Selaat arkistoa kohteelle Pregnyl.

Hermostuttaako?

16.8.2015 Yleinen

No vähän. Kohta pitäis pistää Pregnyl. Ei se niinkään jännitä ja hermostuta, vaan se tiistai. Mielessä pyörii vaan saadaanko sieltä punktoitua mitään, onko niissä follikkeleissa munasoluja ja onko ne kypsiä, hedelmöittyykö ne, saadaanko mitään pakkaseen, millaisia alkiota…. Ja valitettavasti olen valmistautunut henkisesti (ainakin osaksi) siihen, että munasoluja ei löydy tai ei ne ainakaan hedelmöity jne… Ja koko tämä rumba alkaa taas alusta. Oon koittanu keksiä kaikkee muuta tekemistä, että saisin ajatukset pois tulevasta, mutta on tämä vaan niin iso juttu, että ei siitä eroon pääse. Ja mitä hermoilua sitten, jos päästään sinne tuoresiirtoon…. Onneks mulla alkaa sitten pian koulu, joten saan vähän muuta ajateltavaa viimeiselle piinaviikolle. Näissä tunnelmissa näin sunnuntai-iltana. Nyt lähden sekoittelemaan sen Pregnylin.

Tilannekatsaus

14.8.2015 Yleinen

Kotiuduin juuri ultrareissultani. Ajatukset on pikkusen sekasin, en hypi riemusta, mutta ei nyt itketäkään. Jotenkin on semmonen pessimisti ei pety -fiilis. No, mutta ultrassa kaikki näyttää menevän kuten viime vuonnakin. Follikkelien määrä on vähän vähentyny. Tällä hetkellä 14-15mm oli yhteensä 5kpl ja sit 13-14mm 4. 11-13mm oli sitten aika paljon. No jospa nuo 9 saatais nyt kasvamaan sinne 20mm ennen ens tiistaina olevaa punktiota. Sen verran tehtiin muutoksia piikityksiin, että Gonal-f annosta nostettiin ja pistän tänään ja huomenna 275ui. Sunnuntai-iltana sitten irrotuspiikki Pregnyl, ja nyt pistän sitä 10000ui, eli pääsen liuotteleen pari pakettia kyseistä tuotetta. Tiistai-aamuna suuntaan sitten taas junalla kohti klinikkaa ja siellä pitäis olla viimestään 8.30. Punktio on klo 9. Minä jään sinne sitten viihdyttämään henkilökuntaa useammaksi tunniksi, kun puolisoni tulee hakemaan minut kun pääsee töistä. Mutta ehkä keksin siellä jotain tekemistä. Huutelen sitten sieltä hoitajaa ja pyydän tuomaan millon kahvia, millon pöyhimään tyynyä. ;)

Olo on muuten ihan ok. Aamulla pystyy touhuamaan ihan normaalisti, mutta näin iltapäivällä alkaa paine ja turvotus alavatsalla lisääntyä. On vaan helpompi makoilla sohvalla ja ottaa rennosti. Maha on muuten ihan järkyttävän turvoksissa, ihan kun ois jo raskaana. Huomaan muuten taas, että hermot on pikkusen kireellä. Tulee tiuskittua ihan tyhmistä jutuista, mutta onneks tämä on kohta ohi. Viikonlopuksi pitäs keksiä jotain puuhaa, että aika menis nopeemmin. Käy vähän tylsäksi jos pötköttelee koko viikonlopun. Ajateltiin kyllä hakee leffoja vuokralle.

Mutta ihanan aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoille ja pitäkää huolta itsestänne. <3

 

P.S. Punktion tekee meidän hoitavalääkäri, joka palaa nyt siis lomalta. <3