Selaat arkistoa kohteelle pikavippi heti tilille.

Saako pikavippiä heti tilille?

10.6.2016 Pikavippiartikkelit

Rahaa! Heti! Kaikki mulle nyt!

Monille tulee äkillinen vimma napata lompakkoon täytettä luotonantajien sivuilta, usein värikkään ja paukkuvan mainoksen seurauksena. Elämä on toki parasta hetkessä elettynä, mutta joskus kannattaa myös ottaa järki käteen.

Kynnyskysymys näille vippaajille on usein tämä: saako sen pikavipin heti tilille ihan oikesti?

Vastaus on: ei ihan, mutta melkein.

pikavippi heti tilille

Pikavippi kilahtaa heti tilille formulavauhtia. Vai kilahtaako sittenkään?

Pikavippi heti tilille

Nämä sanat kiiluvat monien mainoksien keskipisteenä. Luotonantajat työllistävät paljon lainankäsittelijöitä, jotka odottavat haukkana uusia lainahakemuksia. Yleensä käytäntö onkin juuri tämä:

  1. Hakija lähettää pikavippihakemuksen
  2. Lainajärjestelmä pläjäyttää välittömästi ruudulle esipäätöksen
  3. Lainankäsittelijä tsekkaa hakijan tiedot ja taustat
  4. Pikavippi kilahtaa heti tilille, jos hakemukseen lyödään hyväksytty-leima

Tämä prosessi kestää lainanantajasta riippuen 1-30 minuuttia. Myös ruuhkalla ja muilla vaikeasti arvioitavilla tekijöillä on omat vaikutuksensa asiaan. Yleinen harhaluulo on, että lainankäsittely hoituu jonkun automaattisen järjestelmän kautta, se ei kuitenkaan ole vielä ainakaan Suomen markkinoilla standardi. Lainanhakijoiden taustat ovat niin erilaiset, että yleensä on välttämätöntä laittaa ihan oikea ihminen käymään hakijan tiedot ja taustat läpi suhteellisen tiheällä kammalla ennen lainan virallista hyväksymistä.

Toinen asia on sitten, jos puhutaan joustoluotoista. Joustoluottoa saa heti tilille, JOS laina on jo hyväksytty. Eli itse lainan hakemisessa käyt saman prosessi läpi kuin perinteistä pikavippiäkin hakiessasi. Joustoluotossa on se etu, että kun luottorajahakemuksesi on hyväksytty, vippiä saa aikuisten oikeasti heti tilille. Siistiä, eikö?

Muistathan kuitenkin, että laina on aina lainaa, ja mitä vahvempi vaikutus mainoksella on psyykkeeseesi, sitä todennäköisemmin taustalla piilevät kulut ovat suuret. Muista aina verrata eri lainojen ja luottojen hintoja ennen kuin teet virallisen lainanhakupäätöksen.

Pikavippi heti tilillesi

18.5.2016 Lainaaminen

Kun lainantarve iskee, se iskee kuin sata salamaa – rahaa pitää saada heti! Mitkä firmat pystyvät vastaamaan tähän haasteeseen? Totuus on, että vippifirmojen lainapalvelut ovat nykyään hyvin samanlaisia. Laki rajoittaa lainojenmaksuaikaa ja käytännössä kaikki firmat toimivat ns. täydet tunnit päivässä. Tämä tarkoittaa sitä, että yleensä vippiä voi nostaa aamuseitsemästä iltayhteentoista firmasta kuin firmasta. Pikavippiä saa siis tilille yhtä hyvin melkein mistä firmasta tahansa.

Koska pikavippiä saa yhtä hyvin joka paikasta, kannattaakin miettiä että mistä sitä lainaa hakee. Tärkein juttu on ehdottomasti lainan kulut. Monissa vipeissä on outoja sivukuluja ja niiden kanssa pitää olla tarkkana. Tässä hyviä sivustoja, joiden avulla voi laskea pikavipin hintaa:

korkolaskuri

Korkolaskurin avulla voit laskea, mitä lainasi tulee maksamaan.

Pikavippivertailun avulla löydät lainojen todelliset kulut.

Pikavippivertailun avulla löydät lainojen todelliset kulut.

Ensimmäisestä sivustosta löydät eri pikavippien todelliset kuukausikorot, jotka on laskettu sivustojen ilmoittamista todellisista vuosikoroista. Sitten kun olet saanut selville haluamasi vipin kuukausikoron, voit laskea korkolaskurin avulla kuinka paljon joudut maksamaan takaisin. Tässä ei voi mennä pieleen, eli rohkeasti vaan koittamaan vaikka pienillä summilla ensin.

Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, kun hakee lainaa. Pikavippiala on muuttunut, ja nykyisin et saa tiettyä könttäsummaa heti tilille vaan sinulle myönnetään luottoraja josta voit tehdä nostoja. Vaikka siis saisit 2000 euron luottorajan, sinun ei ole pakko nostaa sitä kaikkea – nosta vain sen verran kuin varmasti tarvitset.