Selaat arkistoa kohteelle piirtäminen.

Heippa kaikille!

14.9.2017 Yleinen

Moikka kaikille!

Tämä on ensimmäinen postaukseni tässä blogissa, joten pyrin nyt kertomaan lyhyesti ja ytimekkäästi blogistani!

Blogin tarkoitus:

Blogini tarkoituksena on siis näyttää kuvia vain omista piirroksistani, ainakin näin aluksi. Esittelen omia piiroksia, kerron tyylistäni, mutta mahdollisten lukijoiden kommenttejen jälkeen varmasti paljon kaikkea muutakin! Toivottavasti vain komentoitte mahdollisimman paljon, jotta kivoja ideoita saadaan tänne. Koska pidän piirtämisestä, olen piirtänyt omia hahmoja, ja kirjoittanut tarinoita, joista voitte pätkiä lukea, jos kiinnostusta löytyy. (Ihan näin tiedoksi kerron, että piirrän yleensä vain koiria + eläimiä, eli en juurikaan ihmisiä tai esineitä). Minua saa aina toki ohjeistaa ja vinkata jos siltä tuntuu, mutta asiallisesti. Piirrän mahdollisimman realistisesti, kuin osaan, eikä minulla sellaista omaa tyyliä niinkään ole. olen kehittämässä sitä, ja teidän kommenteilla voin kehittää sitä, ja tietenkin yrittää auttaa teitä!

Blogini päivitys:

Blogini päivityksiin kuuluu tottakai taustan ja blogin yleisilmeen muuttaminen aina välillä. Mikä blogi nyt olisi tylsän näköinen? Ja tottakai postailu kuuluu blogin päivtykseen! En ole päättänyt, ja tuskin päätänkään mitään sen erityisempää päivää postaamiseen, mutta pyrin laittamaan joka viikolla yhden pidemmän postauksen ja satunnaisia lyhyempiä postauksia pitkin viikkoa.

Tyylini:

Johan tuolla ”Blogin tarkoitus” kohdassa siitä kerroin. Mutta nyt kerron hiukan tarkemmin. Eli minulla ei edellenenkään ole omaa tyyliä sen kummemmin, ja piirränkin usein netin kuvista. Yleensä koiria ja muita eläimiä. Periaatteessa kaikkea realistista, paitsi ihmisiä, toki olen innokas piirtämään erilaista ja uutta ja melko paljolti kaikkea mitä ehdotatte. En maalaa, vaan piirrän lyijykynällä suurimmaksi osin. Olen hiukan perinteistä mallia käyttävä, ja piirrän paperille, mutta eräs kiltti ystäväni opetti minulle piirtosovelluksella piirtämistä, ja nyt piirrän sitten (alkeellisesti) silläkin kaikkea mitä osaan. Tämä sovellus on siis puhelin sovellus, sillä en omista piirtopöytää, ja tietokoneella on silloin melko hankalaa piirtää, ja puhelin kulkee nätisti mukana taskussa kaikkialle, jolloin tylsinä aikoina voin piirtää missä vain.

Eiköhän tämä nyt riitä tältä erää, ja tältä päivältä. Tähän loppuun vielä liitän tällaisen kävijälaskurin, sillä en oikein luota tämän sivuston omaan kävijälaskuriin (koska en osaa lukea sitä =D)

Seuraavaan postaukseen!

 

<a href=”http://laskuri.omasivu.fi/”><img src=”http://laskuri.omasivu.fi/97f501a6467e74e1bd586c5f54adfa23649ff64b/9627.gif” alt=”kavijalaskuri”></a>

Tähän mennessä kävijöitä:

 

http://<a href=”http://laskuri.omasivu.fi/”><img src=”http://laskuri.omasivu.fi/7bc224d9739df749d983ada6e426021e643551ac/9849.gif” alt=”kavijalaskuri”></a>

Tänään kävijöitä:

Eipä nuo sitten toimineetkaan. Täytyypä kokeilla myöhemmin uudestaan. Eivät nuo linkkeinäkään toimi, harmi sinänsä. Mutta jos joku nyt omalle sivulleen haluaa sellaisen koettaa saada, niin tuonne laskuri.omasivu.fi  sivustolle kannattaa mennä testailemaan.