Selaat arkistoa kohteelle post op.

Reilu viikko leikkauksesta.

8.5.2014 Yleinen

Fiilis varsin hyvä. Kävin eilen Karhupuistossa tikkien päät katkomassa ja kyselin samalla saanko käyttää jotain muit liivei kun noita Isavelan koska ne on mulle liian lyhyet. Jatkuvasti piti vetää alaspäin ja painoi noihin haavoihinkin. Sain luvan! Samointein päälle Changen urheiluliivit (koossa XS3) ja tänään kävin sovittelemassa Shock Absorbereita. Hämmennyin ISOSTI kun selvisi koko. 70E. Nyt siis hain liivejä jotka on tosi hyvin istuvat, ei missään nimessä löysät mutta ei myöskään liian tiukat koska ei saa ahistaa. Siitä sitte himaan ja netistä tilaamaan Shockarit halvemmalla. Löysin kahdet liivit sillä hintaa mitä ois maksanu yhdet täältä suomesta ostetuna. Tilasin toiset liiveistä 70D koossa jotta on sitte yhdet viel paremmin istuvat liivit kun on tää eka 4vkoa ”lusittu” aavistuksen löysemmissä liiveissä.

Kipuja ei ole ollenkaan eli ei mee särkkäriäkään. Välillä vähän kiristelee mutta ei oikeestaan muuta. Vähän hankaloittaa sitä et muistaa oman tilansa eikä ala rehaamaan liikaa. Tissit on ulkonäöllisestikin nyt jo tosi kivat. Aika liikkumattomat vielä mutta ei kuitenka mitenkä himopinkeätkään..

Muistinko jo kertoa et nyt on tooooooosi paljo parempi olo ku saa olla paremmilla liiveillä :)

Linkkaanpa sovituskoppikuvan:

Elämä alkaa voittaa :)

3.5.2014 Yleinen

Neljäs päivä leikkauksesta ja olo on jo parempi. Sängystä en edelleenkä pääse ite ylös jos oon ihan makuullaan mutta muuten kyl oon jo aika tosi hyvin jo toimintakykyinen. Eilen oli pakko koittaa et miten onnistuu autolla ajo ja onnistuihan se :) Eli isosti nyt helpotti etten ole vaan muiden kyyditysten varassa.
Tissit on turvoksissa ja tissien alapuoli on ihan tunnoton, kuulunee kuitenkin asiaan. Nyt jo niiden ulkonäkö on hyvä, pelkäsin tosi paljon pahempaa..

Tähän väliin voisin lykätä teille kuvia:

Haava vrk leikkauksesta

Ja kyllä. On kivat tussijäljet….. PERMANENT tussilla sitte. Lähtevät kulumalla.