äänestäisimme?” Ja niin kansa pyys venäläisiä turisteja (laillisesti alueella mutta ei maan kansalaisia) ja ne suostui ja sanoi että meillä noi muotijutut on lailla kielletty. Ja niin turistit meni alueen rajalla ja selkä selkää vasten valmistautuivat kohtaamaan tuntemattoman nahkahousuliberalismin.

Kansa äänesti ja sain itsenäisyyden, sen jälkeen tajusi että voimia on liian vähän puolustukseen eikä rahaakaan uudessa valtion budjetissa oo. No sitten Jussi muisti että Venäjä on naapurissa ja niin Jussi sanoi et liitytään Venäjään. Ja niin kansa äänesti ja niin kansa teki.. Putin ei ollut uskonut että tämä kääntyy tälläiseksi mutta päätti hän että saavat ihmiset Venäjään liittyä jos sitä kerran haluaa. Ja niin Putinin kaveri säilytti kauppansa ja kansa säilytti yörauhansa ja sai uuden maan.

Ideana on vain kertoa. Että en näe tuossa hyökkäystä enkä valloitusta. Se että sotilailla ei tunnusmerkkeja ollut voi olla lainrikkomus (verrattavissa että Lappeenrannan tarinassa turistit ois ryypännyt julkisella paikalla samalla kun puolustivat) mutta se ei pääasiaa muuta.Ja toinen pointti, ehdotan että katsotaan tilannetta Krimin asukkaiden silmin. He eivät halunneet kuuluua Kiovan johtamaan maahan. He liittyivät osaksi Venäjää osittain tietenkin pakon edestä mutta enimmäkseen palavasta halusta, sillä kansan juuret ovat siellä. Heidän aluetta kehitetään parhaansa mukaan nyt, eläkkeet on kolminkertaistuneet, kaikki kolmen pääkansallisuuden edustajat saivat oman valtiollisen kielen Krimin Tattarin, Ukrainan ja Venäjän. Saivat alueelleen erityiskohtelun (melkein autonomia) ja ennen kaikkea pari asiaa mitkä on paljon tärkeämpiä kuin kaikka rahat. kotimaan ja äänen. Nyt heitä kuullaan ja kuunnellaan, nyt heille vastataan ja toimitaan. Tätä kansa janosi eniten.

Nyt kun olen kertonut näkemykseni mitä on tapahtunut. Haluaisin kysyä vain yhtä asiaa, Oliko toi nyt niin HIRMUTEKO? :O :)

Post Scriptum: Se että moni ei tiedä näitä tarinoita, se että kukaan ei kuule mitä karhu yrittää sanoa ei johdu siitä että Venäjän propaganda toimii huonosti vaan sen takia että Venäjän vastainen propaganda toimii hyvin. En menetä toivoani että länsimaat, että EU:n kansalaiset avaa silmät ja rupee kuuntelee mitä karhu sanoo. Se kun karjuu että ystävyyttä haluaisi, se kun karjuu että meitä suohon ollaan viemässä vaan yhdessä me voisimme pelastua. Niinkuin historia toistaa itseään niin minäkin sanon:

Ukrainan Kaasukiista muodostuu hautakiveksi. Minun, ja Sinun. Herää jo!

PPS. Tästä tuli pitkä. Kaiken, jopa hyvänkin on loputtava joskus. Pituuden takia tämä tuntuu varmaan loputtomalta joten uskon että se herättää yhtä paljon mielenkiintoa kuin maailmanmeno muutenki. Niin kuin ihmisiä ei kiinnosta mitä heidän suostumuksella ja heidän nimellä tehdään maailmassa niin heitä ei kiinnosta myöskään lukea tätä tekstiä tähän kohtaan. Mutta toivo kuolee viimeisenä joten jos pääsit tähän asti kirjoita kommentiin ”+1” ensimmäiselle kymmenelle tarjoan suklaapatukan.. ;D

Putin:lle Suorat sanat

23.5.2014 Yleinen

Putin:lle Suorat sanat tai Meihin ei tuo F**k the EU uppoa!!

Nyt on minun äänen ja minun valinnan mitta täysi. Nyt on tullut aika sanoa Putin:lle suorat sanat. Sillä ”yksikin mies on sodassa taistelija” ja minä toivon harttaasti että voin sen todistaa. Että sanani, valintani tulee kuuluviin.  Tämä ”kirje” on sinulle Herra PUTIN.

Meitä ei Euroopassa noin vain huijata! Meihin ei sinun propagandasi uppoa! Vai olet sinä saanut Venäjän valtavat valtionvelat maksettua! Mitä propagandaa, ei ole suuri saavutus, mekin voidaan maksaa omaamme vaikka heti-eihän se ole kuin 92 mlrd. euroa ei se tee kuin vähän alle 17 000€ per jokaikinen Suomen asukas pienet vauvat mukaan lukien. Mutta kyllähän me kaikki tiedämme että se on vain peitetarinaa! Vai mukamas velkoja oli maksanut, oikeasti varastanut olet vain kansalta rahaa. Velat kuittaantui sit jollain taikatempulla.

 

Ja vai on teillä valtio rakentanut tulvista kärsinneille ihmisille uusia taloja valtionapuna? ( https://www.youtube.com/watch?v=dTAPwQxWvr0 ) Jotkut 136 taloa vain. Phyyf meillä demokraattisilla mailla on parempiaki tapoja tuhlata valtion rahoja. Meillä esimerkiksi ei tarvitse töitä tehdä! Voipi vain sossun luukulta rahaa hakea ja ihan vaikka laiskuuttaan, ei siihen parempaa syytä tarvitse. Siinäpä ois herralle oppimista. ( https://www.youtube.com/watch?v=n3xERMU-MJo  ja https://www.youtube.com/watch?v=84rkmZgMrNc ) 
Mutta eihän sinulle voi kukaan mitään vastaan sanoa. Diktaattori ei kestää kritiikkiä, kieltänyt olet kaikken ”epäobjektiivisen median” ja jättänyt vain omat propaganda koneistot. Se että teillä siellä on niitä selvästi Putin:in vastaisia televisiokanavia ja lehtiä kuten ( http://tvrain.ru/ ) tai ( http://www.echo.msk.ru/ ) niin sekin on vain peitetarinaa. Ne on olemassa VAIN sitä varten ettei kukaan huomaisi että sinun sensuuri on joka paikassa ettei saa kertoa kuin vain sinun propagandaasi. Seksuaalivähemmistöilläkään ei ole oikeuksia ei edes omia Moskovan gay radio kanavia. (http://www.gaymoscowradio.ru/ )

 

Ja arvo maailma. Huh huh.  Teillä on jossain vaiheessa pasmat mennyt sekaisin. Olette hurjasti jäljessä meistä. Meillä Euroopassa on esimerkiksi maita joissa kannabiksen myynti ja ilotalot on sallittuja. Ettekö nyt ymmärrä että kannattaa laillistaa kaikki laiton toiminta? Siitähän sais veroja valtion kassaan! Kyllä minä uskon että me ollaan ainakin tulossa siihen että huumeita saa apteekista pilkkahintaan (ettei mustapörssi kannata) ja tyttöjäki voi tilata kotiinkuljetuksella. ( http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/italia-kaunistaa-talouslukujaan-huumeilla-ja-prostituutiolla/3392936 ) Ja vai olet sinä kieltänyt kaiken seksuaalivähemmistöjen propagandan teillä? No huh huh. Meillä demokratian maissa voi solmia vaikka avioliiton ja vaikka kirkossa.  Me luodaan unelmien vapauksien paratiisi unionia.  Meillä Euroopassa on maita joissa on Suojaikäraja 13 vuotta. ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Suojaik%C3%A4raja#Ik.C3.A4rajat_Euroopassa )  Mitäpä siihen sanoisit?

Millaista arvomaailmaa olet säilyttämässä?  Mies tulisi kotiin rankan työpäivän jälkeen ja kotona odottais ihana ja kaunis vaimo vaaleansinisessä mekossaan, pöytä katettu ja lapset sinun satua vailla nukkumassa? Ohhhoi. Miten tylsää. Ei meillä noin vanhanaikaisia olla! Meillä mies voi tulla kotiin ja siellä odottaa ihana kaunis parrakas mies vaaleansinisessä mekossa. Tai parrakas nainen. Tai se! Tiedäthän sinä nämä androgyynit? Siis ei mies eikä nainen se kolmas sukupuoli. Ai ei teillä semmoisia ole? (http://www.hs.fi/ulkomaat/a1376705457422)

 

Ai mitä politiikkaa käyt?  Siis haluatko säilyttää kansalliset (kulttuurilliset) identiteetit? Miksi? Vieläkö sinä olet höpsö sitä mieltä että erilaisuus on rikkautta? Ei meillä näin uskota. Me Euroopassa kieltäydytään kaikesta tollasesta yritetään samaistua toisiimme ja passivoida itseämme mahdollisimman paljon hävitetään sukuopuolet ei siis sanota tyttöjä enää tytöiksi ja poikia pojiksi kaikista puhutaan se muodossa. Jos joku vanha kansallinen periaate on unionin tiellä niin se tuhotaan ja unohdetaan, yhteinen asia on tärkein. Uskoisin ettei vähän ajan päästä tarvita edes nimiä. Mihin me niitä tarvitaan? Ihmisiähän me kaikki mitä sitä turhaan idividualisoitua, antaa ihmisen kasvaa ensin ja sitten jos haluaa niin valita itse oman nimensä. JOKAISELLA pitäisi olla oikeus siihen!

 

Meillä Suomessa ei esimerkiksi rasismia voi esiintyä. Teikäläisiä rakastetaan täällä. Klamydia on tehnyt biisejä teistä ja tietenkin se vanha ”silmien välliin” kappalekin. Kaikille venäläisille opetetaan se. Vaikka voissa paistais. Jos katsot Ylen Venäjä ilta ohjelmaa esim kohdat  1.39.45 eteenpäin tai  1.40.50 (https://www.youtube.com/watch?v=dsJ5kX3pE5Y) niin saat huomata että osoitamme rakkautta jopa television kautta. Meilläpäin venäläiset rakastaa tuota. Kuulevat sitä koulussa ja töissä kaupan kassalla ja etenki autojonossa. Ja hurraavat tietenki aina kun televisiossaki puhutaan Rys- läisistä. Tosin onhan se niin että koolla ja värillä on väliä. Mitenkä ne isommat pojat kertoo ettei tästä ole pitkä aika kun oppikirjoissa luki että tietty ryhmä ihmisiä on laumaeläimiä. 

 

Ja ai mitä allekirjoititko sinä lain jolla haluaisit muistaa sotasankareita? Lain jonka mukaan  toisen maailmansodan veteraaneille maksettaisiin elämän loppuun ”lisärahaa” riippumatta siitä ettei he enää asuu Venäjällä? (http://news-rbk.ru/society/13903-putin-podpisal-ukaz-o-pozhiznennyh-vyplatah-veteranam-vov-v-pribaltike.html) No jo on ihme touhua.

 

Ja nyt mitä tulee ulkopolitiikkaan. Ohhoijakkaa. Mitäpä tähän pystyis nyt sanomaan. Ihan ekaksi vaaditaan kyllä anteeksi pyyntö noista ilmatilaloukkauksista! Me ollemme suuri ja mahtava valtio emmekä halua kuulla mitään tuommoista oli huono keli juttua. Propagandaa kaikki puhees!! (https://www.youtube.com/watch?v=gjKxsoHPoUE)

 

Ja Krim. Miten kehtaattekaan vallata toisen maan alueen? Joka oli mukamassa äänestänyt haluavansa liittyä Venäjään? Sotilailla vain tulitte valtaamaan eikä yhtään uhria tullut. On siinäki sota. Ei meillä kuulkaa semmoista ymmärretä. Kyllä länsimaissa tiedetään et se vain on vapauden arvoinen ken joka päivä vapaudestaan taisteluun käy. Niin kuin esimerkiksi Ukraina taisteli Krimistä. Eikös se taistellut? Kaitpa tuo taisteli. Ja ankarasti! Mutta meillä ei rauhaa ja demokratiaa noin tuoda. Missä on siviili uhrit? Missä on turhat pommitukset? Ei sellaista saa tehdä ilman uhreja ja kansan halusta! Väärin olette ymmärtäneet koko rauhan asian. Ei rauhaa voi olla ilman että vertaa vuotaa!!!

Entäs itä ukraina sitten? No huh huh. Väitätte varmaan taas että Eu:lla ja Usa:lla ois näppinsä pelissä. No ei pidä paikkaansa.!! Ei Donetskissä eikä Luganskissa ole mitään interesseja. Tässä on joitain todisteita! ”Ukraine has Europe’s third-largest shale gas reserves at 1.2 trillion cubic meters (tcm).[9] There are two potentially large shale gas fields.[9] The Yuzivska gas field located inDonetsk Oblast (province) and Kharkiv Oblast; and the Olesska field in Lviv Oblast and Ivano-Frankivsk Oblast.[9] Ukraine signed a shale gas 50-year production sharing agreement with Royal Dutch Shell on 25 January 2013 involving the Yuzivska gas field.[13][4] The $10 billion deal was the largest foreign direct investment ever for Ukraine.[13]Full shale gas production depends on successful results from 15 test wells.[13] Ukraine expects commercial shale gas extraction in 2017.[21][nb 6] On 13 September 2013Ukrainian Prime Minister Mykola Azarov stated that the (containing all expenditures) price of shale gas will be $120-130 per 1,000 cubic meters.[22]

By 2030 a production of 6-11 bcm of shale gas a year is wanted by the Ukrainian Government plans.[4]”  

(http://en.wikipedia.org/wiki/Natural_gas_in_Ukraine)

Niin että itä Ukrainaan ei ainakaan ole Ameriikan kanssa tehty mitään liuske kaasu kauppoja. Se liuskekaasu kun on niin hyvää ukrainalle joka on aina ollut kuuluisa hyvästä maaperästään niin ei sillä kait oo ympäristövaikutuksia siellä. Tosin kuin koko muussa Euroopassa kun ei suostuta liuskekaasua ottamaan.  Ja se että yhdysvaltojen varapresidentin poika on Ukrainalla nykyään noissa kaasu ja öljy jutuissa mukana niin on varmaan silkka sattuma. (http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=10668)

Eikä ainakaan Usa:n CIA ole Ukrainan kriisissä mukana eikä yksityiset sotilaat.  (http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014050418263759_uk.shtml)

(http://www.patriootti.com/lehtivaite-ukrainassa-toimii-400-amerikkalaista-palkkasotilasta/)

Mutta propagandaahan tuo vain on. Ei mene meistä Eurooppalaisista läpi. Kansa tietää että oikeesti olette koko maailman vihollinen, haluatte vain kolmatta maailman sotaa eikä kyse ole oikeasti mistään petrodollarista ja siitä että Usa:n ja Eu:n taloudellista tilannetta ei vois enää auttaa ku kunnon sota.

Taistelette mukamas neafasisteja vastaan no huh huh. Katsokaa nyt näitä rauhaa rakastavia maidanilaisia.  (http://vimeo.com/93924974) svoboda

Me Svobodassa ollaan vapauden puolesta ei fasisteja! Niinkuin Eurooppa ja USA. Aina vain vapauden asialla tiedättehän ” Ameriikka on vapauden puolesta mutta älä sitä usko
kokeile kaikkien nähden vieraan ovelle kusta”

Ja paljonko te olette maksaneet tuolle Saksalaiselle medialle et se levittää teidän propagandaa..!?
(https://www.youtube.com/watch?v=_ghy8a79bHY) 
(https://www.youtube.com/watch?v=G_vOgj7RrZs)
(https://www.youtube.com/watch?v=0Y2Da-kNPys)

Ja paljon maksoitte Nulandille tosta F*ck The EU kommentista?

(https://www.youtube.com/results?search_query=nuland+fuck+the+EU)

Sanon tuohon kyllä että meitä Eurooppalaisia ei voi noin vain ostaa meillä ei propagandaa ole eikä korruptiota ja jos maksatte minulle siitä että olisin hiljaa niin se ei auta , tosin jos maksatt niin ehkä suuren sydämmeni takia osoitan deplomaattisia taitojani ja teen sen kompromissin niin kuin sivistynyt Euro ihminen.

Hirveästihän minulla olis muutakin asiaa mutta jos minä seuraavassa kirjeessä sitten tarkemmin ja enemmän kirjoittaisin. 

 

Sen kyllä sanon että aina olen kotimaatani rakastunut mutta noiden viimeisten tapahtumien johdosta ja teidän avustuksella voi sanoa vihdoinkin että olen kotimaastani myös erittäin YLPEÄ!! Siitäs saitte Herra Putin.

Laitan tämän kirjeen kylkeen postimerkin, vaikka kuinka haluaisin Venäjälle lähettää jääkäreitä niin se ei ole mahdollista niinpä Tom Of Finland in Russia beibi! (http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/stub-1481) 

 

Forever Yours Radikaalisesti Demokraatinen Kansalainen!