Selaat arkistoa kohteelle pitääkö aina jättää viime tippaan.

Eve

20 yötä vielä on, laskin aivan itse

1.12.2014 Yleinen

Rakkaat pirpanat siellä ruudun toisella puolella, se ois niinku 23 yötä enää jouluu! Ja ei, en tehny lasku- tai kirjotusvirhettä otsikossa. Pienen pienen vitutuksen saattelemana tajusin nimittäin että enään 20 päivää täällä ! Ihan mielettömän nopeesti menny aika, mutta silti noi 20 päivää tuntuu ikuisuudelta. Toisaalta oottaa jo Suomeen pääsyä, mutta toisaalta ei haluais vielä lähtee täältä, kun vastahan sitä ollaan alkuun päästy. Harmittaa jo etukäteen, että kaikki ne ihmiset keihi on tutustunu täällä, jää tänne eikä tiiä näkeekö enää uudelleen. Vaikka onki tullut matkusteltua sinne ja tänne niin silti ois niin monta paikkaa viel näkemättä!

Toiset laskee päivä jouluun, aattelin kans hakee tänään joulukalenterin! Alan kuitenkin availeen luukkuja toisesta suunnasta elikkä lähtölaskenta Suomeen on virallisesti alkanut! :)

~Eve

ps. Vitutus ei tosiaan johtunut siitä, että tajusin tän asian vaan siitä, että heräsin seittämältä tekemään koulujuttuja, jotta saan ne tehtyä ennen kun mulla on opettajan kanssa miitti. Kauheella kiireellä väkersin ja meinasin myöhästyyki viel siinä tohinoissani. Koululle päästyä luin FB:n ja spostin, joissa infottiin että tunnit onkin vasta huomenna… Ei siinä kiva 40 minan ”aamu”lenkki