Selaat arkistoa kohteelle pesukone.

Uutta ilmettä teipeillä!

5.3.2017 Yleinen

”Masking tape (mt washiteippi) on japanilainen riisipaperista tehty teippi, joka on japanilaiseen tapaan laadukasta ja kaunista. Masking tape on hennosti läpikuultavaa etenkin teipin valkoisilta osilta. Teippi tarttuu hyvin eri materiaaleihin, mutta on helppoa saada myös irti jälkeä jättämättä.” Teippitarha.fi

Nämä teipit tuli hankittua Aliexpressin kautta.

Ja näitähän löytyy niin monta erilaista! Ja käyttö mahdollisuudet on yhtä rajattomat. Uusin paikka teipeilleni löytyi pesukoneesta! Eikä teipitys ollut edes kovin hankalaa. Tarvikkeina vaan haluamansa teipit ja terävä askarteluveitsi tai sakset.

Myös keittiön väliovi ja jopa läppärikin ovat saaneet pintaansa teippiä. Väliovessa mustaa masking teippiä ja teksti sisustustarra. Läppärissä valkokultainen nuoli teippi. (ei hätää kirjaimet ja numerot kyllä kuultavat teipin läpi) Välioveen teippiä meni yhteensä noin 30metriä eli kolmen teippi rullan verran.

Eli kodinelektroniikasta aina välioviin asti! Näitä voi laittaa melkein mihin tahansa! Jopa niihin vähän yksinkertaisempiinkin askarteluihin.

Kultaisella masking-teipillä kauniita kortteja.

Erikoisempi ja viimeisemmäksi teipattu kohde löytyy makuuhuoneen seinästä.

Pimeässä hohtavalla teipillä kirahvi makuuhuoneen tapetti seinään. Tuli muuten aika hieno! Kirahvin teko yksinkertaisuudessaan: Malli netistä ja sitten vain mallinmukaisesti seinää teippailemaan. Tähän sain menemään 1 rullan teippiä eli 10m. Ja pituutta kirahville tuli melkein metrin verran.

Joudun ehkä tilaamaan tätä teippiä lisää että kirahville saadaan tehtyä muutama kaveri lisää!

Pesukone

20.7.2014 Yleinen

Meillä alko yks päivä kuuluun vessasta sellaista meteliä että luultiin talon lähtevän lentoon! Meillä hajos pesukone kesken pyykinpesun, voihan ny kilinkellit!

Huh huh, kyllä oli taas kovaa hommaa meillä mutikaisilla kun piti heti paikan päälle mennä avustaviin hommiin ja tekeen tilanneraporttia katastrooffista! Lisäksi pesukone piti irroittaa seinästä, ja rumpu leikata auki. Tietty pyykit oli rummussa ihan märkänä, ja ne piti kiikuttaa kylppärin puolle huuhdeltavaksi.

ONKO SE JOHTO OTETTU IRTI SEINÄSTÄ JO? Jaa, on se… hyvä juttu tuumaa Hanski!

WP_000900 WP_000903

Sit vaan kuupalla äyskäröimään pesuvettä rummusta. Hanski pitää vahtia jos koneen alta valuu jotain niin menee sitten suoraan viemäriin. Ohessa muuten vielä kuva peltisaksista, jotka oli ihan älyhyvät tässä tilanteessa.

WP_000905 WP_000907

Viime hetken tsekkaus koneen ympäri.. Kaikki näyttää olevan kunnossa. Ei muuta kun toinen kone esiin autotallista, ja tämä rikkinäinen kierrätykseen! Kerttukin tuumaili että olipas jännää ja piiloutui eteisen maton alle  :) :)

WP_000908 WP_000910