Selaat arkistoa kohteelle Pronature.

Pronature Holistic – Simply Natural

7.5.2015 Tarkemmin tuotteistamme

Haluan kertoa hieman enemmän teille siitä, mitä myymämme koiran ruoat pitävät sisällään.

Pronature Holistic

Pronature Holistic on valmistettu Kanadassa. Sen valmistaja, PLB International on muuten perheyhtiö, joka on toiminut jo vuodesta 1969! Heidän ideanaan on valmistaa parasta luonnosta ilman kompromisseja.

Pronature Holistic valmistaa tuotteita sekä koirille että kissoille. Molemmille on samat maut, mutta tietysti kissan jo koiran erilaiset tarpeen huomioon ottaen molemmille on täysin omat ruokansa. Nämä innovatiiviset tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja ne on tehty tuoreista, luonnollisista ja orgaanisista ainesosista. Tuotteet yhdistävät kaksi erilaista ruokintatyyppiä: luonnollisen ja luonnonmukaisesti tuotetun. Sarja on suunniteltu vastaamaan yhteen ainoaan haasteeseen; tavoitteena on tarjota lemmikillesi parhaita mahdollisia ravintoaineita, jotka tukevat lemmikkisi hyvinvointia. Näihin ruokiin käytetty liha, kana, kala ym. tuodaan tuoreena tehtaalle ja käytetään välittömästi.

Nämä ovat ainutlaatuisia ja nykyaikaisia gourmet -ruokia, jotka saavat nirsoimmankin lemmikin kuolaamaan mielihyvästä. Pronature Holistic sisältää tarkasti valittuja raaka-aineita, jotka ovat peräisin luonnollisista lähteistä. Tämä takaa että ruoka on helposti sulavaa, erittäin maistuvaa ja ylivoimaisen tuoretta. Luonnollinen ruoka sisältää myös luomuraaka- aineita. Sarja ei tietenkään sisällä mitään keinotekoisia väri-, maku- tai hajuaineita!

Ihanat maut kuulostavat ehkä erikoisilta, mutta ovat saaneet todella paljon hyvää palautetta maistuvuudestaan:

Ankka-Appelsiini VILJATON

Ranskalaisten huippukokkien gourmet -luomuksista vaikutteita ottanut ankka ja appelsiini saa taatusti koirasi pyytämään lisää. Appelsiinista saadaan myös runsaasti suojaravinteita, kuten A, B ja C- vitamiineja. Tämä ruoka on erittäin hyvin sulavaa ja se on tarkoitettu kaiken kokoisille aikuisille lemmikeille.

Kalkkuna- Karpalo

Miksei koirasi voisi nauttia yhtä suussa sulavaa ateriaa kuin sinä ja perheesi? Nyt voit olla varma siitä, että tämä ruoka tarjoaa saman nautinnon rakkaudella höystettynä! Kuivattu karpalohan tunnetusti siältää luonnostaan paljon C- vitamiinia ja erilaisia flavonoideja ja ihmispuolella sitä onkin tituleerattu kotimaiseksi superfoodiksi. Myös tämä ruoka on suunniteltu kaiken kokoisille aikuisille lemmikeille.

Atlantin lohi -Tumma riisi

Tämän juhla -aterian kautta koirasi makuhermot kokevat valtameriseikkailun! Ruossa on optimaalisessa suhteessa Omega -3 j a Omega -6 -rasvahappoja jotka auttavat pitämään ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Aikuisille lemmikeille tarkoitettu ruoka.

Pennuille Kana -Bataatti

Anna uudelle vauvalle kaikkein ravitsevinta penturuokaa mihin hän voi hampaansa upottaa! Hän tulee rakastamaan hänen tarpeisiinsa erityisesti valittujen ainesosien sulavaa sekoitusta.

Tarkempia sisältöjä löydät putiikkimme sivuilta

koiran ruoat: KLIKKAA TÄSTÄ

kissan ruoat: KLIKKAA TÄSTÄ