Selaat arkistoa kohteelle pikavippi.

Slainan joustoluotolla buustia arkeen

23.6.2016 Pikavippiartikkelit

Älä anna nimen hämätä: Slaina.fi ei liity S-ryhmään millään lailla. Kyseessä on kuitenkin hyvin potentiaalinen rahoitustuote, joka perustuu NordCreditin pikavippiin.

Joustoluotto on joustavampi kuin pikavippi

Joustoluotolla ja pikavipillä on yksi iso ero: joustoluottoa voi nostaa yhdeltä luottorajalta niin monta kertaa kuin huvittaa, mutta pikavippiä saa vain juuri sen verran yhtenä könttäsummana, mitä alun perin hakikin. Mielestäni tämä on konkreettinen ja tärkeä eroavaisuus, sillä modernit rahoitustarpeet kaipaavat usein joustovaraa, ja sitä ei perinteinen, hieman kömpelömpi pikavippi tarjoa.

Slainan joustoluotto on joustava rahoitusratkaisu

Hajosiko autosi? Jouduitko käymään yksityisellä lääkäriasemalla? Syy kuin syy, laskuhan siitä tulee. Jos jokin on varma tässä maailmassa, niin se että lasku löytää aina tiensä postilaatikkoon, jos sellaisia palveluita on käyttänyt. Tässä kohtaa kuluttajilla menee kuitenkin sormi usein suuhun: mistä saisin rahaa, jolla kuitata nämä äkilliset menoerät? Kaverilta tai sukulaiselta vippaaminen ei ole aina vaihtoehto. Moni haluaa myös pitää rahahuolensa täysin omana asianaan – vaikka sukulaisella olisikin rahaa, sitä ei haluta pyytää. Se on ymmärrettävää, kun miettii kuinka hankalia sukulaissuhteet voivat olla jo ilman rahariitojakin.

Joustoluotto yksinkertaistettuna

 • 100-3000 euron luotto
 • Voit tehdä minkäkokoisia nostoja haluat
 • Voit tehdä nostoja koska haluat
 • Voit maksaa lainan takaisin joko pienissä kuukausierissä (max. 300e) tai kerralla
 • 5% kuukausikorko + nostoprovisio
Slaina joustoluotto

Slainan joustoluotto on joustava rahoitusratkaisu ja vaihtoehto pikavipille

Miten joustoluottoja voi hyödyntää arkielämässä?

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, ja se sopii monenlaisten arjen rahareikien paikkaamiseen. Oli kyseessä sitten rikkinäinen auto, puhjennut pyöränrengas tai vaikkapa arkipyhä jossa on aihetta juhlaan, luotolla voi rahoittaa monenlaista.

Joustoluoton mukana tulee suuri vastuu

Muistathan kuitenkin, että laina on aina lainaa. Tämä pätee myös luoton hakemisessa. Jos et usko, että pystyt maksamaan luottoa takaisin: älä hae lainaa. Se on niin yksinkertaista. Me kaikki olemme kuulleet epäonnisia tarinoita ihmisistä, jotka ovat menettäneet luottotietonsa ja ajautuneet syvälle taloudellisiin ongelmiin. Niistä on hyvin vaikea nousta. Älä siis tee sitä virhettä, että aloitat taloudellisen katastrofin lumipalloefektin ottamalla lainaa silloin, kun siihen ei yksinkertaisesti ole varaa. Vippaamisessa on hyvä pitää mukana perinteinen maalaisjärki.

Joustoluotto vastuu

Laina on aina lainaa – älä pilaa henkilökohtaista talouttasi vipeillä

 

Vaihtoehtoja pikavipille

31.5.2016 Pikavippiartikkelit

Joskus on aiheellista pysähtyä miettimään, onko pikavippi paras ratkaisu henkilökohtaisiin taloushuoliin – kyseessä on kuitenkin laina joka väärin käytettynä kurittaa jo valmiiksi laihaa lompakkoa oikein kunnolla.

Milloin pikavippiä ei kannata hakea

Jos huomaat, että tili on tyhjä, saatat helposti valua erilaisten vippifirmojen sivuille etsimään lainatarjouksia. Se on ihan normaalia ja ymmärrettävää. Huolestuttavaksi asia muuttuu, jos sinulla ei ole lähitulevaisuudessakaan tiedossa tulonlähteitä. Maalaisjärkikin sen sanoo – laina on aina lainaa, ja pikavippi ei ole poikkeus. Jos varallisuutesi ei salli lainojen takaisinmaksua, olet pulassa. Älä siis hae pikavippiä, jos et pysty maksamaan sitä sataprosenttisen varmasti eräpäivänä takaisin.

pikavippi vaihtoehto

Joskus on aiheellista pysähtyä miettimään, onko pikavippi sittenkään oikea vaihtoehto.

Pikavipin vaihtoehdot

Monet ovat kuulleet vertaislainoista, ja ajattelevat niiden olevan pelastavia enkeleitä tilin huutaessa tyhjyyttään. Näin ei kuitenkaan ole – myös vertaislainoilla saa maksettua itsensä kipeäksi, jos menee suostumaan liian aggressiivisiin takaisinmaksusopimuksiin ja korkoihin.

Toinen vaihtoehto on perinteisesti vipata kaverilta tai sukulaiselta. Tässä suurin este on oma ego: kukaan ei halua leimautua köyhäksi tai varsinkaan täysin persaukiseksi, varsinkaan omille kavereille tai suvulle. Kolhittu ego on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin menetetyt luottotiedot ja tuhansien eurojen velkataakka.

Monet hyppäävät suoraan pikavipin kyytiin eivätkä kysy lainaa ensin pankeilta. Tämä on hölmöä, sillä pankit tarjoavat kulutusluottoa kilpailukykyisemmällä korolla kuin pikavippifirmat, lukuunottamatta paria poikkeusta. Ongelma tässä vaihtoehdossa on se, että harva rahaongelmainen ylipäätään saa lainaa pankeilta, sillä niiden luottokriteerit ovat huomattavasti tiukemmat kuin vippifirmoilla. Tämän takia pankin lainat ovatkin halvempia kuin pikavippiyritysten – pankit myöntävät harvemmille lainaa, pienemmällä riskillä.

Pohjimmiltaan kaikki on siis kiinni järjenkäytöstä, niin kuin ylipäätänsäkin elämässä. Tutki eri vaihtoehtojen taustoja ja tee harkittu päätös – yleensä kannattaa nukkua yön yli ennen kuin hakee lainaa.

Kolme virheellistä väittämää pikavipistä

19.5.2016 Pikavippiartikkelit

”Pikavipeissä on tuhansien prosenttien korko”

Monet elävät siinä uskossa, että pikavipit ovat viimeinen naula yskivän henkilökohtaisen talouden arkkuun. Näin ei kuitenkaan ole – pikavipeissä ei todellakaan ole enää tuhansien prosenttien vuosikorkoa. Valitettava fakta on, että asia todellakin oli näin vielä tällä vuosikymmenellä – korkokattoa ei ollut ja vippiä sai pahimmillaan 2000-luvulla vielä vaikka keskellä yötä yhdellä tekstarilla. ”Pikavippien villi länsi” oli uskomaton – joillekin lainoille todellinen vuosikorko saatettiin laskea viisinumeroisissa luvuissa. Tämä olikin täysin kestämätön ja epäeettinen järjestelmä, ja onneksi se kuoli pois.

Nykyään pikavippien kuukausikorot liikkuvat säännöllisesti muutamassa prosentissa. Eri luotonantajilla on hieman erilaiset kulut – suosittelen paneutumaan ajan kanssa niihin, jos olet aikeissa ottaa lainaa.

Pikavippi ilman luottotietoja

Monet eivät tiedä, että lainaa ei nykyään saa ilman vankkaa taloudellista tasapainoa – ilman luottotietoja lainansaanti on lähes mahdotonta.

”Pikavippiä hakevat vain päihteidenkäyttäjät ja sossupummit”

Tämä on toinen kivenkovaa suomalaisten päähän iskostunut väittämä. Kuten edellä mainitsin, vuosia sitten ala oli vielä niin sekava, että jopa luottotietonsa menettänyt päihdeongelmainen saattoi saada tekstarilla lainaa. Asia on kuitenkin nykyään täysin toisin. Pikavippiä ei saa enää ilman vankkaa henkilökohtaista taloutta ja tasaisia tuloja. Siihen on ihan yksinkertainen syy – alalla on tajuttu, että on huomattavasti tuottavampaa tarjota kohtuukorkoisia lainoja ja oikeasti saada ne sataprosenttisesti korkojen kera takaisin kuin myöntää täysin päättömiä ja hulvattoman kalliita lainoja jotka väistämättä ajavat asiakkaan konkurssiin ja maksukyvyttömyyteen.

”Pikavippejä voi nostaa monesta paikasta yhtäaikaa”

On erittäin harvinaista, että asiakas saisi vielä vuonna 2016 useammasta paikasta pikavippiä kerrallaan. Luotonantajat käyttävät pitkälti samoja tai ainakin samankaltaisia järjestelmiä, joten on hyvin todennäköistä että lainankäsittelijän filtteriin jää merkkejä monista lainoista, kun henkilön luottokelpoisuutta arvioidaan. Jotkut vippipaikat tekevät jopa yhteistyötä ettei lainoja myönnettäisi useasta paikasta yhtä aikaa – tämä on nimittäin niin vaarallinen skenaario, että siinä häviävät kaikki – lainaa ottanut henkilö osoittautuu usein lopulta varattomaksi, menettää luottotietonsa ja kaikki luotonantajat kärsivät luottotappiota.

Älä siis ihmettele jos hakemuksesi tulee bumerangina takaisin jos yrität hakea lainaa eri firmalta samaan aikaan kun sinulla on laina auki jossain toisessa lainapalvelussa.

Pikavippi heti tilillesi

18.5.2016 Lainaaminen

Kun lainantarve iskee, se iskee kuin sata salamaa – rahaa pitää saada heti! Mitkä firmat pystyvät vastaamaan tähän haasteeseen? Totuus on, että vippifirmojen lainapalvelut ovat nykyään hyvin samanlaisia. Laki rajoittaa lainojenmaksuaikaa ja käytännössä kaikki firmat toimivat ns. täydet tunnit päivässä. Tämä tarkoittaa sitä, että yleensä vippiä voi nostaa aamuseitsemästä iltayhteentoista firmasta kuin firmasta. Pikavippiä saa siis tilille yhtä hyvin melkein mistä firmasta tahansa.

Koska pikavippiä saa yhtä hyvin joka paikasta, kannattaakin miettiä että mistä sitä lainaa hakee. Tärkein juttu on ehdottomasti lainan kulut. Monissa vipeissä on outoja sivukuluja ja niiden kanssa pitää olla tarkkana. Tässä hyviä sivustoja, joiden avulla voi laskea pikavipin hintaa:

korkolaskuri

Korkolaskurin avulla voit laskea, mitä lainasi tulee maksamaan.

Pikavippivertailun avulla löydät lainojen todelliset kulut.

Pikavippivertailun avulla löydät lainojen todelliset kulut.

Ensimmäisestä sivustosta löydät eri pikavippien todelliset kuukausikorot, jotka on laskettu sivustojen ilmoittamista todellisista vuosikoroista. Sitten kun olet saanut selville haluamasi vipin kuukausikoron, voit laskea korkolaskurin avulla kuinka paljon joudut maksamaan takaisin. Tässä ei voi mennä pieleen, eli rohkeasti vaan koittamaan vaikka pienillä summilla ensin.

Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, kun hakee lainaa. Pikavippiala on muuttunut, ja nykyisin et saa tiettyä könttäsummaa heti tilille vaan sinulle myönnetään luottoraja josta voit tehdä nostoja. Vaikka siis saisit 2000 euron luottorajan, sinun ei ole pakko nostaa sitä kaikkea – nosta vain sen verran kuin varmasti tarvitset.

Kertalaina vai joustoluotto?

17.5.2016 Pikavippiartikkelit

Kuten edellisistä postauksistani voi ymmärtää, pikalainoissa on aika paljon eroja. Ennen vanhaan vippimarkkinoilla oli tasan yksi tuote: kertaluontoinen pikavippi. Nykyään asia on kuitenkin täysin muuttunut. Luotonantajat tuovat jatkuvasti markkinoille uusia lainaratkaisuja, jotka sopivat mitä erilaisempiin tilanteisiin. On tililuottoa, kertakäyttöistä luottokorttia, yrityslainaa, laskut rahaksi -palvelua.. kaksi päätuotetta ovat kuitenkin yhä perinteinen pikavippi sekä joustava luottoraja eli joustoluotto.

Kertalaina on jämpti

Kuten otsikko kertoo, kertalaina on selkeä ratkaisu. Yksi hakemus, yksi rahasumma, yksi takaisinmaksusuunnitelma – se on siinä. Monille tämä lainatyyppi on tarpeeksi hyvä – rahantarve on kertaluonteinen eikä luottoa tarvita enää jatkossa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi auton korjauttaminen, lääkärilaskun maksaminen tai vaikkapa äkkilähdön kuittaaminen. Joskus tekee kuitenkin hyvää ajatella pidemmällä tähtäimellä. Haluatko joka kerta tehdä uuden hakemuksen, kun tarvitset rahaa? Voi olla turhauttavaa kaivaa aina pankin laput esille ja täyttää henkilöllisyystietoja ja tuloarvioita. Tähän ongelmaan on kehitetty ratkaisu: joustoluotto.

Joustoluotolla rahaa aina, kun sitä tarvitsee

Luoton etu on nimenomaan se, että sen avulla voit nostaa lainaa aina kun tilanne sitä vaatii. Kun täytät hakemuksen ja saat luottorajan, voit tehdä tältä tililtä nostoja aina kun huvittaa. Vaikka luottorajasi olisi 3000 euroa, voit silti tehdä vaikka sadan euron nostoja kerrallaan – maksat vain siitä summasta, jonka nostat etkä koko luoton määrästä.

Joustoluotto

NordCreditin joustoluottoa voi nostaa jopa 3000 euroa kerralla.

Yksi eniten joustoluottoa markkinoiva firma on NordCredit. Heidän pikavippinsä, tai oikeastaan pikaluottonsa raja on 3000 euroa, eli rahaa saa hieman enemmän kuin kilpailijoilta – yleensä tililuoton raja on 2000 euroa. Takaisinmaksuerät ovat suurimmillakin lainasummilla aina maksimissaan 300 euroa, eli et joudu pulittamaan itseäsi kipeäksi heti kuukauden päästä. Tämä on erittäin tärkeää, sillä harva meistä pystyy maksamaan esimerkiksi 500 euron laskua tuosta vaan – varsinkaan jos alun perinkin rahatilanne on vaatinut pientä ”buustia”. Kun kuukausierät ovat rajoitettuja, takaisinmaksuaikaa saa reippaasti, parhaimmillaan yli vuoden – tämän jälkeen voit tehdä taas uusia nostoja.

Helppoa, eikö? Sitä se onkin. Jos sinulla herää lainan hakemisen yhteydessä kysymyksiä, kannattaa ottaa yhteyttä vippifirman asiakaspalveluun. Esimerkiksi edellämainitulla NC:llä on livechatti jonka ääressä asiakaspalvelu päivystää aamusta iltaan (kokeiltu on).

Vippicase #2: Joni, 18v

16.5.2016 Lainaaminen

Faktat

Joni, 18v

 • Tulot: 1400 euroa kuukaudessa nettona
 • Menot: 550 euroa
 • Luottotiedot kunnossa
 • Ei rahankäyttöongelmia

Mistäs keksittäisiin Jonille pikavippifirma? Tässä kohtaa vaihtoehtoja ei ole hirveästi – 18-vuotiaat eivät nimittäin saa kovinkaan monesta paikasta lainaa. Itse asiassa firmoja taitaa olla vain muutama: Lainasto, Vivus ja ilmeisesti myös NordCredit. Nämä firmat eivät myöskään myönnä kuin pieniä lainoja, yleensä alle 400 eurolla. Miksi 18-vuotias ei sitten saa enempää? Homma on aika yksinkertainen: 18-vuotiaalla ei yleensä ole sellaisia tuloja ja rahankäyttötaitoja että luottotappion riski jäisi tarpeeksi pieneksi. Tämä tarkoittaa sitä, että 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien annetaan hieman kasvaa, annetaan korkeintaan muutaman satanen ja katsotaan sitten muutaman vuoden päästä uudestaan.

On myös syytä pohtia, mihin 18-vuotias ylipäätään tarvitsee vippiä? Tämä on ehkä vähän hassu teesi tässä blogissa, mutta mielestäni tässä kohtaa elämää ei ole vielä tarpeeksi fiksu päättääkseen laina-asioista, varsinkin kun maksamatta jäänyt pikavippi voi heittää elämän mullinmallin todella pitkäksi aikaa.

Jos kuitenkin olet 18-vuotias ja haluat välttämättä hakea vippiä, suosittelen noita edellämainittuja firmoja.

Mihin tilanteisiin pikavippi sopii?

16.5.2016 Pikavippiartikkelit

Tilanteita, joissa rahantarve on akuutti on monia. Joskus tarvitset rahaa auton korjaamiseen, joskus taas lääkärilaskuun. Joskus sitä taas vaan haluaa lähteä äkkiseltään reissuun joka tietenkin maksaa. Pikavipillä saat rahoitettua nämä kaikki – huomaathan kuitenkin, että optimaalista olisi maksaa vippi takaisin kuukauden, parin sisällä.

Äkilliset menot

Kuten edellisessä kappaleessa mainitsin, vipillä voi korjata monenlaisia rahareikiä. Usein varsinkin auto on melkoinen rahareikä, ja sen korjaamiseen ei aina ole juuri sillä nimenomaisella hetkellä rahaa. Tähän tilanteeseen pikalaina sopii erinomaisesti – ota pieni laina, maksa lasku ja maksa pikavippi takaisin seuraavasta palkasta. Korkokulut pysyvät hyvin pieninä ja elämäsi helpottuu huomattavasti. Jos nimittäin jätät auton korjaamatta, hankaloitat omaa elämääsi rajusti – millä kuljet töihin? Entä kauppaan? Millä lapset pääsevät harrastuksiin? Mielestäni tämä arjen helpotus on muutaman kympin korkokulujen arvoinen.

Viihteelle vipillä

Tässä mennään hieman harmaalle alueelle – onko pikavipillä järkeä rahoittaa juhlimista? Tähän pätee toki samat säännöt kuin mihin tahansa muuhunkin – jos olet fiksu ihminen ja osaat laskea taloutesi tulot ja menot rationaalisesti, voit vipata sopivina hetkinä kun tiedät, että saat maksettua laskut ajoissa takaisin seuraavista tuloeristä – palkasta, tuista, eläkkeestä tms.

Monet lähtevät myös äkkilähdöllä etelään pikaluoton avulla. Tämä on hieman riskialtista, sillä lomalla rahaa palaa yleensä yllättävän paljon, ja jos varaa ei ollut alun perin edes itse matkaan, jokainen voi miettiä kuinka hankalaa on maksaa pikavippi takaisin, kun lasku kilahtaa seuraavassa kuussa postilaatikkoon.

Maalaisjärki mukaan lainanottamiseen

Ei olla hölmöjä – lainataan vain silloin kun rahaa on taatusti tulossa pian lisää. Pikavippaaminen ilman tuloja on hölmöläisten hommaa ja ajaa sinut vain talouskurimukseen. Luottotietojen menettäminen on äärimmäisen tuskallista – kaikenlaisten liittymien hankkiminen ja sopimusten tekeminen hankaloituu kun et voi todistaa itseäsi luottokelpoiseksi ihmiseksi.

Tällaista tänään. Pistäkää sivu kirjanmerkkeihin jos tykkäätte!

Vippicase #1: Liisa, 31v

14.5.2016 Lainaaminen

Tämä kirjoitus aloittaa Vippicase-sarjan, jossa kerron esimerkkejä erilaisista lainaskenaarioista. Toivottavasti tunnistatte näistä itsenne ja saatte jotain hyötyä löpinöistäni.

Faktat

 • Tulot: 2200 euroa bruttona kuukaudessa
 • Menot: vuokra 600 euroa, ruokakulut 280 euroa kuukaudessa, muut menot 400 euroa kuukaudessa
 • Ei aikaisempia vippejä
 • Ei rahaongelmia tai muita probleemia (peliriippuvuus, päihdeongelma)
 • Rahantarve: 500 euroa auton korjaamiseen

Mitä lainaa esimerkki-Liisan kannattaa hakea?

Oma valintani tässä kohtaa olisi joku kuluton pikavippi ensimmäistä kertaa lainaavalle. Näitä tarjoaa muutama firma, ei tosin kaikki. Yleensä kulutonta lainaa saa vain 300 euroon asti, mutta jotkut harvat firmat myöntävät lainaa paljon enemmänkin – kannattaa siis tutkia luotonantajien saitteja ja etsiä, mistä tällainen tarjous löytyy.

Toinen vaihtoehto on hakea tililuottoa ja nostaa tästä sopiva summa rahaa. Valitettavasti näiden luottojen kätevyys tuo mukanaan hieman suuremmat kulut. Usein luottorajojen mukana tulee myös kovat nostoprovisiot ja muut kulut – siksi ne ovat niin joustavia ja helppoja lainoja. Toki jos maksat lainan nopeasti takaisin, ongelmaa ei ole.

Itse kuitenkin suosittelisin tässä 500 euron rahantarpeessa kulutonta pikavippiä, sillä ei ole ollenkaan mahdotonta saada sitä tällaista summaa varten. Sitten, kun aletaan puhua yli 1000 euron summista, kuluttomat lainat eivät enää ole vaihtoehto, valitettavasti.

Ratkaisu: kuluton pikavippi.

Uusi blogi

12.5.2016 Lainaaminen

Aloitan myös blogin kirjoittamisen tästä päivästä eteenpäin. Aion esitellä erilaisia rahoitusratkaisuja ja ynnätä niiden hyviä ja huonoja puolia yhteen, jotta teillä, lukijoilla, olisi paras mahdollinen tieto käytettävissänne kun haette lainaa.

Mikä olisikaan siis parempi tapa aloittaa blogi kuin kertomalla erilaisista lainatyypeistä? Niitähän on kuitenkin tällä hetkellä aika paljon.

 

Lähes ilmaiset lainat

Opintolaina

 • Korko yleensä alle 1%
 • Valtion takaama
 • Todella pitkä maksuaika

 

Edullisen koron lainat

Asuntolaina

 • Korko muutamia prosentteja
 • Ei valtion takaama
 • Halutessasi todella pitkä takaisinmaksuaika

Autolaina

 • Hieman suurempi korko kuin asuntolainassa
 • Yleensä muutaman vuoden laina

 

Lyhyen aikavälin kalliimmat lainat

Pikavipit

 • Yleensä 7-30 päivän laina-aika
 • Pieniä summia: 100-1000 euroa

Kulutusluotot

 • Maksuaikaa 30 päivästä aina vuosikausiin
 • Suuremmat summat kuin pikavipeissä: 100 – 3000 euroa
 • Rajummat piilokulut kuin pikavipeissä
  • Nostoprovisio
  • Tilinavausmaksu
  • Kuukausikorko

 

Mikä laina sopii minulle?

Mieti ensin, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset lainaa. Riittääkö kuukauden maksuaika? Ota siinä tapauksessa kuluton ensilaina pienlainayritykseltä. Tarvitsetko viisi vuotta aikaa? Soita pankkiin. Kulutusluottoa tai vippiä ei kannata ottaa niin pitkäksi aikaa.

Pohdi siis tarkasti, mikä olisi juuri sinulle sopiva laina-aika ja valitse lainasi sen perusteella.

 

7 faktaa pikavipeistä

9.5.2016 Pikavippiartikkelit

1. Pikavippi on kätevä

Pikavipin voi nykyään maksaa takaisin kätevissä kuukausierissä. Ei enää jytkyn kokoisia laskuja ja revittyjä hiuksia!

 

2. Pikalainaa ei tarvitse hävetä

Pikalainaa hakee monta kymmentä tuhatta suomalaista joka kuukausi. Se on helppo ja kätevä tapa rahoittaa arjen askareita. Karista negatiivinen skisma ja helpota elämääsi vipillä!

 

3. Pikaluotto on reilu

Pikaluotot olivat vielä viisi vuotta sitten hämäriä, mutta nykyään alaa säädellään tarkasti, eikä huijari pääse enää koheltamaan Suomen markkinoilla. Pikaluotto on nykyään turvallinen valinta!

 

4. Pikavippi on sopivan kokoinen

Pikavippiä voi hakea juuri sen verran, mitä itse tarvitset. Lainaa voi hakea aina kymmenestä eurosta tuhansiin euroihin asti. Valinta on sinun!

 

5. Pikalaina on helppo

Pikalainahakemus on helppo täyttää. Luotonantajat ovat tehneet hakemusprosessista mahdollisimman helpon. Sivustoilta löytyy jämäkät ohjeet tilanteeseen kuin tilanteeseen ja firmojen asiakaspalvelut ovat valmiina kuin porkkanat ympäri vuoden.

 

6. Tililuotto on joustava

Jos haluat hakea usein lainaa, valitse tililuotto. Luottorajasta voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset. 2000 euroa luottoa, mutta tarvitset vain satasen? Nosta satanen ja maksa kuluja vain siitä!

 

7. Pikavippi on monipuolinen

Pikavippiala on kehittynyt ja nykyään jokaiselle löytyy jotakin. Älä siis epäröi, tutki eri luotonantajien kuluja ja hae lainaa!