Selaat arkistoa kohteelle pois nukkuminen.

Kyynel

17.11.2014 pohjalla jälleen, Yleinen

Anteeksi, etten ole kirjoittanut hetkeen. Positiivius postauksetkin ovat olleet tauolla. En nytkään jaksaisi kirjoittaa, mutten saa unta joten ajattelin sitten kirjoittaa. Tuntuu hiukan oudolta, etten juuri viikonloppuna ehtinyt kirjoittaa. Perjantaina käytin ainakin 7 tuntia tehden äikän reportaasia, lauantaina olin Tampereella käsityömessuilla ja sunnuntaina tein ainakin 8 tuntia sitä samaista reportaasia. Tein reportaasia ainakin 20 tuntii. Huhhuh. Hullu. Enkä saanut siitä ees kovin hyvää. :(

Surkea. Paska. Epäonnistuja. Luuseri. Läski. Huora. Kelvoton. Likainen. Saastainen.

Jälleen mulla menee kohti pohjaa ja mietin vain kuolemaa. Haluan pois. Kumpa vain voisin sulkea simäni ja avatessani ne olisin jossain aivan muualla. Mun voimat ovat aivan nollassa. En jaksa hengittääkään.

 

MUHUN SATTUU!!

AUTTAKAA!!

MÄ KUOLEN!

..Tai sehän on mun tarkoitukseni: jäädä vahvempien jalkoihin, kitua hengiltä, ilman rakkautta, välittämistä, luottamusta.

Tahdon pois. Ikuisiksi ajoiksi pois. Elämä ei ole minua varten, olen aivan liian heikko siitä selvitäkseni. En jaksa elää. Anteeksi. En ole luottamustenne arvoinen. En ole ystävyytenne arvoinen. Anteeksi, että olen tällainen typerys, ihmiskunnan pohjasakkaa. Haluan kuolla. Haluan tämän tuskan loppuvan. Mun pääni halkeaa kaikesta huudosta. Mun kehoni hajoaa kappaleiksi, sillä kymmenet eri asiat repivät sitä hajalle. Hajoan pieniksi sirpaleiksi.

Mä koko ajan vaan satutan läheisiäni.

En pärjää koulussa ja saa hyviä arvosanoja joista vois olla ylpeä ja joita vois hymyillen näyttää muille. Jos näyttäisin arvoasanojani jollekin saisin vain sääliä osakseni. Mä tiedän olevani huono, ei se sanomalla muutu hyväksi. Ei se auta vaikka sanot mun olevan hyvä, totuuden tietävät kaikki: olen se huonoin.

Tahdon nukkua pois. Olkaa kilttejä ja antakaa mun mennä.

 

Toivoen kuolemaa  Elina