Selaat arkistoa kohteelle Pro Pac Ultimates.

Pro Pac Ultimates koiranruokasarja

20.5.2015 Tarkemmin tuotteistamme

 

ProPac-ultimates-logo1

Pro Pac on varmasti monille tuttu merkki. Midwestern Pet Foods, Inc valmistanut sitä jo vuodesta 1985. Tämän perheyrityksen pääkonttori sijaitsee Usassa Indianan Evansvillessa. Pro Pac ruokia viedään yli 75
eri maahan.

Nyt tämä entuudestaan tuttu ja luotettu tehdas on uudistanut tuotantoaan mielenkiitoisella tavalla. Uusi Ultimates -sarja on nimittäin holistinen eli kaikki siinä käytetyt ainesosat vitamiineista lähtien ovat täysin luonnollisia!

Ruoat eivät sisällä ollenkaan vehnää, maissia tai soijaa. Ruoka valmistetaan erittäin korkealaatuisista huolella valituista ainesosista. Se EI sisällä mitään keinotekoisia aromeja, lisä-, säilöntä- eikä väriaineita.

Pro Pac Ultimates -sarjasta löytyy vaihtoehdot kaikkiin koirasi elämäntilanteisiin ja vaikka gluteeniton ruoka sopii todella monille koirille niin sarjassa on myös kolme ihanaa VILJATONTA vaihtoehtoa. Bayside Select on Siika-peruna, Meadow Prime on Lammas-peruna ja Heartland Choice on puolestaan kana-peruna. Muissa tuotteissa on ainoana viljana riisi. Lammas-peruna ja Kana-peruna ovat myös täysin kalattomia, eli niissä ei ole kalaa edes öljyn muodossa. Nämä on tarkoitettu aikuisille koirille.

Sarjasta löytyy myös Kana-tumma riisi -pohjalla olevat tuotteet pennuille, suurten rotujen pennuille, aikuisille, suurten rotujen aikuisille tai ikääntyville koirille. Aikuisille koirille on vaihtoentona myös lammas- tumma riisi.

Pro Pac ultimatesJa tarkemmat sisältötiedot löydät klikkaamalla TIPIDOGI -linkkiä