Selaat arkistoa kohteelle pre op.

Elämä alkaa voittaa :)

3.5.2014 Yleinen

Neljäs päivä leikkauksesta ja olo on jo parempi. Sängystä en edelleenkä pääse ite ylös jos oon ihan makuullaan mutta muuten kyl oon jo aika tosi hyvin jo toimintakykyinen. Eilen oli pakko koittaa et miten onnistuu autolla ajo ja onnistuihan se :) Eli isosti nyt helpotti etten ole vaan muiden kyyditysten varassa.
Tissit on turvoksissa ja tissien alapuoli on ihan tunnoton, kuulunee kuitenkin asiaan. Nyt jo niiden ulkonäkö on hyvä, pelkäsin tosi paljon pahempaa..

Tähän väliin voisin lykätä teille kuvia:

Haava vrk leikkauksesta

Ja kyllä. On kivat tussijäljet….. PERMANENT tussilla sitte. Lähtevät kulumalla.

HUOMENNA!!

28.4.2014 Yleinen

Nonni. Se ois sitte huomenna edessä. Se mitä on pitkä 2kk odotettu ja jännitetty. Nyt vikoille päiville ei o riittäny enää jännitystä, on vaan kovin malttamaton fiilis. Luulen kyllä et huomenna iskee se jännitys sitte. Onneks saan joko parhaan kaverin tai sit oman miehen mukaan viemään mua sinne klinikalle.
Tänä aamuna kun heräsin ni kurkku tuntui erikoiselle. Samointein tuli mieleen että nonni, se siitä leikkauksesta. Sitte vähän selvittelin ni tollanen ei estä leikkausta. Kunhan ei ole kuumetta.
Tänään voisin paketoida kaikki vanhat liivit ja laittaa ne eteenpäin. Jätän itelle yhdet liivit joissa otan ennen-kuvan ja koitan ottaa jossain vaiheessa jälkeen-kuvan.
Pitääkin muuten tänään laittaa kaikki muutkin valmiiksi koska huomenna lähden aamusta miehen kyydillä helsinkiin ja lojun sen duunipaikalla siihen asti että kävelen klinikalle. Ei tartte yksin himassa jännäillä sitte :)
Aattelin myös et koitan rakentaa makkariin sellasen puoli-istuvan nukkumapesän koska luulen että muuten nukkuminen ois melko mahdotonta. Niin ja lääkkeet ja vesipullo kans siihen johonkin viereen. Tabinkin voisin ladata täyteen et voi sitte siit katella sarjoja ja leffoja :) Iso huolenaihe on ollu myös et voinko neuloa/virkata sillon. Ehkä otan jonkun pienen ja simppelin työn siihen sängyn viereen et jos pystynkin neulomaan ni on ne sitten lähellä.

Olenkohan vielä unohtanu jotain?