Selaat arkistoa kohteelle Pepsi Max.

Päivä 13, rapujuhlat selvinpäin

20.9.2015 Yleinen

RapujuhlatTänään olin elämäni ensimmäisen kerran bileissä täysin selvinpäin. Hyvä ystäväni järkkäsi ne ja tiesi ruokavaliostani (hän on laihduttanut myös Cambridgellä) eikä hommasta tehty numeroa. Odotin toki uteluita ”oletko raskaana?”, tmv. muttei niitä tullut.

Nämä olivat myös elämäni ensimmäiset rapujuhlat, mutten tietenkään syönyt rapuja (mieli teki ja ovat herkkua), seura oli mitä parasta ja vichy sekä PepsiMax riittivät hyvin. Mieheni hoiti sitten juomapuolen minunkin puolesta :D

Ateriat

  • Spagetti Bolognese, 205 kcal
  • Chocolate Velvet, 153 kcal (toiset söivät rapuja, minä voin tämän)
  • RapujuhlajuomaniSuklaapirtelö, 142 kcal

Vettä tuli juotua enemmän kuin tarpeeksi. 1½ litran vadelma-raparperivichy ja ½ litran PepsiMax meni helposti. Sen lisäksi join ihan vettäkin. Tanssittuakin tuli, joten liikuntaakin harrastin :D

Flunssa jatkuu, millainen on olo muuten?

9.9.2015 Yleinen

RuusuKuten aiemmin jo kirjoitin, flunssa piinaa mua. Mulle ei koskaan nouse kuume ja siksi flunssa jyllää usein viikkoja. Tänään olen hytissyt kylmästä, päätä särkee ja väsyttää. Nenää saa niistää. En tosin tiedä, johtuuko osa oireista ENED:stä? Mikä on ENED »

Muuten olo on hyvä, eikä ole ollut kertaakaan nälkä. Vettä tulee juotua ihan kivasti. Koska olin aiemmin Pepsi Maxin suurkuluttaja, piti sitäkin hieman maistaa. Ei ollut enää sellainen tunne, että pitäisi saada litra tai kaksi.

Näihin fiiliksiin.