Selaat arkistoa kohteelle pikaluotto.

Kertalaina vai joustoluotto?

17.5.2016 Pikavippiartikkelit

Kuten edellisistä postauksistani voi ymmärtää, pikalainoissa on aika paljon eroja. Ennen vanhaan vippimarkkinoilla oli tasan yksi tuote: kertaluontoinen pikavippi. Nykyään asia on kuitenkin täysin muuttunut. Luotonantajat tuovat jatkuvasti markkinoille uusia lainaratkaisuja, jotka sopivat mitä erilaisempiin tilanteisiin. On tililuottoa, kertakäyttöistä luottokorttia, yrityslainaa, laskut rahaksi -palvelua.. kaksi päätuotetta ovat kuitenkin yhä perinteinen pikavippi sekä joustava luottoraja eli joustoluotto.

Kertalaina on jämpti

Kuten otsikko kertoo, kertalaina on selkeä ratkaisu. Yksi hakemus, yksi rahasumma, yksi takaisinmaksusuunnitelma – se on siinä. Monille tämä lainatyyppi on tarpeeksi hyvä – rahantarve on kertaluonteinen eikä luottoa tarvita enää jatkossa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi auton korjauttaminen, lääkärilaskun maksaminen tai vaikkapa äkkilähdön kuittaaminen. Joskus tekee kuitenkin hyvää ajatella pidemmällä tähtäimellä. Haluatko joka kerta tehdä uuden hakemuksen, kun tarvitset rahaa? Voi olla turhauttavaa kaivaa aina pankin laput esille ja täyttää henkilöllisyystietoja ja tuloarvioita. Tähän ongelmaan on kehitetty ratkaisu: joustoluotto.

Joustoluotolla rahaa aina, kun sitä tarvitsee

Luoton etu on nimenomaan se, että sen avulla voit nostaa lainaa aina kun tilanne sitä vaatii. Kun täytät hakemuksen ja saat luottorajan, voit tehdä tältä tililtä nostoja aina kun huvittaa. Vaikka luottorajasi olisi 3000 euroa, voit silti tehdä vaikka sadan euron nostoja kerrallaan – maksat vain siitä summasta, jonka nostat etkä koko luoton määrästä.

Joustoluotto

NordCreditin joustoluottoa voi nostaa jopa 3000 euroa kerralla.

Yksi eniten joustoluottoa markkinoiva firma on NordCredit. Heidän pikavippinsä, tai oikeastaan pikaluottonsa raja on 3000 euroa, eli rahaa saa hieman enemmän kuin kilpailijoilta – yleensä tililuoton raja on 2000 euroa. Takaisinmaksuerät ovat suurimmillakin lainasummilla aina maksimissaan 300 euroa, eli et joudu pulittamaan itseäsi kipeäksi heti kuukauden päästä. Tämä on erittäin tärkeää, sillä harva meistä pystyy maksamaan esimerkiksi 500 euron laskua tuosta vaan – varsinkaan jos alun perinkin rahatilanne on vaatinut pientä ”buustia”. Kun kuukausierät ovat rajoitettuja, takaisinmaksuaikaa saa reippaasti, parhaimmillaan yli vuoden – tämän jälkeen voit tehdä taas uusia nostoja.

Helppoa, eikö? Sitä se onkin. Jos sinulla herää lainan hakemisen yhteydessä kysymyksiä, kannattaa ottaa yhteyttä vippifirman asiakaspalveluun. Esimerkiksi edellämainitulla NC:llä on livechatti jonka ääressä asiakaspalvelu päivystää aamusta iltaan (kokeiltu on).

7 faktaa pikavipeistä

9.5.2016 Pikavippiartikkelit

1. Pikavippi on kätevä

Pikavipin voi nykyään maksaa takaisin kätevissä kuukausierissä. Ei enää jytkyn kokoisia laskuja ja revittyjä hiuksia!

 

2. Pikalainaa ei tarvitse hävetä

Pikalainaa hakee monta kymmentä tuhatta suomalaista joka kuukausi. Se on helppo ja kätevä tapa rahoittaa arjen askareita. Karista negatiivinen skisma ja helpota elämääsi vipillä!

 

3. Pikaluotto on reilu

Pikaluotot olivat vielä viisi vuotta sitten hämäriä, mutta nykyään alaa säädellään tarkasti, eikä huijari pääse enää koheltamaan Suomen markkinoilla. Pikaluotto on nykyään turvallinen valinta!

 

4. Pikavippi on sopivan kokoinen

Pikavippiä voi hakea juuri sen verran, mitä itse tarvitset. Lainaa voi hakea aina kymmenestä eurosta tuhansiin euroihin asti. Valinta on sinun!

 

5. Pikalaina on helppo

Pikalainahakemus on helppo täyttää. Luotonantajat ovat tehneet hakemusprosessista mahdollisimman helpon. Sivustoilta löytyy jämäkät ohjeet tilanteeseen kuin tilanteeseen ja firmojen asiakaspalvelut ovat valmiina kuin porkkanat ympäri vuoden.

 

6. Tililuotto on joustava

Jos haluat hakea usein lainaa, valitse tililuotto. Luottorajasta voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset. 2000 euroa luottoa, mutta tarvitset vain satasen? Nosta satanen ja maksa kuluja vain siitä!

 

7. Pikavippi on monipuolinen

Pikavippiala on kehittynyt ja nykyään jokaiselle löytyy jotakin. Älä siis epäröi, tutki eri luotonantajien kuluja ja hae lainaa!