Selaat arkistoa kohteelle #peilityyni.

Kainuuseen mars!

18.10.2016 Yleinen

Kesän Kainuun reissu

Kesällä heinäkuun lopussa kävimme kalalla Kainuussa. N. 220km ajoa Hyrynsalmelle. Perillä purimme matkatavarat ja olin iloinen, koska tykkään niin kalastamisesta.

Ja veneeseen…

Laitoimme vehkeet valmiiksi ja lähdimme järvelle. Peilityyni järvi oli allamme ja aloimme kalastamaan. Aloitin heittelemisen ja muutaman heiton päästä tarttuikin kala kiinni. Kala oli ahven. Otimme sen mukaan ensimmäisen kalan kunniaksi, (ja haspelillapa tietenkin). Samalla reissulla tuli monta assua myös lisää.

Illalla sitten oli ahvenen savustus hommat. Nam! Savuahventa! Seuraavana päivänä oli kova tuuli emme ainakaan alkupäivästä päässeet kalalle. Myöhemmin menimme isän kanssa järvelle kumminkin kovalla tuulella. Olimme aluksi vähän kapeammalla kohdalla, mutta vaihdoimme paikkaa. Muutaman minuutin päästä minulle tarttui pikkuinen ruikku kiinni. Emme ottaneet sitä mukaan. Muutaman heiton jälkeen kuulimme kovaa ukkosen jyrinää ja tuuli alkoi tulla kovemmaksi. Me aloimme lähtemään järveltä ja aallot hakkasivat venettä. Olin ihan litimärkä kun tulimme rantaan. Satoi kaatamalla kun menimme autoon. Se päivä jäi kalastamiselta paitsi.dsc_0264