Selaat arkistoa kohteelle perhoset.

Perhosia

22.5.2014 Yleinen

Jotenkin asiat vain ajautui siihen että mä kaipasin toista ihmistä, sellaista jonka kanssa voi keskustella. Kaipasin perhosia vatsaan, suudelmia niskaan. Kaipasin jännitystä. Näistä korkeintaan suudelmia niskaan voin saada mieheltäni, niin ikävältä kuin se kuulostaakin.

Mä liityin yhdelle sivulle, jossa varatut ihmiset hakevat seuraa. En todellakaan aikonut tavata ketään, ajattelin vain katsella ja ehkä jutella. Tokihan mä sain treffipyyntöjä heti alusta alkaen, pyydettiin kuvaa jne. No, kävi selväksi että seksiä siellä haetaan, en mä nyt kovin paljon muuta odottanutkaan. Vähän kuitenkin toivoin että jos löytyisi yksi jolle riittäisi juttelu ja pieni flirtti.

Päätin että seuraavana päivänä poistan profiilini. Yön aikana tuli kuitenkin yksi viesti joka jostain syystä kiinnitti mun huomioni. Oon lukenut sitä nyt jälkikäteenkin, eikä se ole kummoinen. Mutta joku siinä ja kuvassa sai mut vastaamaan. Juteltiin, tein selväksi että ihan piristystä arkeen oon hakemassa, en jakele kuviani tai sovi tapaamisia keskustan hotelliin iltapäiväksi. Tämä sopi toisellekin. Löysinkö siis kuitenkin sen mitä etsin….?

Mua alkoikin kiinnostamaan, ja sovittiin tapaaminen. Epäilin vielä mennessäni paikalle, jo senkin takia että omaa kuvaani en ollut antanut. Jospa toinen ei pitäisikään. Tosin, tarkoitus oli vain tavata,ei tehdä tästä sen kummempaa.

 

Se tapaaminen, meidän ensimmäinen tapaaminen. Mä ajattelin että jos olen tilanteessa missä mulle tulee mahdollisuus pettää, mä peräännyn…en kykene siihen.

Toisen miehen kosketus, pieni hellä hipaisu selkään, kädestä kiinni ottaminen. Miten se saakaan perhoset vatsaan ja kylmät väreet kulkemaan pitkin kroppaa. Miten mahtavalta se tuntuikaan! Ja mä unohdin olevani naimisissa, mä unohdin arjen, kiireen, kaiken. Mies suuteli mua, se halu mikä toisen suudelmasta paistaa läpi….sitä mä kaipasin. Tällä miehellä on jotain haluttavaa, minä. Ja sen huomaa kosketuksesta, suudelmista. Tuntui mahtavalta, ja toivon että mä sain toiselle saman olon.