Selaat arkistoa kohteelle Postaus.

Oli ihan pakko lisätä

21.6.2015 Fiilikset matalalla

Puoli vahingossa tää osu mun silmiin. 28.5.2015:

Mee pois. Jätä mut rauhaan. Haluun olla vaan yksin ja käpertyy peiton alle homehtumaan. Kyynel. Toinen. Kolmas. Annan niiden tulla, en jaksa yrittääkään estää. Kukaan ei näe, joten mitä väliä. Pieni mytty kippuralle käpertyneenä peiton alla. Paha mieli. Väsymys. Ja kiukku. Kaikki nivoutuneina yhteen. Ei kukaan lohduttamassa, paitsi kissa. Ei sitä lasketa, se on vain kissa, ei se osaa. Tarvitsisin halin, oikeastaan aika montakin. Monta lohduttavaa, rakastavaa halia. Jonkun joka kyyneleeni kuivaisi.

 

Tää kohta jotenkin niin iski, osui ja upposi jos voin sanoo.

Nyt mulla ei ole tässä edes kissaa. Cissy on about 800 kilsan päässä. Cissy kaipaan sua. Me nähään kyl ens viikol..

 

 

-Elina

Eka postaus

1.4.2015 Yleinen

1427899173099-483046438RMoi! Tää on siis mun toinen blogi. Tässä blogissa kerron mun elämästä. Toisessa blogissa (ilonanblogi.omablogi.fi) kerron mun kilpikonnan Ilonan elämästä. Nauttikaa tästä blogista!

Weedin aikahyppy

2.1.2015 Yleinen

Moni varmasti tietää, että Takahashi on GNG:n jälkeen tuottanut tarinaan jatkoa Ginin pojan muodossa. Kyse on siis siitä miksi sarjojen välille piti tehdä näin suuri aikahyppy?

Sakuraandherpups

Kun GNG loppuu susiosan jälkeen Takahashi aloitti Weedin julkaisemisen. Itsekin odotin, että näin suurta aikahyppyä ei olisi tullut, vaan noin 1-2 vuotta susiosan jälkeen, jolloin Gin olisi vielä melko nuori. Weedissä Gin on suuret 14-vuotta~ En ymmärrä miksi tämä aikahyppy oli näin suuri.

Entiset rakkaat hahmonne GNG:ssä ovat vanhentuneet oikein kivasti viimeisestä susiosasta. Ihme, että edes Cross on elossa,kun on 20 vuotias, tai jopa ylikin. Koirien ikä menee jo luonnottomuuksiin, jolloin joskus tuntuu siltä, kuin hahmo ei kuolisi koskaan. Ainoa todella vanha hahmo, joka kuolee on Ben. Hän kokee rauhallisen vanhuuskuoleman läheistensä ympäröimänä. Olikohan Mosskin tähän kastiin, en tiedä.

Sitten toiseen kysymykseen. Mihin vanhat GNG hahmot ovat kadonneet? Hyviä esimerkkejä ovat, Chutora, Wilsson ja Igan ninjakoirat (tähän en lue Akamea). Takahashin vieraillessa Suomessa haastettelussa hän ei edes muistanut koko Chutoraa. Kaipa mangaka on vain unohtanut joitakin hahmoja, eikä siksi ole ottanut niitä mukaan Weediin. Onko kyllä harmi, että vanhat GNG:n tutut on unohdettu täysin.

Jos olisin ollut Takahashi en olisi tehnyt noin suurta aikahyppyä juuri sen takia, että hahmot ovat niin vanhoja Weedissä.

~