Selaat arkistoa kohteelle pelottava.

Bussi Tarina

12.1.2017 Yleinen

Olipa kerran 6 parasta kaveria. Kaverit tunteva 4 luokalta. Niiden nimet ovat Sanna, Tuuli, Moona, Pekka, Mikko. Elmeri on hyvä naurattamaan kavereitten mielestä. Moona tykkää laulaa. Muut tykkäävät aina naurattaa.He olivat  kauvvan suunnitellut reissua kuudestaan.

Perjantaina oli lähtö päivä. -Moi! huutaa Moona innokkaasti. -Moi! huuta kaikki Moonalle takaisin. Kaverukset eivät ole käyneet ennen bussissa joten he eivät tiedä minne laitetaan laukut. -Tuolla on jokin luukku laitetaan ne sinne, sanoo Sanna.

-Mennään nyt bussiin, sanoo Mikko. -Joo, vastaa Moona. -Lähdetäänkö?kysyybussi kuski. Bussi oli kulkenut jo monta tuntia kunnes bussista menee sähköt. -apua! huutaa kaikki yhteen ääneen. -Anteeksi painoin jotain nappia, sanoo takana istuva mummo.-Kuka svinä olet? kysyy Tuuli. Mutta mummo ei vastaa. -tykkäätkö laulaa? kysyy Moona.-vähän minun lempi laulu on frozenin let it go, vastaa mummo.- Okei olemme menossa eläintarhaan, sanoo Elmeri.

Klo 17.00-Nyt ollaan perillä! Huutaa kuski. -Mikäs tuo on? Kysyy Pekka. -Se on leijona sanoo. Se jahtaa meitä! Huutaa Elmeri. -Se on killti, sanoo Tuuli. kun oli aika lähteä oli myöhä ja pimeä .lapsien piti vielä syödä. Kun se oli tehty oltiin jo perillä kotona.

 

Oli ihan hyvä tarina, mutta olisin halunnut tietää mitä siellä eläintarhassa tapahtui. Ja miten ne sai sen leijonan? Laitoin mustalla kirjoitus virheet. Ja vielä olisin halunnut tietää lopun esim. Mitä tapahtui kun he pääsivät kotiin ja mitä sille lijonalla.  ´JONKUN VERRAN VIRHEITÄ.

Ideointia

4.2.2015 Yleinen

Rakennamme prototyypin koiran pois pitämiseksi keittiöstä, sillä koiralla on tapana rötöstellä isäntäväen poisollessa.

Prototyyppiin tulee liiketunnistin, joka reagoi koiran lähestyessä. Prototyypin takoituksena on pelästyttää koira matkoihinsa keittiöstä, joten jonkinnäköistä liikettä ja valoja on luvassa.

2015-02-04 16.25.56