Selaat arkistoa kohteelle plussa.

Seurantakäynti 7, ensimmäinen plussatulos

10.1.2016 Yleinen

viikko18Kävin tänään seurantakäynnillä valmentajalla ja osasin odottaakin, ettei paino ole kolmessa viikossa kauheasti pudonnut. Plussaahan se näytti, ekan kerran 18 viikkoon. En silti lannistu. Hormoonit ovat sekaisin ja niihin saan toivottavasti gynekologilta ensi perjantaina apua/vastauksia.

Aikataulua laitettiin vähän uusiksi, kun tuntuu siltä, että pitäisi paastota :) Eli päivittelin tuon aikataulunkin samalla.

Ei kun etiäpäin ja kohti tavoitetta :)

Plussaa!

7.8.2015 Yleinen

Nyt on ollut kyllä melkoinen alkuviikko. Kuukautisten pitäisi alkaa vasta tämän viikon sunnuntaina, mutta oli jo maanataina sellainen olo etteivät ne ehkä alakaan. Ajattelin kuitenkin tehdä raskaustestin, vaikkei se luultavasti vielä näyttäisikään yhtään mitään. Testiin kuitenkin ilmestyi hyvin haalea plussaviiva. Mietin että voiko tämä olla tottakaan. Toki tiedän että raskaus on mahdollinen, kun elää parisuhteessa, jossa on seksiä. Aikaisemmin kuitenkaan ei ole ikinä tullut plussaa ennen kuin samana päivänä jolloin menkkojen olisi pitänyt alkaa. Kerroin kyllä miehelle heti, mutta hän oli hyvin epäuskoinen. Nyt olen tehnyt testin, joka aamu ja kyllä se viiva on vain pikku hiljaa vahvistunut, ja eilen mieskin jo alkoi uskoa. Meille on siis tulossa iltatähti. Keskenmenon riski näin alussa on vielä melko suuri, joten olenkin sanonut ettei lapsille tästä puhuta ainakaan vielä. Ehkä sitten ensimmäisen neuvolan jälkeen.

Tässä on nyt menty melkoista tunteiden vuoristorataa. Välillä olen niin onnellinen ja välillä valtaa hirveä ahdistus ja paniikki. Tulee stressattua omasta iästä ja sen mukanaan tuomista riskeitä, siitä mitä lapset ja perhe sanoo sekä tulevasta pitkästä synnytysmatkasta. Ehkäpä nämä tunteet tästä tasoittuvat kunhan selviää tästä ensi shokista. Melkoinen myllerryshän tämä tulee olemaan lapsillekin. Nyt on kolmen vuoden aikana saatu omat paikat ja kuviot selville uusien sisaruspuolten kanssa ja sitten tuleekin kaikkia yhdistävä pikkusisko tai -veli. Toisaalta ehkäpä se yhteinen sisarus sitten hitsaa tämän porukan vielä tiiviimmin yhteen.

Tänään siskoni ja hänen miehensä tulevat meille kylään. Tarkoitus olisi lähteä Tenolle. Saas nähdä selviänkö viikonlopusta paljastumatta…

Avoin yliopistokin palautti yhden opintojakson tehtävän arvosanalla 4. Vielä kaksi arvosanaa perusopinnoista puuttuu, mutta kyllä minun pitäisi saada oikeus jatko-opintoihin. Näin ollen aineopinnot kutsuvat jossain vaiheessa.