Selaat arkistoa kohteelle panarin.

Ei muutoksia tilanteessa

13.5.2017 Yleinen

Elisa jatkaa johdossa hurjalla kiekkotietämyksellä. Severi, tuo nuorin osallistuja kertoi, että hän aikoo vielä nousta ja kerätä potin. Jannekin on panostanut finaalipeleihin, hänen toiveenaan on voittaa kisa finaalin rl-kisassa. No hyvä se on, että haaveita on. Pasi, Petteri ja Saska, nuo miehet, jotka olettavat tietävänsä kiekosta jotain ovat ennakko-odotusten mukaan keskivaiheilla, ja oletettavasti siellä pysyvätkin.

Tilasto-osaston laatiman ennusteen mukaan ainoastaan Panarinin mahdollinen dopingkäry ja suoritusten mitätöinti pudottaisivat Elisan pois 3 parhaan joukosta.

Kalestakin saatiin lopulta äänihavainto Eiffel-tornin juurelta. Teemu oli etsimässä Mattia tornista ja havahtui turkulaistamperelaiseen puheenparteen. Kalehan siellä oli. Kale pyysi pojat mukaansa ja vei heidät ravintolaan syömään.

Kale, Teemu ja Matti istuivat pöytään. Kale päätti, että Teemu kielimiehenä hoitaa tilauksen. Teemuhan teki työtä käskettyä ja viittoili tarjoilijan lähemmäs. Teemu tilasi pelkän pihvin  ranskalaisilla, tarjoilija otti tilauksen vastaan. Tarjoilija kysyi Teemulta, että mites noi vihannekset. Teemuhan ei häkeltynyt vaan vastasi, että ne ottaa saman.

Elisa 45
OP 41
Jouni 39
Saska 38
Pasi 37
Petteri 36
Lehtoset 35
Janne 33
Severi 33