Selaat arkistoa kohteelle Pikalainat.

Pikalainat 100-3000€

10.8.2016 Yleinen

Pikalainat ovat yhä useamman suomalaisen ratkaisu arjen rahareikien paikkaamiseen. Ja miksi eivät olisi – pikalainaa saa nykyään helposti ja nopeasti, ja lainoille on nykyään säädetty korkokatto.

Pikalainat voivat olla niin pieniä kuin isoja

coin-6Pikalainan tarkoitusperiä on monenlaisia. Joskus tarvitset vain pari satasta, kun taas joku toinen rahareikä voi vaatia jopa tuhansia euroja. Perinteiset kertaluontoiset pikavipit ovatkin hankala tapa rahoittaa erikokoisia menoeriä. Onneksi tähän on löydetty ratkaisu: joustava luottotili, jolta voi tehdä yhdellä hakemuksella niin monta nostoa, niin usein kuin haluaa!

Varsinkin kesällä haetaan paljon pieniä pikalainoja. Niillä rahoitetaan arkisia, kivoja pieniä juttuja kuten ravintolaillallisia, pieniä reissuja muita pieniä virkistystoimia. Joustoluotolla voi kuitenkin rahoittaa myös keskisuuria ostoksia. Koulun alkua varten tarvitaan usein kannettava tietokone, ja olympialaisia on kivempi katsoa isolta ruudulta. Elektroniikka onkin yksi suosituimmista joustoluoton käyttökohteista.

Pikalainaa nopeasti ja helposti

time-is-moneyPikalainaa on nykyään todella helppo hakea, ja hakemuksen voi naputella menemään vaikka jouluaattona. Hakemus on hyvin yksinkertainen, pikalainayritys tarvitsee sinulta vain seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja pankkitilin numero. Hakemusjärjestelmään kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, joten pidä ne myös esillä. Usein luotonantajat tarvitsevat myös tietoa tulotasostasi. Sen voi osoittaa joko lähettämällä palkkatositteen luotonantajalle, tai automatisoidulla järjestelmällä, esimerkiksi Instantorilla. Kokemuksiemme mukaan nopeiten lainaa saa, jos tulotiedot vahvistaa automaattisella järjestelmällä.

Hakemuksen täyttäminen kestää vain minuutteja, ja lainan käsittelyssä kuluu suurin piirtein sama aika. Lainaa saakin hämmästyttävän nopeasti tilille, jos vertaa esimerkiksi kivijalkapankkien hakuprosesseihin.

Pikalainat ketterästi – Pikalainax.fi

Pikalainax on suomalaisen Lainasto Oy:n rahoitustuote, jonka kautta voit hakea 100-3000 euron joustoluottoa. Joustoluotto toimii kuin luottokortti netissä. Pikalainat ja vipit hoituvatkin helposti Pikalainax.fi:n kautta.

Sivuston käyttö on helppoa. Valitse juuri sinulle sopivin pikalaina seuraavista vaihtoehdoista:

  • S: 100-400€
  • M: 500-1000€
  • L: 1100-2000€
  • XL: 2100-3000€

Sen jälkeen näet ruudulla summan lainaehdot, koron ja takaisinmaksuaika-arvion. Kannattaakin kokeilla erilaisia summia, kunnes löydät juuri sen sinulle sopivimman lainan. Muista, että laina on aina lainaa: älä haukkaa liian suurta palaa, vaan ota vain sen kokoinen pikalaina, jonka pystyt varmasti maksamaan takaisin.