Selaat arkistoa kohteelle pizza.

Jalkapallo-ottelu alkaa kohta!

2.9.2017 Yleinen

TV2:lta alkaa 40 min. päästä (klo 18.30) jalkapallo-ottelu Suomi vs. Islanti. Luin, että Islannista on tulossa koko väestöstä 1% ihmisiä katselemaan Suomeen tuota ottelua! :) Melkoinen määrä ihmisiä siis. Olen jo valmistautunut ottelun seuraamiseen – löytyy sipsejä, karkkeja, limsaa ja pizzaa! :) Veljen kanssa tässä vietetään iltaa. Ja veli haluaa katsoa mieluummin koripalloa, joten kello 8 vaihdetaankin Yle Areenaan. Tällaista täällä, mites teillä? =)

N. 9:00 kohdalla Suomi tekee maalin, peli on 1-0 meille!

Patonkipizza

20.10.2015 Kana

2 Esipaistettua patonkia
1 Tomaattipyre
Täytteet (kinkku, ananas, pepperoni)
1 Maustettu tuorejuusto (esim. paprika sipuli)
1 Tomaatti
Juustoraaste
Oregano
Pippuriseos

Halkaise patongit ja levitä niille pyre. Lisää täytteet ja sitten mausteet. Lisää tuorejuusto nokareita, tomaattiviipaleet ja lopuksi juustoraaste. 200 astetta n. 10min.

Pikkusuolaista torttutaikinasta

20.10.2015 Suolaiset

4 levyä lehti- tai torttutaikinaa
Pippurikinkkua, kinkkusuikaleita
Tomaattipyre
Pippuriseos
Pepperoni
Juustoraaste

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Halutessasi kauli sulaneet taikinalevyt ohuemmiksi.
  2. Alle tomaattipyrettä, ripaus pippuria ja oreganoa. Levitä muut täytteet lehtitaikinalevyille. Lisää lopuksi juustoraaste.
  3. 225 astetta noin 10m min. Leikkaa hieman jäähtyneet lehtitaikinalevyt sopiviksi annospaloiksi.

Happy Women’s Day!! Hyvää Naistenpäivää!!

8.3.2015 Yleinen

Tykkään leikkiä kamerallani välillä täällä kotosalla :) Tässä vähän kuvia mun leikkihetkistäni :) IMG_2326 IMG_2306 IMG_2315 IMG_2157Ethän unohda itseäsi. Olet sitten mies tai nainen, tyttö tai poika, muista välillä pelkästään itseäsi. Nauti omasta seurastasi, osta itsellesi jotain ihanaa. Vie itsesi tekemään jotain mukavaa. Näytä itsellesi olet arvokas ja kerro itsellesi hienoja ja hyviä asioita. Ei ole väärin itseään rakastaa! Olet arvokas!! :)